City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2019: 9 asiatiske restauranter i København

Guide 2019: 9 asiatiske restauranter i København

Leder du efter gode og prisvenlige asiatiske restauranter i København? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære, asiatiske restauranter. Du får tilmed altid 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk

Læs mere om Early Bird her!  

Det asiatiske køkken er et vidt begreb og der hersker stor diversitet i madkulturen på tværs af klodens største kontinent. For de fleste associeres det asiatiske køkken med intense smage, kraftfulde krydderier, sprøde grønsagsretter eller ferske fiskeretter. Fra den japanske sushi til thailandske forårsruller, vietnamesiske risretter, indisk shish-kabab og kinesiske bao - det asiatiske køkken har noget enhver smag. 

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

Du finder også et udbud af asiatiske kvalitetsrestauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære asiatiske restauranter i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

 

Restaurant Rasoi, Ørestad

I det spektakulære VM-bjerg, som troner op i landskabet på Ørestaden, ligger den indiske restaurant Rasoi. På Rasoi kan du opleve de komfortable, velsmagende retter som butterchicken og shish-kebab ledsaget af friskbagt naan. 'Rasoi' betyder logisk nok 'køkken' på indisk og du kan forvente curries med egne krydderiblandinger - fra Nordindiens mere bombastiske og intense curries til de lettere og mere spicy retter fra det sydlige Indien.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RASOI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bindia, Østerbro

En anden indisk perle finder du Østerbro. Bindia beligger blot et stenkast fra Trianglen og serverer indiske retter tilpasset de nordiske smagsløg. Bindia udvælger deres råvarer med omhu, og opfylder kriterierne for at få tildelt Det Økologiske Spisemærke, der gives til spisesteder med 30-60% økologi. Den indiske restaurant byder på et rigt menukort med klassiske og populære retter kombineret med mindre velkendte retter til de nysgerrige.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BINDIA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Ferment, Indre By

På Ferment er japanske og kinesiske street-food klassikere omdrejningspunktet. I særdeleshed den japanske ramen, som er en slurpende ret af nudler i en smagspotent suppe, ofte akkompagneret af en slags protein, grøntsager og smilende halveret æg, der gør det til en yderst æstetisk ret. Ferment har yderligere specialiseret sig i den kinesiske bao, som betegner en dampet bolle med fyld af alskens art. Besøg Ferment og få en autentisk asiatisk street-food oplevelse!

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FERMENT MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Midori, Indre By

Den traditionelle, japanske izakaya kendetegner et udbud af sammensatte småretter, som deles mellem gæsterne ved bordet. Midori er det japanske ord fra grøn - og restauranten indeholder både direkte og indirekte referencer til navnet - placeringen på grønnegade, de hængende planter fra loftet mod gulvet og de mange grønsagsbaserede småretter på menukortet er alle faktorer, der understreger navnet. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MIDORI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kung Fu II, Nørrebro

På Kung Fu II kan du også opleve det japanske gastropub-fænomen, Izakaya, i folkelig stil og hyggelig atmosfære. Madanmelder Lars Bjerregaard fra Information erklærer efter besøget på Kung Fu II: “imponerende er det, når køkkenet på så nyt et sted, kører så godt, som det er tilfældet hos Kung Fu-krigeren i Ravnsborggade. Han står mere end på spring til noget stort.”

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU II MED EARLY BIRD 

 

Restaurant LêLê, Vesterbro

På Vesterbro finder du den vietnamesiske restaurant LêLê. Projektet startede i 2003 som et familieforetagende mellem Anh Lê og hendes brødre. Siden da, har dét, som startede som én enkelt restaurant, udviklet sig til en kæde med hele seks street kitchens og en cateringafdeling foruden den populære restaurant LêLê - der anses for at være fusionerende inden for vietnamesisk gastronomi i København.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LÊLÊ MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Hot Pot Republic, Vesterbro

Den traditionelle, kinesiske spise hot pot, kan bedst beskrives som Asiens svar på den franske fondue - dog mere kalorielet og smagsfrisk. Hot Pot Republic byder nemlig på friske grøntsager, velskåret kød, dumplings og nudler, som skal tilberedes af gæsterne selv i de varme supper placeret midt på bordet. Dette skaber en hyggelig atmosfære og uformel social-dining stemning, der passer perfekt til en aften med familien, kæresten eller vennerne. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HOT POT REPUBLIC MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Ibu, Vesterbro

Et køkken vi danskere sjældent udforsker - men som med garanti er et besøg værd - er det malaysiske. Det malaysiske køkken kommer til sin ret på restaurant Ibu, der også lader sig inspirere af den øvrige sydøstasiske gastronomi. Ibu har modtaget stor ros af anmeldere og gæster og er vinder af Exotic/Spicy restaurant 2018, udstedt af Den Danske Spiseguide, samt nomineret til Årets Nye Restaurant i både White Guide og AOK.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ IBU MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kinome, Vesterbro

Kinome praktiserer fusionen af traditionsrig japansk cusine og ingredienser samt smagsvariationer fra andre verdenshjørner. “Vores mad har til formål at glæde tallerkenen og skabe fornøjelser for sanserne”, beskriver Hui, som både er ejeren af KINOME og ophavsmanden til restaurantens gastronomiske koncept. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KINOME MED EARLY BIRD 

 

Det asitatiske køkken

Det asiatiske cuisine differentiere sig fra nord til syd og fra øst til vest og spænder over et væld af forskellige smagsnuancer, råvarer og teknikker. Et af fællestrækkene i det asiatiske køkken er brugen af ris, som hovedsaglig dyrkes i Sydøstasien. Et andet fællespunkt er de intense smage, der tilføres af de mange eksotiske krydderier og ingredienser, som kendetegner de fleste afkroge af det asiatiske køkken. Chili, ingefær, koriander og soya er nogle af smagsgivere vi kender allerbedst fra det asiatiske køkken. Smage som disse giver en dybere intensitet end vi er vant til i det nordiske køkken - hvor fedt, salt og sødt typisk udgør hovedsmagene.

Selvom Asien består af hele 49 lande, er det tydeligt, at vi har taget nogle udvalgte landes cuisine til os. I den københavnske restaurantsamling, er det hovedsagligt kinesisk, japansk, indisk, thailandsk og vietnamesisk mad, der repræsenterer den asiatiske gastronomi. Men der er god grund til at fortsætte med at udforske det eventyrlige og eksotiske kulinariske landskab, som Asien har at byde på - det er nemlig både sundt, smagsfuldt og giver et friskt indspark til det gængse middags-repetoire vi danskere almindeligvis besidder!

Hvis du hellere vil opleve et andet cuisine, kan du se vores guides til andre køkkener: ærkefranske restauranter i København, skønne nordiske restauranter i København, sushirestauranter i København eller autentiske italienske restauranter i København

early bird nyhedsbrev

 

Gå ikke glip af nye restauranter

Få vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranttilbud.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vores kunder skal være glade. Derfor er vi stolte af at blive bedømt til 'Fremragende' på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi guider til restauranter & barer af høj kvalitet. Der er altid lidt til enhver smag og pengepung.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster for at sikre, at alle får gode spiseoplevelser.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk