[edit]

Find håndplukkede asiatiske restauranter med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Det asiatiske køkken er et vidt begreb, og der hersker stor diversitet i madkulturen på tværs af klodens største kontinent. For de fleste associeres det asiatiske køkken med intense smage, kraftfulde krydderier, sprøde grønsagsretter eller ferske fiskeretter.

Fra den japanske sushi til thailandske forårsruller, vietnamesiske risretter, indisk shish-kabab og kinesiske bao - det asiatiske køkken har noget for enhver smag. 
 

Du finder også et udbud af asiatiske kvalitetsrestauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære asiatiske restauranter i København, neden for i guiden - hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

 

Restaurant Morsel Bao, Frederiksberg

Spis dig mæt i et asiatisk fusionskøkken, der tilbyder et smagfuldt menukort af mindre og større hapsere, asiatiske bowls og luftige, bløde bao boller med velkrydret fyld.

Morsel Bao er et spisested, hvor menukortet byder på retter, der gennem familieopskrifter er blevet finpudset. Kokken elsker at være kreativ og afprøver gerne nye smage og teknikker, som restaurant-teamet har tilegnet sig gennem rejser til fjern-østen. Køkkenet har fokus på kvalitet, og råvarerne er altid friske for at sikre bedst mulig smag.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MORSEL BAO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Rasoi, Ørestad

I det spektakulære VM-bjerg, som troner op i landskabet på Ørestaden, ligger den indiske restaurant Rasoi. På Rasoi kan du opleve de komfortable, velsmagende retter som butterchicken og shish-kebab ledsaget af friskbagt naan. 'Rasoi' betyder logisk nok 'køkken' på indisk og du kan forvente curries med egne krydderiblandinger - fra Nordindiens mere bombastiske og intense curries til de lettere og mere spicy retter fra det sydlige Indien.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RASOI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bindia, Østerbro

En anden indisk perle finder du på Østerbro. Bindia ligger blot et stenkast fra Trianglen og serverer indiske retter tilpasset de nordiske smagsløg. Bindia udvælger deres råvarer med omhu, og opfylder kriterierne for at få tildelt Det Økologiske Spisemærke, der gives til spisesteder med 30-60% økologi. Den indiske restaurant byder på et rigt menukort med klassiske og populære, asiatiske retter kombineret med mindre velkendte retter til de nysgerrige.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BINDIA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Ferment, Indre By

På Ferment er japanske og kinesiske street-food klassikere omdrejningspunktet. I særdeleshed den japanske ramen, som er en slurpende ret af nudler i en smagspotent suppe, ofte akkompagneret af en slags protein, grøntsager og smilende halveret æg, der gør det til en yderst æstetisk ret. Ferment har yderligere specialiseret sig i den kinesiske bao, som betegner en dampet bolle med fyld af alskens art. Besøg Ferment og få en autentisk asiatisk street-food oplevelse!

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FERMENT MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Midori, Indre By

Den traditionelle, japanske izakaya kendetegner et udbud af sammensatte småretter, som deles mellem gæsterne ved bordet. Midori er det japanske ord fra grøn - og restauranten indeholder både direkte og indirekte referencer til navnet - placeringen på grønnegade, de hængende planter fra loftet mod gulvet og de mange grønsagsbaserede småretter på menukortet er alle faktorer, der understreger navnet. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MIDORI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kung Fu II, Nørrebro

På Kung Fu II kan du også opleve det japanske gastropub-fænomen, Izakaya, i folkelig stil og hyggelig atmosfære. Madanmelder Lars Bjerregaard fra Information erklærer efter besøget på Kung Fu II: “imponerende er det, når køkkenet på så nyt et sted, kører så godt, som det er tilfældet hos Kung Fu-krigeren i Ravnsborggade. Han står mere end på spring til noget stort.”

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU II MED EARLY BIRD 

 

Restaurant LêLê, Vesterbro

På Vesterbro finder du den vietnamesiske restaurant LêLê. Projektet startede i 2003 som et familieforetagende mellem Anh Lê og hendes brødre. Siden da, har dét, som startede som én enkelt restaurant, udviklet sig til en kæde med hele seks street kitchens og en cateringafdeling foruden den populære restaurant LêLê - der anses for at være fusionerende inden for vietnamesisk gastronomi i København.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LÊLÊ MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Hot Pot Republic, Vesterbro

Den traditionelle, kinesiske spise hot pot, kan bedst beskrives som Asiens svar på den franske fondue - dog mere kalorielet og smagsfrisk. Hot Pot Republic byder nemlig på friske grøntsager, velskåret kød, dumplings og nudler, som skal tilberedes af gæsterne selv i de varme supper placeret midt på bordet. Dette skaber en hyggelig atmosfære og uformel social-dining stemning, der passer perfekt til en aften med familien, kæresten eller vennerne. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HOT POT REPUBLIC MED EARLY BIRD 

 

Restaurant IBU, Vesterbro

Et køkken vi danskere sjældent udforsker - men som med garanti er et besøg værd - er det malaysiske. Det malaysiske køkken kommer til sin ret på Restaurant IBU, der også lader sig inspirere af den øvrige sydøstasiatiske gastronomi. IBU har modtaget stor ros af anmeldere og gæster, og er vinder af Exotic/Spicy restaurant 2018, udstedt af Den Danske Spiseguide, samt nomineret til Årets Nye Restaurant i både White Guide og AOK.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ IBU MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kinome, Hellerup

Kinome praktiserer fusionen af traditionsrig japansk cusine og ingredienser samt smagsvariationer fra andre verdenshjørner. “Vores mad har til formål at glæde tallerkenen og skabe fornøjelser for sanserne”, beskriver Hui, som både er ejeren af KINOME og ophavsmanden til restaurantens gastronomiske koncept. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KINOME MED EARLY BIRD 

 

Det asiatiske køkken

Det asiatiske cuisine differentierer sig fra nord til syd og fra øst til vest og spænder over et væld af forskellige smagsnuancer, råvarer og teknikker. Et af fællestrækkene i det asiatiske køkken er brugen af ris, som hovedsaglig dyrkes i Sydøstasien. Et andet fællespunkt er de intense smage, der tilføres af de mange eksotiske krydderier og ingredienser, som kendetegner de fleste afkroge af det asiatiske køkken. Chili, ingefær, koriander og soya er nogle af smagsgivere vi kender allerbedst fra det asiatiske køkken. Smage som disse giver en dybere intensitet end vi er vant til i det nordiske køkken - hvor fedt, salt og sødt typisk udgør hovedsmagene.

Selvom Asien består af hele 49 lande, er det tydeligt, at vi har taget nogle udvalgte landes cuisine til os. I den københavnske restaurantsamling, er det hovedsagligt kinesisk, japansk, indisk, thailandsk og vietnamesisk mad, der repræsenterer den asiatiske gastronomi. Men der er god grund til at fortsætte med at udforske det eventyrlige og eksotiske kulinariske landskab, som Asien har at byde på - det er nemlig både sundt, smagsfuldt og giver et friskt indspark til det gængse middags-repetoire vi danskere almindeligvis besidder!

Hvis du hellere vil opleve og nyde smagen af et andet cuisine, kan du se vores guides til andre køkkener her:

Guide 2020: 15 af de bedste franske restauranter i København, Guide 2020: 12 af de bedste danske/nordiske restauranter i KøbenhavnGuide 2020: Bedste sushirestauranter i København eller Guide 2020: 14 autentiske italienske restauranter i København.


© 2020 earlybird.dk ApS