Testing

Bar'sushi

Flot sushi-bar serverer klassiske og velsmagende sushi hapsere lavet på kvalitetsfisk.

Bar'sushi

Midtbyen

Flot sushi-bar serverer klassiske og velsmagende sushi hapsere lavet på kvalitetsfisk.

Derfor skal du spise her:

  • Frisk sushi og moderne asiatiske retter
  • Kvalitetsfisk og produkter fra FSG Foods
  • Bæredygtigt og rutineret sushikøkken

 

Kvalitetssikkert sushikøkken

Er du endnu ikke bekendt med Bar'sushi, kan du se frem til et habilt menukort med asiatiske favoritter: frisklavet sushi og asiatiske småretter.

Spis forskellige japanske japas (tapas-inspirerede forretter) som f.eks. grillet laks og oksekød, forårsruller, tempurastegte kakiage-grøntsager, japanske tacos eller en frisk poké bowl.

Lad kokken stå for dagens omakase menu eller dyk ned i velkendte sushihapsere. Det er kvalitetsfisk og asiatiske produkter, der bl.a. leveres fra FSG Foods. De er specialister i sushi-branchen og er Skandinaviens største leverandør af frisk fisk, tørvarer og nonfood-varer til asiatiske restauranter.

 

Stilrene rammer med køkken-kig

Trods gode loft-meter har rummet god akustik og atmosfære. Bar'sushi er aldeles moderne og indbydende i sin indretning. De mørke jordfarver, akustikpaneler og kobber- og fletlamper giver lune og et stemningsfuldt take til det åbne, industrielle køkken i midten af restauranten.

Mørke træmøbler med bløde sæder står på række ned langs restauranten. Sid godt og hold øje med sushi-kokkenes færdigheder og de farverige anretninger, der kommer ud fra køkkenet.