Early bird
Testing

Pizza Hytten

Italienske pizzaer servereres under nordiske, hytte-inspirerede rammer.

Pizza Hytten

Midtbyen

Italienske pizzaer servereres under nordiske, hytte-inspirerede rammer.


Godt håndværk og økologiske produkter

Pizza Hytten er familiedrevet og restauratør Angelo Zirafi, som kommer fra Sicilien, har mere end 33 års erfaring fra det italienske køkken.

Køkkenet gør brug af økologiske produkter, pizzadejen er lavet på hjemmelavet gær, koldthævet i 72 timer og oksekødet er 100% dansk produceret og kommer fra gårde, hvor køerne går frit.

Udover danske råvarer, kræser Angelo om de importerede, italienske specialiteter fra Nord- og Syditalien. Restauranten holder certificeringsmærkatet, DOP, hvor italienske lækkerier er dyrket og pakket lokalt fra støvlelandet.

En vild oplevelse på den gode måde

Aarhus Updates madanmelder Jan L. Pedersen konkluderer efter sit besøg: "Det bliver en af de store anbefalinger, vi må kvittere med her. Pizza Hytten har fundet deres melodi, og den virker ved selvsyn. Til prisen må vi sande, at de ryger i toppen af pizza-ligaen i Aarhus.”  

Value for money

Stemningen er høj, og under varme omgivelser kan du samle la famiglia eller dine venner til en hyggelig aften i Latinerkvarteret. Alle er velkomne og menukortet er prisvenligt - filosofien er, at alle skal have råd til kvalitetspizza.