Opdateret 27.04.2022

Find håndplukkede restauranter tæt på jazzen med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Hvert år byder Copenhagen Jazz Festival på stemningsfuld jazz der blødgører vores ører. Der bliver for alvor skruet op for den gode sommerstemning i København med live-jazz i mange af byens gader, stræder og åbne pladser. 
Uanset om du er en ægte jazz-connaisseur eller blot er med for stemningen, så er der rig mulighed for at supplere med en fantastisk middag - enten før, under eller efter koncerten - hos en af Københavns mange restauranter.

Nedenfor giver vi 3 gode bud på en god restaurantoplevelse tæt på jazzen - naturligvis med 1/3 skåret af prisen:

Se de restauranter i København, hvor du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

CO-MA Madsalen, København

Fransk-inspireret landkøkken med moderne twists og liflige cocktails i unikt samspil.
Restaurant website


Hos Madsalen kan du nyde lækker middelhavsinspireret mad og forfriskende cocktails. Lige rundt om hjørnet på den lille hyggelige plads ved Vandkunsten, er der gratis udendørs jazz under jazz festivalen i København. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ CO-MA MADSALEN MED EARLY BIRD 

 

Asador, København

Saftige bøffer og fyldig vinprofil hos Christianhavns hyggelige, argentinske bøfhule.
Restaurant website


Denne Argentinske bøfhule på Christianshavn serverer lækre kødudskæringer tilberedt over grillen. Lige overfor - på den anden side af kanalen - finder du Sofiekælderen, der har lækker jazz på programmet året rundt.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ASADOR MED EARLY BIRD 
 

 

Jazz og spis

Copenhagen Jazz Festival afholdes årligt i juli måned i København. Netop denne festival er en af de største jazz-fejringer i Europa, og tilmed også en af de mest velrenommerede. Denne unikke placering er opnået igennem det kvalitetsspækkede program, som kendetegner Copenhagen Jazz Festival år efter år.

Når festivalen løber af stablen er hovedstaden tryllet om til et magisk jazz-mekka, hvor kærligheden til musikken spreder sig fra hver en plads, café, spillested og park. Jazz festivalen er efterhånden en historisk begivenhed, og har prydet det københavnske byliv i mere end 40 år. Mens Københavns Jazz Festival står på bliver der spillet mere end 1300 koncerter fordelt på ca. 120 venues og 9 dage - så det er næsten umuligt ikke at opleve den atmosfærefyldte jazz-eufori, som rammer byen. 

Det er heldigvis ikke kun i sommerperioden, det er muligt at lytte til jazz i alskens former. København byder også på vinterjazz, som er en landsdækkende musikfestival, der strækker sig over 3 uger. Her kan du altså se frem til koncerter i hele landet og blive lunet af jazzens varme toner i februars vinterkulde. 

En fuldendt aften består dog ikke kun af en berigende koncert. Skal hele sanseapparatet forkæles, må aftenen enten starte eller slutte med en tilsvarende kulinarisk oplevelse. Derfor er det oplagt at stille sulten før eller efter en koncert, på en af Københavns mange suveræne restauranter. 
 

Hvis du leder efter andre restauranter og køkkener i København kan du finde inspiration gennem vores guides her: