Opdateret 21.10.2021

Find håndplukkede, autentiske restauranter i København med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Sommerferien er for alvor over os. Strandene, og de knastørre græsplæner er belagt med svedige danskere i forskellige farvenuancer. Der grilles, grines og skåles i kølige vinglas. Måske bliver du hjemme i år, måske er du allerede hjemvendt fra et eventyr på et andet kontinent, eller måske er du ved at pakke kufferten før et nyt eventyr. 

Uanset hvilken sommerferie du foretrækker, guider vi dig til sommerlig smagsforkælelse. Vi tilbyder dig at smug-smage på egnsretter fra dit kommende rejsemål. Vi bringer længslen og minderne frem efter et overstået rejseeventyr. Og vi krydrer den danske sommer med smage fra fjerne kontinenter.
 

Nedenfor har vi samlet en varieret håndfuld af forskellige maddestinationer, hvis smagsnuancer alle findes i København. Læs videre og lad dig forføre!

Se her, hvilke restauranter i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

ITALIEN: Trattoria Sud

Smag på Syditalien hos Trattoria Sud. Restauranten er drevet af Andrea og hans bror, der begge er født og opvokset i en lille by lige uden for Napoli. De har derfor ført den autentiske italienske stemning og velsmag med til Indre by.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRATTORIA SUD MED EARLY BIRD 

 

ARGENTINA: Asador

Som en dør ind til Narnia, finder du den argentinske bøfhule Asador i et hyggelig og intimt kælderlokale på Christianshavn. Det argentinske køkken er kendt for sin unikke tilberedning af kvalitetskød på grill, og det er netop hvad du kan opleve på restaurant Asador.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ASADOR MED EARLY BIRD 

 

FRANKRIG: L'Alsace

Siden 1978 har den legendariske fransk-østriske restaurant L'Alsace dannet ramme for en af de mest romantiske spiseoplevelser i København. På lune sommeraftener, som i dag, kan du (og din partner) sidde udenfor på restaurantens glasomkransede terrasse, sippe til et blødt glas vin og blive forført af de franske retter.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'ALSACE MED EARLY BIRD 

 

JAPAN: Midori

På Grønnegade i Indre By ligger den lille japanske restaurant Midori, hvor du bydes indenfor til izakaya: japansk tapas. Når du tager plads hos Midori - en grøn oase midt i byen, kan du derfor opleve et væld af varierende, nytænkende tapasserveringer med massere af umami-smag.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MIDORI MED EARLY BIRD 

 

SPANIEN: El Tapeo de Cervantes

Gabriel driver moderrestauranten, El Tapeo de Cervantes, i Malaga med stor succes og har bragt de andalusiske herligheder hjem til København for at vække danskernes, spanske smagsløg. På Vesterbro serveres velstegt fisk, skaldyr og godt grillet kød i delevenlige portionsstørrelser med gode, fyldige rødvine - til 4 stjerner i Berlingske. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ EL TAPEO DE CERVANTES MED EARLY BIRD 

 

CATALONIEN: El Meson

El Meson oser af sydeuropæisk feriestemning og serverer kun det bedste, Spanien har at byde på. Væk appetitten med en autentisk restaurantoplevelse, hvor udsøgte tapas herligheder bringer dig til det sydlige Spanien. Spis klassisk paella, pan con tomate, sansemættende kød- og fiskeretter og creme Catalana.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ EL MESON MED EARLY BIRD 

 

FILIPPINERNE: Thrilla in Manila

Besøg byens første, filippinske fusionskøkken. Her serveres retterne family-style, i bambusflet, træskåle eller andet farverigt lertøj.
Inspireret af forskellige, asiatiske køkkener byder menuen bl.a. på kinesiske bao boller og velkrydrede kødretter lavet på varme krydderier, soya, kokos og citrongræs. Der er dømt feriestemning og ø-hygge på denne autentiske restaurant på Amager. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THRILLA IN MANILA MED EARLY BIRD 

 

TYRKIET: Mangal

I Kødbyen i nordisk-inspirerede rammer ligger en tyrkisk perle. Navnet er Mangal, hvilket betyder 'at grille' på tyrkisk. Og det er netop hvad kød og grøntsager bliver på restaurant Mangal. Ved at bruge grillen som tilberedningsredskab, fremmes de klassiske, smagsmættede, eklektiske energier fra Istanbul - og der er vel ikke noget mere, der siger feriestemning end end gang grillmad.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MANGAL MED EARLY BIRD 

 

INDIEN: Bindia

Sæt dig til bords hos Bindia, luk øjenene og smag dig vej til New Delhis varme, hektiske gader, med dufte af modne frugter og eksotiske krydderier. Restaurant Bindia på Østerbro giver dig både en spise- og sanseoplevelse.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BINDIA MED EARLY BIRD 

 

Tag på en kulinarisk rejse!

Vi danskere rejser i stigende grad til udlandet for at opleve nye kulturer, anderledes klima, fascinerende serværdigheder og velsmagende gastronomi. Når vi er ude at rejse, betyder de kulinariske oplevelser rigtig meget. Det er nemlig når vi rejser, at vi spiser mest ude; morgen, middag og aften. Og her på vores rejser lader vi os ekstra forkæle af destinationens forskellige egnsretter. Faktisk er de madmæssige præstationer så vigtige for vores rejsemål, at hele 75% af danskerne fortalte i 2017, at de sandsynligvis vil vælge et rejsemål, der er kendt for sin fortrinlige gastronomi, næste gang de skulle afsted på ferie.

De gastronomiske indtryk fuldender den udenlandske helhedsoplevelse, og smagsløgene bliver henført til forskellige himmelstrøg. Udover den smagsmæssige diversitet, fortæller et lands gastronomiske traditioner meget om kultur, historie, flora og fauna. Mange af de verdenskøkkener vi møder, er gennem århundrede blevet udviklet og forfinet. 

Men nu er det ikke længere nødvendigt at rejse hundrede eller tusindvis af kilometer, for at opleve autentiske smage med rod i udlandske køkkener. Her i Danmark, og i særdeleshed i København, er det muligt at sætte tænderne i alt fra asiatiske smagseksplotioner, syndige amerikanske klassiskere, italiensk familiecuisine, fransk elegance etc. Mange af de udlandske køkkener er tilmed også styret af kokke fra gastronomiens originale oprindelseslande. Japanske kokke, der kreerer sushi-magi, italienske mamas, der står bag kødgryderne i trattoriaet og sydamerikanske kokke, som forsyner danskerne med spicy retter.

Bliv inspireret af vores guides - lyster du for at spise asiatisknordisk, franskitaliensk eller måske spansk her til aften? København har nok at tilbyde.