Testing

The Library Bar

Copenhagen Plaza’s berømte bar - en svunden æra med cocktails, jazz og historiske rammer.

The Library Bar

Vesterbro

Copenhagen Plaza’s berømte bar - en svunden æra med cocktails, jazz og historiske rammer.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • Autentiske, historiske rammer
  • Én af verdens bedste hotelbarer - kåret af Forbes Magazine
  • Live jazz

 

En svunden æra

Copenhagen Plaza’s berømte The Library Bar er absolut et besøg værd - både for de udsøgte cocktails og den stemningsfyldte atmosfære.

Nyd et øjebliks forsvunden tidsalder, hvor historier og politik blev delt over et glas single malt whisky og en cigar. Her i biblioteket hænger gamle portrætter af finere adelsmænd, som måske lytter med på en sladder. De gamle, indbundne værker pryder i alverdens farver fra gulv til loft, og mageløst kan du sætte dig til rette i de bløde, cognac-farvede Chesterfield-lænestole.

Baren her står uden sidestykke med sit klassiske vibe.
 

En perle i verdensklasse

For et par år tilbage blev The Library Bar kåret til en af verdens bedste hotelbarer af Forbes Magazine for barens dragende miljø og æstetiske indretning. Rammerne har endda inspireret og givet anledning til både musikvideoer, filmscener m.m..
 

Når musikken spiller

I hjørnet står flygelet og venter på at blive spillet på, og bløde, jazzede toner gør sig gerne på udvalgte fredage og lørdage, hvor livebands giver intime koncerter.

Kærligheden for musik og jazz er stor og passer sig godt til en whiskey, et glas champagne eller en af bartenderens mange sofistikerede cocktails.