City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Få en rabatkode på 10% ved at tilmelde dig nyhedsbrevet

Få en rabatkode på 10% ved at tilmelde dig nyhedsbrevet

Få en rabatkode på 10% ekstra - udover de i forvejen 33% - på dit næste køb på Early Bird, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 

FÅ RABATKODEN HER

 

På Early Bird får du altid 1/3 skåret af prisen, når du bestiller bord på en af vores mange samarbejdsrestauranter eller -barer. Vi udvælger vores samarbejdspartnere nøje, med øje for kvalitet, variation og prisleje. Derfor er der altid restauranter og barer for enhver smag og pengepung på Early Bird. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du yderligere en rabatkode med 10% ekstra!
 

 

Hvad er nyhedsbrevenes indhold?

 

I vores nyhedsbrev vil du 2-4 gange månedligt blive opdateret på nye restauranter og barer, nye tiltag på Early Bird samt modtage ekstraordinære tilbud og rabatkoder. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du altså holde dig opdateret på vores nyeste opdateringer, altimens du også er den første til at få specielle tilbud eller rabatkoder.

 

Ved at være tilmelt vores nyhedsbrev, kan du følge med fra første parket og være en af de første, som prøver vores nye, populære restauranter og barer fra vores dynamiske sortiment, der jævnligt bliver opdateret med spændende nye samarbejdspartnere. Udbuddet på Early Bird favner bredt, med en vifte af samarbejdsrestauranter og barer med forskellige koncepter, beliggenheder og prislejer. Fra japansk køkkenpræcision, italiensk comfort food og eksklusive champagnecocktails til franske delikatesser, sydamerikanske smagseksplotioner og farverige, sødmefulde drinks - hos Early Bird stiler vi efter at tilfredstille alles smagsløg og forskellige præferencer. Uanset om du vil nyde Michelin-anbefalet gourmet eller blot ønsker en hyggelig og smagsikker bistroaften, om du ønsker at sippe til fornemme cocktails eller drikke klassiske drinks, vil du garanteret finde noget, som falder i din smag på Early Bird. Dog har alle vores samarbejdspartnere dét tilfælles, at kvalitet er et fælles pejlemærke - vi ønsker udelukkende at samarbejde med restauranter og barer der forener sig med vores koncept, som rodfæster sig i god kvalitet!

 

Nyhedsbrev både for København og Aarhus

 

Early Bird samarbejder med restauranter og barer i både København og Aarhus, og derfor kan du tilmelde dig dét nyhedsbrev, som er relevant for dig. Derved bliver du kun opdateret på nyheder fra dit område. Vi udsender kun nyhedsbreve, når vi har noget relevant at fortælle vores læsere - som nye restauranter, tiltag, rabatkoder og specielle tilbud - og du vil derfor ikke blive bombarderet med ligegyldige nyhedsbreve med jævne mellemrum. Vi udsender vores nyhedsbrev ca. en gang om ugen med spændende nyheder, men der er dog ikke en fast dag, hvor vi udsender nyhedsbrevet og derfor kan du opleve, at der kan gå op til et par uger, før du modtager noget fra os.

 

Er du i tvivl om, hvor du skal bruge din rabatkode med ekstra 10%?

 

Hvis du mangler inspiration til, hvor du skal bruge dine ekstra 10%, kan du finde nogle gode bud til restauranter og barer i København og Aarhus herunder.

 


Restauranter i København

 

På Early Bird finder du over 11 Michelin-anbefalede restauranter, hvoraf de fleste beligger i København. Hvis du er til franske toner og nordisk elegance, er Mads Rye Magnussons (tidl. Noma og Geranium) to Michelin-anbefalede restauranter, Meille og Mes, et sikkert valg. Er du mere til latinamerikansk køkkentrylleri med smagintense anretninger og tilbagelænet atmosfære, kan du prøve den Bib-Gourmand udmærkede restaurant PMY. Med 33% skåret af prisen, og en rabatkode, som giver dig ekstra 10%, behøver det ikke være dyrt at få en Michelin-anbefalet spiseoplevelse.

 

Vi har også mange populære restauranter med insipiration fra hele verden på Early Bird. Hvad med en autentisk italiensk aften med familiær atmosfære hos Trattoria 54, eller en social dining oplevelse på den kinesiske koncept-restaurant Hot Pot Republic, hvor du kan nyde friske råvarer og smagsfulde supper. Hvis du er til saftigt kød med afbalanceret tilbehør, kan du også slå vejen forbi den argentinske bøfhule, Asador, eller nyde smagspotent grill-magi til 5 stjerner i Berlingske og Politiken på restaurant Kul i Kødbyen. 

 

SE MERE HER

 

 

 

Barer i København

 

Hvis du vil starte eller slutte aftenen med et glas vin eller en cocktail, kan du også finde et udbud af cocktail- og vinbarer på Early Bird. På Brass Monkey kan du træde ind i en gennemført verden af tiki, rom og hula midt på Vesterbro, hvor du kan forvente ild, friske frugter og kreative serveringer. Du kan også opleve den boblende glæde fra champagne-baserede cocktails akkompagneret af salte snacks på Kester Thomas. Er du mere til et glas vin, kan du nyde pressede druer til særdeles sympatiske priser på Vinhanen, som serverer vin direkte tappet fra store tønder i baren. 

 

SE MERE HER

 


Restauranter i Aarhus

 

På Early Bird finder du flere anmelderroste restauranter beliggende i Aarhus. Hos Dauphine er stilen er fransk, men med danske tilsnit. Køkkenets høje ambitionsniveau afspejles i lækre, årstidsafstemte retter, som køkkenchef Rolf Nordentoft kokkererer. Madanmelderne roser det høje niveau og den kyndige betjening. Både Jyllandsposten, Århus Stiftstidende og AoA giver Dauphine 5 stjerner, mens madanmelder Jan L. Pedersen Aarhus update "blev blæst bagover af restaurant Dauphine" og konkluderer "Hvis vi gav kokkehuer på Aarhus Update, ville den her aften udløse fuldt hus".

 

Frister det mere med japanske køkkentryllerier, kan du opleve 'Aarhus' Bedste Sushi 2018', kåret af magasinet Smag Aarhus på Karma Sushi. Nordiske toner, hyggelig atmosfære og kærlighed til håndværket skinner igennem på Restaurant Mellemrum og belønnes med hele 5 stjerner i Jyllands Posten. 


Prøv også Slap Af, som er blevet et populært samlingssted for aarhusianerne, når lækker mad og godt selskab skal forenes. Det er også et must at besøge den hyggelige Stechers, som tilbyder et koncept, der er svært ikke at elske - ad libitum vin og tilhørende tapasbræt. Hvis hyggen for alvor skal spire, kan du invitere dem du holder af på social dining, med små delikate deleretter på Ombord, som sværger til de tre kerneværdier: hygge, håndværk og god energi.

 

SE MERE HER

 

Hvis du ikke finder noget der frister, kan du finde meget mere inspiration i vores andre guides! 

Guide 2020: 15 af de bedste franske restauranter i KøbenhavnGuide 2020: Bedste sushirestauranter i København, Guide 2020: 10 af de bedste bøfrestauranter i København eller Guide 2020: 14 autentiske italienske restauranter i København

Se også vores guide til Aarhus: Guide 2020: 16 suveræne "value for money" restauranter i Aarhus

 

early bird nyhedsbrev

 

10% TIL NYE KUNDER

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranter, og få 10% på dit første køb.

Gælder kun for nye kunder.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk