Testing

Stechers

Udsøgt tapas og vin ad libitum i atmosfærefyldte omgivelser.

Stechers

Midtbyen

Udsøgt tapas og vin ad libitum i atmosfærefyldte omgivelser.

Derfor skal du spise her:

  • Vin og bobler ad libitum
  • Til tapas-elskeren

 

Konceptuelt menukort

Bring dine smagsløg på eventyr med kombinationen af smagsintense mundefulde og dejlige druer på Stechers. Restauranten danner rammen om et koncept, der er svært ikke at elske - udsøgt tapas kombineret med ad libitum vin og bobler.

Sortimentet af tapas-herligheder skifter, men inkluderer altid lækre oste, smagsfulde pølser, cremede tapenader og tilbehør i form af sødt, surt, knasende og saltet. Således kan du gå på opdagelse i forskellige konstellationer af de mange smagsindtryk og konsistenser.

 

Gæsternes samlede vurdering

Omgivelserne på Stechers er med rustik charme, hyggelige toner fra højtalerne og imødekommende atmosfære det perfekte sted at starte eller slutte sin aften med lækker tapas, vinfyldte glas og højt humør. Gæsterne bifalder det stemningsrige og konceptuelle tapas- og bar univers med en samlet score på 4,8 ud af 5 på Facebook.

"Tapas og vin & bobler ad libitum - Whats not to like.”

“Hyggeligt! God mad, dejlig vin og god stemning."   

 

Mesterlige aner

Måske giver navnet genklang, da tapasbaren er opkaldt efter den tidligere Aarhus borgmester Einer Stecher Christensen, som gjorde en ekstraordinær indsats for byen under anden verdenskrig.