Testing

Karma Sushi Frederiksgade

Spis sushi i gourmetklassen hos bæredygtigt og moderne fusionskøkken - "Århus’ Bedste Sushi 2018”.

Karma Sushi Frederiksgade

Midtbyen

Spis sushi i gourmetklassen hos bæredygtigt og moderne fusionskøkken - "Århus’ Bedste Sushi 2018”.

Derfor skal du spise her:

  • For sushielskeren, der ønsker wauw-faktor
  • Aarhus Update siger 'Et festfyrværkeri med smag'
  • SMAG AARHUS kårer ‘Bedste Sushi 2018’

 

Gennemført mekka for sushi elskere

Karma Sushi er anerkendt for deres eksperimentelle og velsmagende kombinationer, der tilfredsstiller både øjne og gane. Her får du smukke, farverige og detaljerede retter med eksplosiv smag.

Karma Sushi skaber også god karma med hensyn til miljø og bæredygtighed. Her er valget af råvarer ikke vilkårligt, og Karma Sushi har dyden af at arbejde med friske råvarer produceret så skånsomt som muligt for miljøet.
 

Madentusiaster imponeres

Restauranten i Frederiksgade har taget anmelder Jan L. Pedersen fra Aarhus Update med storm. Han fortæller bl.a.: "Det er uden tvivl en af de største positive overraskelser, jeg har oplevet i Aarhus i lang tid. Et festfyrværkeri med smag."

Derudover har Karma Sushi vundet prisen som Aarhus 'Bedste Sushi 2018 af magasinet SMAG AARHUS, hvor læserne har afsagt dommen.
 

Arkitekttegnede rammer

Den minimalistiske, stilfulde og attraktive indretning er designet af Henning Larsen arkitekter - og det er tydeligt, at intet overlades til tilfældigheden. De mørkeblå, rå vægge i kombination med de aflange, elegante lamper skaber en intim belysning og moderne, men dejlig atmosfære.