Testing

1609 Gin & Vinbar

Passionerede gin- & vinentusiaster beriger med +100 forskellige smagsprofiler hos uformel ginbar.

1609 Gin & Vinbar

Vesterbro

Passionerede gin- & vinentusiaster beriger med +100 forskellige smagsprofiler hos uformel ginbar.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • +100 forskellige gin og vine
  • Passionerede entusiaster deler viden & shaker cocktails
  • Uformel og hyggelig kombineret gin- og vinbar
  • Central beliggenhed på Axeltorv, i Palads bygningen
  • Du er begejstret for gin eller ønsker at udforske din smagspalet

 

En verden af gin venter

Få del i historien, produktionsprocessen og smag alt fra klassiske til komplekse ginprofiler. Bar 1609 er en kombineret gin- og vinbar med et passioneret team bag sig. Blandt andet står en ung mand, Frederik Frimodt-Larsen, bag bardisken. 

Han om nogen er en dedikeret gin entusiast. Han er bl.a. tidligere barchef og har tre års erfaring fra et gindestilleri. Han deler gerne sin ekspertise og forkærlighed for gin hos 1609 Gin & Vinbar.

Baren byder på et enestående udvalg af gin, der tæller over 100 forskellige flasker som stadig udvides. Bliv kyndig guidet uanset om du er ny i gin verdenen eller vil udforske din smagspalet. Bartenderen finder den helt rigtige tonic til din gin, topper med garnish eller shaker en fantasifuld og lækker gin cocktail. 

 

Kvalitetsvine, gin og snacks

Tag et kig i gin skabet og lad dig fænge af et stort og varieret udvalg af gin flasker. Er det ikke destilleret alkohol, enebær og krydderier der trækker, så har baren et solidt vinkort med aromatiske undertoner af f.eks. tropiske frugter eller frisk bærsyre. 

Her er fyldige glas, runde og bløde smage. Smagspotens og kvalitet. Stil den lette sult med et par snacks til glasset.

 

Uformel oase ved Axeltorv

Nyd de indbydende rammer, den afslappende atmosfære og tag en pause fra hverdagen. Besøg ginperlen ved Axeltorv i Palads biografen. Med sit store ginudvalg og centrale placering kan bar 1609 blive det nye, faste mødested for gode cocktails og uformel hygge.