Testing

Aamanns Replik bar

Havneudsigt, høj kvalitet og charme i Skuespilhuset i hjertet af København.

Aamanns Replik bar

København

Havneudsigt, høj kvalitet og charme i Skuespilhuset i hjertet af København.

Derfor skal du besøge denne bar:

  • Beliggende i Skuespilhuset med havneudsigt
  • Grøn udendørs bar på kajen er åben i sommerhalvåret
  • Økologi og kvalitet i fokus
  • God stemning og spændende drinks

Havneudsigt og hygge

Aamanns Replik, beliggende i det imponerende Skuespilhus, byder på en af de mest betagende havneudsigter i København. Indretningen og atmosfæren er indbydende og afslappet - perfekt til at nyde en rolig stund med venner eller familie. Fra baren kan man nyde den smukke udsigt over vandet og i sommerhalvåret forvandles udendørsbaren til et livligt mødested, åbent det meste af dagen.

Denne grønne oase udendørs på kajen, inviterer gæster til at opleve byens pulserende liv fra første parket. Her kan gæsterne nyde alt fra et glas kølig rosé til forfriskende cocktails lavet på urter eller kreative alkoholfri drinks, alt imens de absorberer den charmerende havneatmosfære og den summende bystemning.

Økologi og kvalitet

Bag Aamanns Replik står den anerkendte Adam Aamann, kendt for sin passion for udsøgt smørrebrød og nøje udvalgte danske råvarer. Barens engagement i bæredygtighed og kvalitet understreges af dens certificering med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket sikrer, at 60-90% af både mad og drikke er økologiske.

Med et imponerende udvalg af drikkevarer møder Replik Bar enhver smag. Fra deres specialdesignede drinks og hjemmelavede snapse til nøje udvalgte håndværksøl fra Herslev, cider og saft.

Vinelskere vil også blive fristet af et vinkort, der både omfatter traditionelle producenter samt et sortiment af økologiske vine.