Opdateret 31.03.2021

Få en rabatkode på 10% ekstra - udover de i forvejen 33% - på dit næste køb på Early Bird, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 

FÅ RABATKODEN HER

 

På Early Bird får du altid 1/3 skåret af prisen, når du bestiller bord på en af vores mange samarbejdsrestauranter eller -barer. Vi udvælger vores samarbejdspartnere nøje, med øje for kvalitet, variation og prisleje. Derfor er der altid restauranter og barer for enhver smag og pengepung på Early Bird. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du yderligere en rabatkode med 10% ekstra!
 

 

Hvad er nyhedsbrevenes indhold?

 

I vores nyhedsbrev vil du 2-4 gange månedligt blive opdateret på nye restauranter og barer, nye tiltag på Early Bird samt modtage ekstraordinære tilbud og rabatkoder. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du altså holde dig opdateret på vores nyeste opdateringer, altimens du også er den første til at få specielle tilbud eller rabatkoder.

 

Ved at være tilmelt vores nyhedsbrev, kan du følge med fra første parket og være en af de første, som prøver vores nye, populære restauranter og barer fra vores dynamiske sortiment, der jævnligt bliver opdateret med spændende nye samarbejdspartnere. Udbuddet på Early Bird favner bredt, med en vifte af samarbejdsrestauranter og barer med forskellige koncepter, beliggenheder og prislejer. Fra japansk køkkenpræcision, italiensk comfort food og eksklusive champagnecocktails til franske delikatesser, sydamerikanske smagseksplotioner og farverige, sødmefulde drinks - hos Early Bird stiler vi efter at tilfredstille alles smagsløg og forskellige præferencer. Uanset om du vil nyde Michelin-anbefalet gourmet eller blot ønsker en hyggelig og smagsikker bistroaften, om du ønsker at sippe til fornemme cocktails eller drikke klassiske drinks, vil du garanteret finde noget, som falder i din smag på Early Bird. Dog har alle vores samarbejdspartnere dét tilfælles, at kvalitet er et fælles pejlemærke - vi ønsker udelukkende at samarbejde med restauranter og barer der forener sig med vores koncept, som rodfæster sig i god kvalitet!

 

Nyhedsbrev både for København og Aarhus

 

Early Bird samarbejder med restauranter og barer i både København og Aarhus, og derfor kan du tilmelde dig dét nyhedsbrev, som er relevant for dig. Derved bliver du kun opdateret på nyheder fra dit område. Vi udsender kun nyhedsbreve, når vi har noget relevant at fortælle vores læsere - som nye restauranter, tiltag, rabatkoder og specielle tilbud - og du vil derfor ikke blive bombarderet med ligegyldige nyhedsbreve med jævne mellemrum. Vi udsender vores nyhedsbrev ca. en gang om ugen med spændende nyheder, men der er dog ikke en fast dag, hvor vi udsender nyhedsbrevet og derfor kan du opleve, at der kan gå op til et par uger, før du modtager noget fra os.

 

Er du i tvivl om, hvor du skal bruge din rabatkode med ekstra 10%?

 

Hvis du mangler inspiration til, hvor du skal bruge dine ekstra 10%, kan du finde gode bud til restauranter og barer på Early Bird i både København og Aarhus herunder.

 


Restauranter i København

 

På Early Bird finder du flere Michelin-anbefalede restauranter. Hvis du er til franske toner og nordisk elegance, er Mads Rye Magnussons (tidl. Noma og Geranium) to Michelin-anbefalede restauranter, Meille og Mes, et sikkert valg. Er du mere til latinamerikansk køkkentrylleri med smagintense anretninger og tilbagelænet atmosfære, kan du prøve eksotiske restaurant PMY. Med 33% skåret af prisen, og en rabatkode, som giver dig ekstra 10%, behøver det ikke at være dyrt at få en Michelin-anbefalet spiseoplevelse.

 

Vi har også mange populære restauranter med insipiration fra hele verden på Early Bird. Hvad med en autentisk italiensk aften med hos Public, eller en social dining oplevelse på den kinesiske koncept-restaurant Hot Pot Republic, hvor du kan nyde friske råvarer og smagsfulde supper. Hvis du er til saftigt kød med afbalanceret tilbehør, kan du også slå vejen forbi den argentinske bøfhule, Asador, eller nyde smagspotent grill-magi til 5 stjerner i Berlingske og Politiken på restaurant Kul i Kødbyen. Restaurant Rebel, hvor stemningen er uhøjtidelig og kvaliteten holdes høj med velsmagende mad i kategorien bistro moderne.
 

SE MERE HER

 

 

 

Barer i København

 

Du kan også vælge at starte eller slutte aftenen med et glas vin eller en cocktail - og indløse din rabatkode på en af cocktail- eller vinbarene på Early Bird.
Brass Monkey kan du træde ind i en gennemført verden af tiki, rom og hula midt på Vesterbro, hvor du kan forvente ild, friske frugter og kreative serveringer. Du kan også opleve den boblende glæde fra champagne-baserede cocktails akkompagneret af salte snacks på Kester Thomas. Få ro på og nyd en cocktail i uformelle rammer hos No Stress Bar. Her shakes der med friske ingredienser, hjemmelavede sirupper, infusioner og friskpressede juicer.

 

SE MERE HER

 


Restauranter i Aarhus

 

På Early Bird finder du flere anmelderroste restauranter beliggende i Aarhus. Hos Dauphine er stilen er fransk, men med danske tilsnit. Køkkenets høje ambitionsniveau afspejles i lækre, årstidsafstemte retter, som køkkenchef Rolf Nordentoft kokkererer. Madanmelderne roser det høje niveau og den kyndige betjening. Både Jyllandsposten, Århus Stiftstidende og AoA giver Dauphine 5 stjerner, mens madanmelder Jan L. Pedersen Aarhus update "blev blæst bagover af restaurant Dauphine" og konkluderer "Hvis vi gav kokkehuer på Aarhus Update, ville den her aften udløse fuldt hus".

 

Hvis det frister mere at indløse din rabatkode med japanske køkkentryllerier, kan du opleve 'Aarhus' Bedste Sushi 2018', kåret af magasinet Smag Aarhus på Karma Sushi.
Til gengæld skinner de nordiske toner, hyggelig atmosfære og kærlighed til håndværket igennem hos Restaurant Mellemrum, som belønnes med hele 5 stjerner i Jyllands-Posten. 


Prøv også Slap Af, som er blevet et populært samlingssted for aarhusianerne, når lækker mad og godt selskab skal forenes. Det er også et must at besøge den hyggelige Stechers, som tilbyder et koncept, der er svært ikke at elske - ad libitum vin og tilhørende tapasbræt. Hvis hyggen for alvor skal spire, kan du invitere dem du holder af på social dining, med små delikate deleretter på Ombord, som sværger til de tre kerneværdier: hygge, håndværk og god energi.

 

SE MERE HER

 

Er du lækkersulten efter retter fra et bestemt land eller køkken, og er du i tvivl om, hvilken restaurant du skal indløse din rabatkode på, så kan du finde inspiration gennem vores guides til de mange forskellige køkkener i København her:

Italienske restauranter i København

Franske restauranter i København

Sushi-restauranter i København

Tapas & spanske restauranter i København

Steakhouses i København

Asiatiske spisesteder i København

Dansk/nordiske restauranter i København

Japanske restauranter i København

Indiske restauranter i København

Thai restauranter i København

Michelin restaurant i KøbenhavnHvis du leder efter restauranter i Aarhus, kan du lade dig inspirere af nedenstående guides:

Gourmet restauranter i Aarhus

De bedste restaurant oplevelser i Aarhus

Billige og gode restauranter i Aarhus

Restauranter ved Åen

Gå på restaurant under Aarhus Jazz Festival

The best restaurants in Aarhus