Testing

Ølmand

Kom jorden rundt hos bar og bottle shop med +200 specialøl fra mikrobryggerier fra ind- og udland.

Ølmand

Vesterbro

Kom jorden rundt hos bar og bottle shop med +200 specialøl fra mikrobryggerier fra ind- og udland.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • 200 specialøl fra mikrobryggerier i ind- og udland
  • Frisk fadøl, cider og vin til enhver smag
  • Moderne kombineret bar og bottle shop
  • Livligt område på Vesterbro
  • Medbring egen mad eller bestil direkte til baren

 

Bryggerier fra hele verden

Når du træder ind på den kombinerede bar og bottleshop Ølmand, ser du øjeblikkeligt de store køleskabe spækket med +200 forskellige specialøl fra mikrobryggerier fra ind- og udland på dåser og flasker.

Der er bl.a. øl fra New York, London, Letland, Chicago og Stockholm, for hos Ølmand kigger man ud i hele verdenen, når det kommer til at udpege de mest spændende og banebrydende mikrobryggerier lige nu.

Smag f.eks. en Evil Twin-øl fra New York eller en syrlig øl fra engelske Holy Goat. Foretrækker du en dansk øl, er der også mange af slagsen - sortimentet indeholder øl fra Flying Coach, Hazy Bear, Gamma m.fl..

 

Noget til enhver smag

Det er vidst helt sikkert at sige, at der er noget til enhver smag hos Ølmand. Du kan vælge alt fra friske, bitre og blomstrede IPA’er til fyldige stouts og kraftige porter.

Kom op til baren og sæt ord på præcis, hvad du er til, så er det helt sikkert at bartenderen kan give dig et praj i den rigtige retning.

Hvis du ikke er til specialøl på dåse eller flaske, er der også fire haner med fadøl. Som oftest vil der være en pilsner, en IPA eller DIPA, en weissbier og en pale ale at vælge imellem. Der er også mulighed for at bestille vin eller en af Ølmandens tørre og sprøde cidere.

 

Bar og bottleshop i livligt område på Vesterbro

Midt på livlige Vesterbro finder du Ølmands lokaler på hjørnet af Enghavevej. I de lyse og moderne rammer med planter og lyse trælameller får du lyst til at slå dig ned og nyde en øl med en kollega, en partner eller en god kammerat.

Skulle du dog i stedet have lyst til at søge ude i solen eller hjem i lejligheden, er Ølmand heldigvis for det en kombineret bar og bottleshop. Her kan du også købe øl, cider og vin med to go - eller du kan få ordnet gaven til middagsselskabet.

Det er faktisk også muligt at medbringe egen mad på baren eller bestille take-away fra et af de lækre madsteder i nærheden. Til den lette sult tilbyder Ølmand mindre snacks.