Testing

Bobo Bar

Vibrerende bar- og loungeområde, live musik og pikante cocktails hos hypet hotel.

Bobo Bar

Indre By

Vibrerende bar- og loungeområde, live musik og pikante cocktails hos hypet hotel.

Derfor skal du spise her:

  • Vibrerende atmosfære hos det hypede hotel, The Socialist
  • DJ fredag og lørdag
  • Storslåede rammer med både lounge og bar

 

Moderne bar og spiseunivers i ét

Fra 60’ernes rå transformerstation til luksushotel og nu Bremerholmens nymoderne og hypede ‘forsamlingshus’ - hotel, The Socialist, der både rummer lounge, bar, restaurant m.m. under ét og samme tag. 

Trods metervis af loftrum er atmosfæren lun og vibrerende hos Bobo Food Studio. De rå betonvægge blødes op af varme metaller, træmøbler og moderne interiør. I loungen sidder du i fede læderstole og sofaer, mens baren byder på højstole og kig til bartenderen. 

Fredag og lørdag sætter DJ'en stemningen med live musik. 

 

Cocktails du ikke kan sige nej til

Skal det være bartenderens humør, der shaker dagens cocktail eller er du til fortolkninger af velkendte klassikere eller måske en haute couture cocktail? Valgmulighederne er mange, indbydende og lækre!

Hvad siger du til en Nicholas Cage med Paranubes Rom, Ancho Reyes likør, brun ost, Mysingur og lime - for specielt? 
Så kan det være at en gang Piña Colada med irsk whiskey, valle og figen sirup kan friste. Få det sidste ord indført med en The Last Word: gin, Cherry eau de vie, Chartreuse likør og verjuice.

 

Sulten? 

Skål i champagne, pikante og innovative cocktails, vine eller en god øl. Skulle sulten stille ind, frister Bobo med mad tilberedt over åben ild. Har byder menukortet med friskfanget fisk og skaldyrsplatter, saftige udskæringer og skønne pastaretter. Men der er også til den lette sult.