Testing

Früd

Gennemført gourmetoplevelse tildeles 4 stjerner af Århus Stiftstidende.

Früd

Midtbyen

Gennemført gourmetoplevelse tildeles 4 stjerner af Århus Stiftstidende.

Derfor skal du spise her:

  • 4 stjerner i Århus Stiftstidende
  • Gastronomi, der er til at betale

 

Sanselig forkælelse, der er til at betale

Hos Früds Brasserie & Restaurant bydes du på klassisk fransk gourmetkøkken tilberedt på friske, danske råvarer. Selvom der er tale om gourmet, afspejler det sig ikke nævneværdigt i prisen.
Hos Früd er målet at give gæsten “value for money” ved at kæle for de sanselige og æstetiske detaljer samt sikre gode råvarer og bred variation i de mange serveringer, som gæsten præsenteres for.

 

4 stjerner for gastronomisk velsmag

Århus Stiftstidende giver 4 flotte stjerner for Früds eksklusive koncept, hvor kunden netop forkæles med snacks, dejlige serveringer og dertil forfriskende drikkevarer af de bedste, importerede druer, til en fordelagtig pris. Serveringerne er enkle, men smagfulde og understreges af velvalgte vine.

 

Idylliske omgivelser

Früd har til huse i en flot, hvid murestensvilla, hvor hyggelige lokaler inviterer til middag og hyggelige stunder med smukke, idylliske rammer og et stenkast fra Aarhus Bugt.

Indretningen er præget af en stilren, nordisk elegance med klassisk bordopdækning - mørke træborde, nypudsede og skinnende glas, levende lys og dertil en spartansk, men naturlig og klassisk udsmykning på borde og vægge.