Testing

Restaurant Fedet

Uprætentiøs, dansk gastronomi med franske undertoner serveres i uformelle rammer.

Restaurant Fedet

Risskov

Uprætentiøs, dansk gastronomi med franske undertoner serveres i uformelle rammer.

Derfor skal du spise her:

  • Fransk-dansk gastronomi oplevelse
  • Du elsker brasseriekøkkenet
  • Uformel hygge

 

En tur på Fedet

Tag plads hos Restaurant Fedet, der dogmefrit inviterer på uformel hygge, leverer en høj madkvalitet og gør en stor dyd ud af at yde en varm og professionel service rundt om bordet. Hos Fedet kan du holde fri, læne dig afslappet tilbage i spisestolen og nyde et gastronomisk måltid i godt selskab. 

 

Gæsterne siger

På baggrund af flotte anbefalinger og gæsteanmeldelser på Facebook får Restaurant Fedet en samlet score på 4,8 ud af 5 mulige. Det er især madens kvalitet og dertil serviceringen, der lægger til grund for den samlede, høje bedømmelse. 

"Ud over det sædvanlige på alle måder”

"Rigtig god mad i afslappet atmosfære”

"Virkelig lækker mad og super fin betjening”

“Lækker mad, ok pris, flot anrettet på lune tallerkener, mørt kød … “

 

Gourmet nede på jorden

Som faglært kok og med et cv, der fortæller om både oversøiske og nationale bedrifter, forstår ejer, Carsten Siebert, at sammensætte et gastronomisk menukort, der fusionerer mellem det danske og franske køkken. 

Dagligt friske og lokale råvarer er lig mad der smager, og hos Fedet får du klassisk, hjemmelavet mad - dansk gourmet med franske undertoner.

Væk f.eks. appetitten med klassiske, franske brasserie retter, danske råvarer i sæson og lækkert kvalitets kød, der kan ledsages af aromatiske druer til overkommelige priser.