City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2020: 14 populære restauranter i Indre By med 1/3 skåret af prisen

Guide 2020: 14 populære restauranter i Indre By med 1/3 skåret af prisen

Find håndplukkede, gode restauranter i Indre By med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Hjertet af København, Indre By, omfatter hovedstadens ældste kvarter med smalle stræder og historiske, stemningsfulde huse. Dog blomstrer Indre By også med moderne arkitektoniske perler såsom Axel Towers, Operaen og Den Sorte Diamant, som skaber kontrast til fortidens København.

Det pulserende byliv hviler aldrig i Indre By, og mulighederne for at nyde den charmerende hovedstad er mange. I Indre By finder du et væld af restauranter, caféer og barer til enhver lejlighed. Er du til udsøgt gourmet af højeste kvalitet, er der rig mulighed for at få indfriet forventningerne i Indre By. Her finder du blandt andet Michelin-restauranterne 108 - noma’s lillesøster, Kadeau og Kong Hans Kælder.
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter i Indre By hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter I Indre By, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her, hvilke restauranter i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Spazio 26, Indre By

Der kæles om ingredienserne hos Spazio 26, hvor fokus er det italienske cuisines raffinerede simplicitet. Her serveres lækre 7 og 9-retters menuer eller der kan vælges a la carte. Udover at være en mesterlig restaurant er Spazio 26 også en cocktailbar, der jonglerer med farverige og procentrige flasker. Manden bag Spazio 26 er Mads Rye Magnusson, som bl.a. står bag restaurant-succeserne MES og Meille, der begge høster flotte hjerter og stjerner hjem i Berlingske, og tilmed er Michelin-anbefalede.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SPAZIO 26 MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Rebel, Indre By

Den franske gourmetrestaurant, Rebel, ligger på Store Kongensgade i Indre By. Navnet Rebel symboliserer restaurantens lille oprør imod det ophøjede, de mener præger restaurantscenen i dag. De to kokke Lars Petersen og Martin Hylleborg, som også agerede kokke på adressens tidligere Restaurant Oubæk, har nu overtaget restauranten, revolutioneret menukortet og introduceret en ny tilgang til den gængse madpræsentation. De har netop besluttet at lade maden tale for sig selv i stedet for at lade tjenerne tale om den.

I 2016 blev Rebel belønnet med en Bib Gourmand i Michelinguiden, og både Berlingske og Politikens madanmeldere hylder de velsmagende retter med hele 5 ud af 6 stjerner.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD

 

Restaurant Mes, Indre By

Mads Rye Magnussons (tidl. Geranium, Noma, Falsled Kro) intime, personlige restaurant Mes, tager udgangspunkt i moderne - men uforceret - nordisk gourmet. Her er temaet 'affordable luxury', udtrykt igennem køkkenets egne favoritter og personlige smag. Mes betyder 'mine' på fransk, hvilket indikerer det personlige præg, som Mads ønsker at sætte på restauranten.

Mes har desuden mødt hæderlige anmeldelser og er anbefalet i Michelin Guiden samt modtaget 5 stjerner i Berlingske. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MES MED EARLY BIRD

 

Restaurant Meille, Indre By

I hyggelige Sank Peders Stræde, i hjertet af Indre By, finder du restaurant Meille, som har fokus på bæredygtige, sæsonorienterende, danske råvarer af højeste kvalitet. Ejerne af restauranten, Mads Rye Magnusson (tidl. Geranium, Noma, Falsled Kro) og partneren Camilla har åbnet restauranten med visionen om at byde københavnerne på 'affordable luxury’. 

Meille har også modtaget flotte anmeldelser med 4 stjerner i AOK og 4 hjerter i Politiken, der fastslår "går man efter en prisvenlig middag med spændende vine, er Meille lidt af et røverkøb". 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Pintxos, Indre By

Pintxos serverer autentiske, spanske tapasanretninger. Tapas betyder ”låg” og stammer oprindelig fra de andalusiske bodegaer i Sydspanien. Her lagde man et spiseligt låg på glas med alkohol, for at holde fluerne væk. Tapas har siden udviklet sig, og er ikke kun en populær spise i Spanien, men de små anretninger er blevet en favorit verden over. Pintxos befinder sig på den hyggelige Nansensgade i Indre By, og selvom indretningen er stilistisk, enkel og nordisk, bliver man henført til varmere himmelstrøg, når retterne serveres.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PINTXOS MED EARLY BIRD

 

Restaurant Fuego, Indre By

Bag Det Kongelige Teater i Indre By finder du Fuego. Her serveres argentinske retter såsom traditionelle tapas-specialiteter og veltilberedte bøffer. Restaurantens ejere er fra Patagonien i det sydlige Argentina og har bragt kærligheden til det argentinske køkken med til København. 

Fuego betyder ild på spansk, og restauranten har altid gang i ildstedet, hvorpå de tilbereder velsmagende kødkvæg. På Fuego mærker man straks den charmerende latinamerikanske tilgang, hvor spontanitet kombineret med en tilbagelænet atmosfære er gennemgående. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUEGO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Bøf & Ost, Indre By

Du finder Bøf & Ost på Gråbrødretorv i Indre By. Her danner historiske og stemningsfulde lokaler rammen for klassiske, franske brasserie-retter. Som navnet indikerer, byder menukortet hos Bøf & Ost også på forskellige udskæringer af okse og kalv samt et stort udvalg af franske og danske oste. Interiøret blev transformeret i samarbejde med arkitekt Peter Simonsen i 2016, og du kan se frem til en stemningsfuld, varm æstetisk helhed, som ligger op til hygge. Om sommeren kan man nyde de veltillavede retter i solens skær på torvet.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BØF & OST MED EARLY BIRD

 

Restaurant Midori – Izakaya & Greenery, Indre By

Midori betyder ’grøn’ på japansk, hvilket matcher adressen på Grønnegade i Indre By. Her serveres japansk tapas i minimalistiske, lyse omgivelser, med hængende planter fra gulv til loft. Også køkkenet er præget af det grønne tema, udtrykt igennem izakaya (den japanske form for tapas), som kendetegnes ved små varierede kreationer af nytænkende sammensætninger. Menuen skifter kontinuerligt efter sæsonens udbud af ingredienser og køkkenchef Zhiqang's kreative indfald.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MIDORI MED EARLY BIRD

 

Restaurant MA, Indre By

Restaurant MA placerer sig blandt de bedste restauranter i det københavnske kulinariske landskab, med hele 5 stjerner fra både Berlingske, Børsen og Jyllands-Posten.

Køkkenet er funderet i de klassiske toner og teknikker, med anretninger inspireret af franske og nordiske gastronomiske traditioner. Retterne er baseret på kvalitetsfulde ingredienser efter sæson, udført med et erfarent håndelag. Restaurant MA befinder sig på hjørnet af Møntergade og Gammel Mønt i en ikonisk, velholdt bindingsværksejendom, indrettet med dansk design, kunst og møbelklassikere.

 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT MA MED EARLY BIRD

 

Restaurant Den Lille Fede, Indre By

I den hyggelige Boltens Gård, der ligger afskærmet fra Gothersgade og Kongens Nytorv hektiske myldren, er Den Lille Fede placeret. Hver måned skifter menuen med henholdsvis 5 og 7 retter, der tager afsæt i internationale inspirationskilder, dog tilpasset den nordiske tone. Kokkenes kreativitet får frit spil i køkkenet, og menuerne er altid kreeret efter en længere proces, hvor retterne bliver testet, tilsmagt og forfinet af kokkene.

Mange gæster har været trofaste gengangere siden restaurantens åbning i 2001 og deres anmeldelser taler også for sig selv med hele 5,4 stjerner ud af 6 mulige med over 9.000 bedømmelser på Dinnerbooking.com. 


 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DEN LILLE FEDE MED EARLY BIRD

 

Restaurant San Giorgio, Indre By

En ærke italiensk perle gemmer sig et stenkast fra det pulserende liv ved Nørreport. Her kan du se frem til traditionelle retter fra støvlelandet med et innovativt præg, dog stadig holdt enkle i udtrykket. San Giorgio har budt københavnerne på italienske herligheder siden 1985 og er i tidens løb nomineret til forskellige udmærkelser - f.eks. er restauranten kåret til Københavns bedste traditionelle restaurant af Gambero Rosso.

 

  SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SAN GIORGIO MED EARLY BIRD

 

Restaurant The Modern, Indre By

Ved den hyggelige Sankt Annæ Plads, tæt på det maritime Ofelia Plads, beligger The Modern. The Modern baserer køkkenstilen på europæiske gastronomiske traditioner og   er inspireret af blandt andet det franske, italienske og spanske cuisine, dog gennemgående tilsat nordisk elegance. The Modern er ejet af Christian From, der tidligere har arbejdet på de anerkendte restauranter Geranium, d’Angleterres Marchal, Nimb Terrasse med flere.

 

  SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE MODERN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Nyhavn 17, Indre By

I charmerende lokaler i et af de mest berømte og ikoniske kvarterer i København, serverer Nyhavn 17 velsmagende retter med udgangspunkt i det klassiske brasserie-køkken. Nyhavn 17 drives af far og søn, som sammen byder på en spiseoplevelse med maritimt islæt. Menukortet indeholder på en blanding af veltillavede franske og danske klassikere. Stedet indgyder til hygge og nærvær, med mulighed for udendørsservering med udsigt til Nyhavns pulserende liv og charme i sommermånederne.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NYHAVN 17 MED EARLY BIRD

 

Restaurant Søren K, Indre By

Søren K er placeret i en af Danmarks mest spektakulære bygninger, Den Sorte Diamant, beliggende i Indre By. Her serverer restauranten retter i tråd med det elegante og rene arkitektoniske udtryk, med afsæt i det nordiske køkken.

Restauranten tager navn efter landets mest kendte filosof, Søren Kierkegaard. Menuen består af smukke, enkle og velsmagende retter, primært baseret på fisk og grøntsager samt et gennemgående fokus på økologi og bæredygtighed. Disse værdier viser sig tydeligt igennem arbejdet med årstidens lokale råvarer.

Søren K har hele 4 gange fået Bib Gourmand-udmærkelsen, som tildeles restauranter af højt gastronomisk niveau til sympatiske priser. Derudover scorer restauranten hele 5 stjerner i Børsen.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SØREN K MED EARLY BIRD

 

Indre By

Indre By strækker sig fra det rustikke, industrielle Refshaleøen til det maritime Christianshavn og rundt om Søerne. Indre By byder på aktiviteter og seværdigheder for enhver. Københavns hovedpulsåre, Strøget, er et shopping-mekka for lokale såvel som turister.

Bevæger man sig ned af de hyggelige sidegader, er der et rigt caféliv og unikke forretninger. I kulturkvarteret i Indre By, kan man opleve kunstneriske indtryk, historiske seværdigheder og familievenlig underholdning. Her beligger attraktioner som Nationalmuseet, Tivoli, Christiansborg, Botanisk Have og Glyptoteket.

København og Indre By er dog også attraktiv grundet nyere, teknologiske tiltag, som har medført København titlen som "verdens smarteste by". Disse tiltag er baseret på ambitiøse planer og visioner om, at København i 2025 skal være den første CO2-neutrale by. Så Indre By appelerer altså både til historie-elskere og fans af smarte løsninger i bybilledet. 

Madkunsten i Indre By tilbyder også fra klassisk gastronomi til innovative kulinariske oplevelser. Eksempelvis finder du hele Københavns spisekammer i Torvehallerne, Indre By, der indeholder alt fra stenalderkost, kinesisk købmand, franske delikatesser, brasilienske lækkerier og sprøde pizzaer. Her holder tidligere Noma kok, Rosio Sánchez, også til med sin Mexikanske street food bod Hija de Sanchez - som Lonely Planet har kåret til Europas bedste streetfood.

Der er altså massere af spisesteder - både klassiske og nytænkende, nordiske og eksotiske - at gå ombord i, i Indre By. Så sæt kurs mod hovedstadens epicenter og få en spiseoplevelse du sent glemmer - endda med 1/3 skåret af prisen, hvis du bestiller via Early Bird.
 

Er en spiseoplevelse i et af brokvartererne mere dig, så se hvem vi samarbejder med på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro eller restauranter på Frederiksberg.

early bird nyhedsbrev

 

10% TIL NYE KUNDER

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranter, og få 10% på dit første køb.

Gælder kun for nye kunder.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

  • early bird politiken ibyen
  • early bird politiken aok
  • early bird børsen
  • early bird cover
  • ekstrabladet
  • early bird euroman
  • early bird tv2
  • early bird information
  • early bird ivækstprisen
  • early bird jyllands posten
  • Mad og venner
  • early bird metroxpress
  • early bird femina
  • early bird søndagsavisen
  • early bird tv2
  • early bird woman
  • early bird trines wardrope
  • early bird bungalow5
  • early bird emily soloman
  • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk