Testing

Socialist Bar

Vibrerende bar- og loungeområde & pikante cocktails hos hypet designhotel.

Socialist Bar

Indre By

Vibrerende bar- og loungeområde & pikante cocktails hos hypet designhotel.

Derfor skal du spise her:

  • 4 hjerter i Politiken
  • Storslåede rammer hos hypet designhotel, The Socialist
  • Moderne bar og cozy lounge
  • Vibrerende atmosfære

 

Hypet designhotel i Indre By

The Socialist Dinner Club ligger i den tidligere rå, 60’er transformerstation. Nu holder et moderne luksushotel til på adressen og bag det store indgangsparti gemmer sig storslåede rammer fordelt på 3 etager. Her finder du både The Socialists restaurant, deres vinkælder og anmelderroste bar.

Trods metervis af loftrum er akustikken god og atmosfæren vibrerende. Nyd cocktails og vin i baren eller se efter en ledig plads i lædersofaen i loungeområdet. 

 

Cocktails du ikke kan sige nej til

Bestil ekstraordinære-lækre cocktails (4 hjerter i Politiken) i baren. Skal det være bartenderens humør, der shaker dagens cocktail eller er du til fortolkninger af velkendte klassikere eller måske en haute couture cocktail? 

Barchef Ásgeir Björnsson overrasker med anmelderroste og unikke cocktails. Prøv f.eks. en Nicholas Cage med Paranubes Rom, Ancho Reyes likør, brun ost, Mysingur og lime.
En Piña Colada med irsk whiskey, valle og figen sirup eller The Last Word: gin, Cherry eau de vie, Chartreuse likør og verjuice.

 

Sulten? 

Skål i champagne, pikante og innovative cocktails, vine eller en god øl. Skulle sulten stille ind, frister Bobo med mad tilberedt over åben ild. Har byder menukortet med friskfanget fisk og skaldyrsplatter, saftige udskæringer og skønne pastaretter. Men der er også til den lette sult.