Opdateret 13.09.2023

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få besked om nye restauranter, tiltag, rabatkoder og specielle tilbud.


TILMELD DIG NYHEDSBREVET HER

 

På Early Bird får du altid 1/3 skåret af prisen, når du bestiller bord på en af vores mange samarbejdsrestauranter. Vi udvælger vores samarbejdspartnere nøje med øje for kvalitet, variation og prisleje. Derfor er der altid restauranter, barer og take away restauranter for enhver smag og pengepung på Early Bird.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du som den første besked ved nye samarbejdsrestauranter og modtager løbende exceptionelle rabatkoder. 
 

 

Hvad er nyhedsbrevenes indhold?

 

I vores nyhedsbrev vil du 2-4 gange månedligt blive opdateret på nye restauranter og barer, nye tiltag på Early Bird, konkurrencer og ind imellem modtage exceptionelle rabatkoder. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du altså holde dig opdateret på vores nyeste opdateringer, altimens du også er den første til at få specielle tilbud eller rabatkoder. Tilmed er du med i lodtrækningen om en Michelin middag for 2 personer, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Hver måned trækker vi en vinder blandt alle tilmeldte. 

 

Ved at være tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du følge med fra første parket og være en af de første, som prøver vores nye, populære restauranter og barer fra vores dynamiske sortiment, der jævnligt bliver opdateret med spændende nye samarbejdspartnere.

Udbuddet på Early Bird favner bredt, med en vifte af samarbejdsrestauranter og barer med forskellige koncepter, beliggenheder og prislejer. Fra japansk køkkenpræcision, italiensk comfort food og eksklusive champagnecocktails til franske delikatesser, sydamerikanske smagseksplotioner og farverige, sødmefulde drinks - hos Early Bird stiler vi efter at tilfredstille alles smagsløg og forskellige præferencer. 

Uanset om du vil nyde Michelin-anbefalet gourmet eller blot ønsker en hyggelig og smagsikker bistroaften. Om du ønsker at sippe til fornemme cocktails eller drikke klassiske drinks, vil du garanteret finde noget, som falder i din smag på Early Bird. Dog har alle vores samarbejdspartnere dét tilfælles, at kvalitet er et fælles pejlemærke - vi ønsker udelukkende at samarbejde med restauranter og barer der forener sig med vores koncept, som rodfæster sig i god kvalitet!

 

Nyhedsbrev både for København og Aarhus

 

Early Bird samarbejder med restauranter og barer i både København og Aarhus, og derfor kan du tilmelde dig dét nyhedsbrev, som er relevant for dig. Derved bliver du kun opdateret på nyheder fra dit område. Vi udsender kun nyhedsbreve, når vi har noget relevant at fortælle vores læsere - som nye restauranter, tiltag, rabatkoder og specielle tilbud - og du vil derfor ikke blive bombarderet med ligegyldige nyhedsbreve med jævne mellemrum.

Vi udsender vores nyhedsbrev ca. en gang om ugen med spændende nyheder, men der er dog ikke en fast dag, hvor vi udsender nyhedsbrevet og derfor kan du opleve, at der kan gå op til et par uger, før du modtager noget fra os.

 

 


Restauranter i København

 

På Early Bird finder du flere Michelin-anbefalede restauranter. Hvis du er til franske toner og nordisk elegance, er Mads Rye Magnussons (tidl. Noma og Geranium) Michelin-anbefalede restaurant, Meille, et sikkert valg. Eller prøv restaurant Norrlyst's eftertragtede menukort tilberedt af en kok med tidligere Michelin-erfaring eller de moderne bistroanretninger hos Rebel. Med 33% skåret af prisen behøver det ikke at være dyrt at få en Michelin-anbefalet spiseoplevelse.

 

Vi har også mange populære restauranter med insipiration fra hele verden på Early Bird. Hvad med en autentisk italiensk aften hos restaurant Panza eller en social dining oplevelse på den kinesiske koncept-restaurant Hot Pot Republic, hvor du kan nyde friske råvarer og smagsfulde supper.

Hvis du er til saftigt kød med afbalanceret tilbehør, kan du slå vejen forbi den argentinske bøfhule, Asador. Der er både grill og smagspotens på menuen, mens Kung Fu II serverer det bedste af den japanske madkultur.
Stemningen er uhøjtidelig og kvaliteten er høj på både mad og service.
 

SE MERE HER

 

 

 

Barer i København

 

Du kan også vælge at starte eller slutte aftenen med et glas vin eller en cocktail - og indløse din rabatkode på en af cocktail- eller vinbarene på Early Bird.

Brass Monkey kan du træde ind i en gennemført verden af tiki, rom og hula midt på Vesterbro, hvor du kan forvente ild, friske frugter og kreative serveringer.

Få ro på og nyd en cocktail i uformelle rammer hos No Stress Bar. Her shakes der med friske ingredienser, hjemmelavede sirupper, infusioner og friskpressede juicer. Eller smag bobler, vin og overraskende cocktails hos Ansvar Bar på toppen af Kalvebod Brygge.

 

SE MERE HER

 


Restauranter i Aarhus

 

På Early Bird finder du flere anmelderroste restauranter beliggende i Aarhus. Hos Dauphine er stilen er fransk, men med danske tilsnit. Køkkenets høje ambitionsniveau afspejles i lækre, årstidsafstemte retter, som køkkenchef Rolf Nordentoft kokkererer. Madanmelderne roser det høje niveau og den kyndige betjening. Både Jyllandsposten, Århus Stiftstidende og AoA giver Dauphine 5 stjerner, mens madanmelder Jan L. Pedersen Aarhus update "blev blæst bagover af restaurant Dauphine" og konkluderer "Hvis vi gav kokkehuer på Aarhus Update, ville den her aften udløse fuldt hus".


De nordiske toner, hyggelig atmosfære og kærlighed til håndværket igennem hos Restaurant Mellemrum, som belønnes med hele 5 stjerner i Jyllands-Posten. 


Prøv også Slap Af, som er blevet et populært samlingssted for aarhusianerne, når lækker mad og godt selskab skal forenes. Det er også et must at besøge kulørte Restaurant Belli, som tilbyder et koncept, der er svært ikke at elske - ad libitum vin og tilhørende tapasbræt. Hvis hyggen for alvor skal spire, kan du invitere dem du holder af på social dining, med små delikate deleretter på Ombord, som sværger til de tre kerneværdier: hygge, håndværk og god energi.

 

SE MERE HER

 

Er du lækkersulten efter retter fra et bestemt land eller køkken, og er du i tvivl om, hvilken restaurant du skal besøge, så kan du finde inspiration gennem vores guides til de mange forskellige køkkener fx i København her: