Testing

ROOTS Vinbar Østerbro

Natur- og specialvine håndplukkes af indflydelsesrig sommelier - Udmærket af Forbes Magazine.

ROOTS Vinbar Østerbro

Østerbro

Natur- og specialvine håndplukkes af indflydelsesrig sommelier - Udmærket af Forbes Magazine.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • Indflydelsesrig sommelier og ejer: Udmærket af Forbes Magazine
  • Unikke natur- og specialvine
  • Håndplukkede, små og bæredygtige producenter
  • Smag vin som sælges hos Københavns Michelin restauranter
  • Specialiteter fra Rufino Osteria og spanske snacks

 

Sommelier udmærket af Forbes Magazine

Ejer og sommelier, Felix Chamorro, er en indflydelsesrig og anerkendt spansk-mexicansk sommelier. Felix har stor viden om unikke druesorter og blev bl.a. kåret af Forbes Magazine i 2021, som værende én af tidens mest indflydelsesrige vinspecialister.

Som tidligere sommelier hos Relæ, Terroiristen og Brace, har Chamorro været en af bannerførerne for natur- og specialvine i København. Han har eget importørfirma og brænder for især bæredygtige kvalitetsvine. 

 

Drik vin som Michelin restauranterne

Roots specialiserer sig i bæredygtig vinimport fra mindre vingårde med naturlige, bæredygtige værdier. Roots' hylder og vinkort er fyldt med nytænkende natur- og orangevine skabt på mindre kendte druesorter og regioner i Europa til mere velkendte vine og distrikter.

Du finder et helt unikt udvalg af vine. Og som en af landets førende leverandører til flere Michelin restauranter (Kadeau, Alouette og Amass), sørger Roots for innovativ bouquet, som du også kan få del i. 

 

Vinbar, butik og spisested i ét

Roots er en perle, der bugner af kvalitet på flaske, fra gulv til loft. Her er paller, træreoler og kasser fyldt med flasker, som du kan bruge timevis på at læse etiketterne på eller få kyndig vejledning af husets sommelier. Og smager du en formidabel drue, kan du købe en ekstra flaske med hjem til egen vinreol. 

Menukortet tæller et par lækre italienske specialiteter fra det populære italienske osteria, søster-restauranten Rufino.