Testing

TAPS Wine Bar

Banebrydende vinkoncept - tap selv din vin blandt mere end 80 flasker.

TAPS Wine Bar

Indre By

Banebrydende vinkoncept - tap selv din vin blandt mere end 80 flasker.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • Mere end 80 forskellige flasker vin at vælge imellem
  • Du bestemmer selv ‘hvad’ og ‘hvor meget’

 

Banebrydende vinkoncept

Nu har du muligheden for både at nyde og smage. Hos TAPS Winebar tapper du selv vinen og får mulighed for at smage husets forskellige vine - mere end 80 flasker for at være mere præcis. Du binder dig ikke op på at købe et glas, halve eller hele flasker, men registrerer dine tapninger med et udleveret wine-card. 

Så smag og udvid dit kendskab til anerkendte vindistrikter. Der er mulighed for at få en kyndig vejledning med på vejen.


Tap din egen vin

TAPS Winebar er byens første vinbar med selvtapningssystem. Et system, der gør det nemt og billigere at smage vinkortets forskellige flasker. Prøv en såkaldt ‘smagsprøve’, et halvt glas eller fyld glasset helt. 

På Facebook anmeldes konceptet bl.a. med ordene:

"Lækker, alsidig vinmenu med lidt til alle. Man kan prøve sig lidt frem i vine, man ikke kender så meget til og få fintunet sin smag".

"Dejlige vine - skøn betjening og den lækreste tapas - god atmosfære”.
 

Pikant smaspalette

Lad dig friste af hele 80 forskellige flasker, der hver især tappes med den rette iltning og ved den rette temperatur. Smag på forskellige vinproducenter og druer, oversøisk og fra Middelhavsområdet. Her er der både kraftige, røde vine, friske og blomsterrige hvidvine og forfriskende roséer.