Early bird
Testing

Latin

Ærkefransk gastronomi i hyggelige rammer.

Latin

Midtbyen

Ærkefransk gastronomi i hyggelige rammer.


Fransk velsmag

I Latinerkvarteret forbliver det store gastronomiske etablissement, og Restaurant Latin har i godt tre årtier inviteret aarhusianerne på udsøgt, fransk gastronomi.

På restaurant Latin får du et troværdigt, ærligt og autentisk bistro-måltid. Med et klassisk repertoire der blandt andet tæller Moules Marinières, hjemmelavet fiskesuppe, Steak Bearnaise og Gateau Marcel, kan du roligt se frem til en ærkefransk kulinarisk oplevelse.
De ledsagende vine taler overvejende med fransk accent, men inkluderer også andre vindyrkende nationaliteter.

4 stjerner og anbefalinger med på vejen

Jyllands-Postens madanmelder konkluderer efter sit besøg: "Latin er tilbage i stærk stil og får fire store stjerner og en stor anbefaling.”

Desuden roser gæsterne for den høje kvalitet og den autentiske stemning. "Maden smagte virkelig dejligt og kødet var meget mørt. Prikken over i'et er den hyggelige restaurant og gode betjening. Restaurant Latin får min bedste anbefaling."

Atmosfærisk bistrostemning

Med høje vinduespartier indrammet i mørkt træ, minder bistroen om et fund fra det parisiske bybillede. På væggene hænger pikant kunst og bidrager til det farverige leben og jazzede toner danner autentisk stemning i restauranten.