Testing

ROOTS Vinbar Sydhavn

Anerkendt sommelier udmærket af Forbes Magazine for sin snilde for natur- og specialvine.

ROOTS Vinbar Sydhavn

Indre By

Anerkendt sommelier udmærket af Forbes Magazine for sin snilde for natur- og specialvine.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • Ejeren er anerkendt sommelier og udmærket af Forbes Magazine
  • Smag håndplukkede specialvine fra små, bæredygtige producenter
  • Indkøber også til Københavns Michelin restauranter

 

Sommelier udmærket af Forbes Magazine

Ejer og sommelier, Felix Chamorro, er om nogen én af Københavns mest prominente sommelierer. Med sin store og unikke viden og smag for vin, blev den spansk-mexicanske sommelier kåret af Forbes Magazine i 2021, værende én af tidens mest indflydelsesrige vinspecialister.

Felix har tidligere været sommelier hos Relæ, Terroiristen og Brace. Han har nu eget importørfirma, flere vinbarer og butikker rundt om i byen, og er bannerfører for natur- og specialvine.

 

Drik vin som Michelin restauranterne

Roots specialiserer sig i bæredygtig vinimport fra mindre vingårde med bæredygtige værdier. Roots og Chamorro er en af landets førende leverandører til flere københavnske Michelin restauranter som Kadeau og Alouette.

Men du behøver ikke bestille bord hos Michelin restauranterne for at smage på specialvinene. Book bord hos vinbaren og gå på opdagelse blandt Roots' vinkort og vinreol. Du finder alt fra nytænkende natur- og orangevine fra mindre kendte druesorter til vine fra mere velkendte vindistrikter i Europa.

 

Vær din egen vin connaisseur 

Tag kollegaerne med til vinsmagning, mød en ven eller tag på vindate hos Roots. Der er rig mulighed for at udvikle dine connaisseur-færdigheder. Roots bugner af kvalitet på flaske fra gulv til loft. Bonus er, at Roots både er en vinbar og også vinbutik. 

Få kyndig vejledning af husets sommelier, og nyd formidable druer med lidt snacks eller husets lækre tapasbræt. Behager vinen, kan du købe ekstra med hjem til egen vinreol.