Find håndplukkede, gode restauranter i Indre By med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Hjertet af København, Indre By, omfatter hovedstadens ældste kvarter med smalle stræder og historiske, stemningsfulde huse. Dog blomstrer Indre By også med moderne arkitektoniske perler såsom Axel Towers, Operaen og Den Sorte Diamant, som skaber kontrast til fortidens København.

Det pulserende byliv hviler aldrig i Indre By, og mulighederne for at nyde den charmerende hovedstad er mange. I Indre By finder du et væld af restauranter, caféer og barer til enhver lejlighed. Er du til udsøgt gourmet af højeste kvalitet, er der rig mulighed for at få indfriet forventningerne i Indre By. Her finder du blandt andet Michelin-restauranterne 108 - noma’s lillesøster, Kadeau og Kong Hans Kælder.
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter i Indre By hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter I Indre By, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her, hvilke restauranter i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Norrlyst, Indre By

Restauranten tilbyder et eftertragtet frokostkort med højtbelagt smørrebrød - smørrebrød, der har været under kokkens kreative og nytænkende hænder. Her får du hjemmebagt rugbrød, belagt med spændende smagsvariationer og konsistenser - anretningerne er detaljerige og en fryd for både øjet og smagsløg.
Aftenkortet byder på klassiske hverdagsretter i nye klæder, og tilpasses efter sæsonens råvarer. Der er derfor god grund til at besøge restauranten flere gange om året.

 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT NORRLYST MED EARLY BIRD

 

Restaurant Leaven, Indre By

Restaurant Leaven byder på moderne, nordisk gourmet med et strejf af franske undertoner. Kombinationen kommer til udtryk gennem Nordens enkelthed i form af få, sublime elementer på tallerkenen og det franske køkkens temperament og grundprincipper.

Menukortet komplimenteres med vine fra de bedste huse overalt i verden. Naturligvis finder du et stort og godt udvalg fra Frankrig og Italien, men også de bedste huse fra Chile, Argentina, Sydafrika og New Zealand repræsenteres på kortet. AOK har tidligere givet cadeau til Leaven med ordene 'byens bedste bourgognekort’.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LEAVEN 26 MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Rebel, Indre By

Den franske gourmetrestaurant, Rebel, ligger på Store Kongensgade i Indre By. Navnet Rebel symboliserer restaurantens lille oprør imod det ophøjede, de mener præger restaurantscenen i dag. Menukortet revolutionerer og introducerer en ny tilgang til den gængse madpræsentation. Hos Rebel lader man maden tale for sig selv i stedet for at lade tjenerne tale om den.

I 2016 blev Rebel belønnet med en Bib Gourmand i Michelinguiden, og både Berlingske og Politikens madanmeldere hylder de velsmagende retter med hele 5 ud af 6 stjerner.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD

 

Restaurant Mes, Indre By

Mads Rye Magnussons (tidl. Geranium, Noma, Falsled Kro) intime, personlige restaurant Mes, tager udgangspunkt i moderne - men uforceret - nordisk gourmet. Her er temaet 'affordable luxury', udtrykt igennem køkkenets egne favoritter og personlige smag. Mes betyder 'mine' på fransk, hvilket indikerer det personlige præg, som Mads ønsker at sætte på restauranten.

Mes har desuden mødt hæderlige anmeldelser og er anbefalet i Michelin Guiden samt modtaget 5 stjerner i Berlingske. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MES MED EARLY BIRD

 

Restaurant Meille, Indre By

I hyggelige Sank Peders Stræde, i hjertet af Indre By, finder du restaurant Meille, som har fokus på bæredygtige, sæsonorienterende, danske råvarer af højeste kvalitet. Ejerne af restauranten, Mads Rye Magnusson (tidl. Geranium, Noma, Falsled Kro) og partneren Camilla har åbnet restauranten med visionen om at byde københavnerne på 'affordable luxury’. 

Meille har også modtaget flotte anmeldelser med 4 stjerner i AOK og 4 hjerter i Politiken, der fastslår "går man efter en prisvenlig middag med spændende vine, er Meille lidt af et røverkøb". Dertil hædres restauranten i den røde madbibel, Michelin Guiden, med en Michelin-anbefaling.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Pintxos, Indre By

Pintxos serverer autentiske, spanske tapasanretninger. Tapas betyder ”låg” og stammer oprindelig fra de andalusiske bodegaer i Sydspanien. Her lagde man et spiseligt låg på glas med alkohol, for at holde fluerne væk. Tapas har siden udviklet sig, og er ikke kun en populær spise i Spanien, men de små anretninger er blevet en favorit verden over. Pintxos befinder sig på den hyggelige Nansensgade i Indre By, og selvom indretningen er stilistisk, enkel og nordisk, bliver man henført til varmere himmelstrøg, når retterne serveres.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PINTXOS MED EARLY BIRD

 

Restaurant Fuego, Indre By

Bag Det Kongelige Teater i Indre By finder du Fuego. Her serveres argentinske retter såsom traditionelle tapas-specialiteter og veltilberedte bøffer. Restaurantens ejere er fra Patagonien i det sydlige Argentina og har bragt kærligheden til det argentinske køkken med til København. 

Fuego betyder ild på spansk, og restauranten har altid gang i ildstedet, hvorpå de tilbereder velsmagende kødkvæg. På Fuego mærker man straks den charmerende latinamerikanske tilgang, hvor spontanitet kombineret med en tilbagelænet atmosfære er gennemgående. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUEGO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Naert, Indre By

Naert leverer norsk gourmetspise i imponerende høj kvalitet, og har siden sin deres åbning tilbage i 2015 taget anmeldere og madelskere med storm. Berlingske belønner Naert med 5 stjerner og Politken giver 5 hjerter. Konceptet er et frisk pust til det nordiske køkken, som vi kender det herhjemme, og bygger på norske madtraditioner og råvarer. Med én fod i det norske køkken og én anden i det danske ønsker Naert at tilgå en innovativ tankegang og kombinere begge køkkener og skabe moderne gastronomi.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NAERT MED EARLY BIRD

 

Restaurant The Modern, Indre By

Ved den hyggelige Sankt Annæ Plads, tæt på det maritime Ofelia Plads, beligger The Modern. The Modern baserer køkkenstilen på europæiske gastronomiske traditioner og   er inspireret af blandt andet det franske, italienske og spanske cuisine, dog gennemgående tilsat nordisk elegance. The Modern er ejet af Christian From, der tidligere har arbejdet på de anerkendte restauranter Geranium, d’Angleterres Marchal, Nimb Terrasse med flere.

 

  SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE MODERN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Bøf & Ost, Indre By

Du finder Bøf & Ost på Gråbrødretorv i Indre By. Her danner historiske og stemningsfulde lokaler rammen for klassiske, franske brasserie-retter. Som navnet indikerer, byder menukortet hos Bøf & Ost også på forskellige udskæringer af okse og kalv samt et stort udvalg af franske og danske oste. Interiøret blev transformeret i samarbejde med arkitekt Peter Simonsen i 2016, og du kan se frem til en stemningsfuld, varm æstetisk helhed, som ligger op til hygge. Om sommeren kan man nyde de veltillavede retter i solens skær på torvet.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BØF & OST MED EARLY BIRD

 

Indre By

Indre By strækker sig fra det rustikke, industrielle Refshaleøen til det maritime Christianshavn og rundt om Søerne. Indre By byder på aktiviteter og seværdigheder for enhver. Københavns hovedpulsåre, Strøget, er et shopping-mekka for lokale såvel som turister.

Bevæger man sig ned af de hyggelige sidegader, er der et rigt caféliv og unikke forretninger. I kulturkvarteret i Indre By, kan man opleve kunstneriske indtryk, historiske seværdigheder og familievenlig underholdning. Her beligger attraktioner som Nationalmuseet, Tivoli, Christiansborg, Botanisk Have og Glyptoteket.

København og Indre By er dog også attraktiv grundet nyere, teknologiske tiltag, som har medført København titlen som "verdens smarteste by". Disse tiltag er baseret på ambitiøse planer og visioner om, at København i 2025 skal være den første CO2-neutrale by. Så Indre By appelerer altså både til historie-elskere og fans af smarte løsninger i bybilledet. 

Madkunsten i Indre By tilbyder også fra klassisk gastronomi til innovative kulinariske oplevelser. Eksempelvis finder du hele Københavns spisekammer i Torvehallerne, Indre By, der indeholder alt fra stenalderkost, kinesisk købmand, franske delikatesser, brasilienske lækkerier og sprøde pizzaer. Her holder tidligere Noma kok, Rosio Sánchez, også til med sin Mexikanske street food bod Hija de Sanchez - som Lonely Planet har kåret til Europas bedste streetfood.

Der er altså massere af spisesteder - både klassiske og nytænkende, nordiske og eksotiske - at gå ombord i, i Indre By. Så sæt kurs mod hovedstadens epicenter og få en spiseoplevelse du sent glemmer - endda med 1/3 skåret af prisen, hvis du bestiller via Early Bird.
 

Er en spiseoplevelse i et af brokvartererne mere dig, så se hvem vi samarbejder med på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro eller restauranter på Frederiksberg.