Testing

Brass Monkey

En gennemført verden af tiki, rom og hula midt på Vesterbro.

Brass Monkey

Vesterbro

En gennemført verden af tiki, rom og hula midt på Vesterbro.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • Slip din indre Hula fri
  • Autentisk, tiki univers
  • Du elsker rom

 

Gennemført hula koncept

Brass Monkey byder velkommen til en verden af tiki, rom og hula. Her befinder du dig midt på Vesterbro, men bliver ført direkte til varmere himmelstrøg og en strand langs det sydlige Stillehav.

Indretningen matcher drikkevarernes fuldendte tiki-stil - palmeblade, kulørte lamper og fyrfadslys i muslingeskaller danner rammen for en gennemført oplevelse.
 

Landets største rom samling

Du finder landets største samling af rom på Brass Monkey, men selvom du ikke er rom-elsker, frygt ej – drinkssortimentet strækker sig over et bredt spektrum af spiritus. På Facebook siger et par gæster:

"Super fedt sted A++ God stemning, god musik og lækker betjening"

"… cocktails udover det sædvanlige"
 

Hemmelige opskrifter og kulørte hawaiiskjorter

Det er aldrig kedeligt på Brass Monkey! Cocktailsne bliver shaket og serveret af bartendere i hawaiiskjorter og præsenteret i alt fra frygtindgydende abehoveder, vulkanlignende krus med ild på toppen og udhulede ananas.

Læsk' dig i forskellige tiki-inspirerede cocktails – og om du er til de søde toner eller fuld aloha på alkoholen, har Brass Monkey en drink efter din smag. Hver cocktail har sin egen historie, og alle opskrifterne holdes hemmelige for gæsterne.