Testing

Darling Bistro & Bar

Hot spot ved Københavns kanal serverer bobler, friske cocktails, druer på glas og dugfriske øl.

Darling Bistro & Bar

Indre By

Hot spot ved Københavns kanal serverer bobler, friske cocktails, druer på glas og dugfriske øl.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • Nyd et glas bobler med kanal-udsigt
  • Menukort til den brede smag
  • Åbent bar-univers med bistrofornemmelser

 

Bar og bistro under samme tag

Tæt på Slotsholmen er Darling Bar velplaceret med kig til vand og indre bys forbipasserende leben. Træd et par trin ned af trappen og oplev en moderne indrettet bistrokælder med barsektion og uformel spiseafdeling. 

Tag et øjekast på det specialbyggede vinkølerum, som bugner af kvalitetsflasker med spændende etiketter og indhold fra Europas vinmarker. 

Er du ikke til vin, jonglerer bartenderen med spiritus, likører og diverse mixere. Skål f.eks. i husets eksotiske Passionate med passionsfrugt, grape, ingefær og vodka eller en intens French Pearl med gin, absinthe, mynte og lime. 

Det er ikke muligt at kombinere en Early Bird-booking med andre tilbud på denne restaurant, f.eks. også en bar-booking samme dag.

 

Alles Darling

At kombinere et klassisk, nynordisk køkken med fransk islæt, nærværende servicering og lækre, straight up cocktails, er absolut et hit blandt Darlings gæster. På Facebook og TripAdvisor siges der bl.a.:

“… Dejlig indretning med udsigt til vinene fra det interessante vinkort.”

"Fantastisk dejlig betjening og dejlig mad.”

Darling Bar er stedet for en hyggestund med kolleger eller gode venner. Da menukortet dækker den brede smag, er der med garanti et glas og lidt snacks, alle kan lide.  

 

Fransk inspirerede anretninger 

Skal der en snack eller let anretning til glasset, har Darling frankofile småretter på menuen, f.eks. røget andebryst, blinis med caviar, terrine af foie gras, trøffelchips eller forskellige østers.