[edit]

Find håndplukkede asiatiske restauranter med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Det asiatiske køkken er et vidt begreb, og der hersker stor diversitet i madkulturen på tværs af klodens største kontinent. For de fleste associeres det asiatiske køkken med intense smage, kraftfulde krydderier, sprøde grønsagsretter eller ferske fiskeretter.

Fra den japanske sushi til thailandske forårsruller, vietnamesiske risretter, indisk shish-kabab og kinesiske bao - det asiatiske køkken har noget for enhver smag. 
 

Du finder også et udbud af asiatiske kvalitetsrestauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære asiatiske restauranter i København, neden for i guiden - hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke asiatiske restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

 

Restaurant Damindra, Indre By

Restaurant Damindra leverer moderne japansk gourmetmad og en innovativ sushipalette, der leger med de gamle, japanske sushitraditioner.
Stjernekokken, Taka Nishimura (kendt fra den Michelin-anbefalede sushirestaurant NOBU i Milano) brillerer i Damindras køkken, og lader sanserne blive forkælet på alle leder og kanter.
AOKs anmelder er begejstret for det eksperimenterende køkken og belønner med 5 flotte stjerner.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DAMINDRA MED EARLY BIRD 
 

Restaurant The Vietnamese, Indre By

The Vietnamese oser af velsmag og scorer 4 stjerner i både Berlingske og JP. 
I spidsen står Do-brødrene, der har vietnamesiske rødder, hvilket slår igennem på menukortet. Den vietnamesiske madkultur er farverig, frisk og raffineret, smagfuld, men dog mere mild end andre asiatiske køkkener.
Med en franciskanermunk i køkkenet er der plads til overraskelser og alle sanser bliver sat på spil under en midddag på The Vietnamese.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE VIETNAMESE MED EARLY BIRD


Restaurant Rasoi, Ørestad

I det spektakulære VM-bjerg, som troner op i landskabet på Ørestaden, ligger den indiske restaurant Rasoi. På Rasoi kan du opleve de komfortable, velsmagende retter som butterchicken og shish-kebab ledsaget af friskbagt naan. 'Rasoi' betyder logisk nok 'køkken' på indisk og du kan forvente curries med egne krydderiblandinger - fra Nordindiens mere bombastiske og intense curries til de lettere og mere spicy retter fra det sydlige Indien.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RASOI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bindia, Østerbro

En anden indisk perle finder du på Østerbro. Bindia ligger blot et stenkast fra Trianglen og serverer indiske retter tilpasset de nordiske smagsløg. Bindia udvælger deres råvarer med omhu, og opfylder kriterierne for at få tildelt Det Økologiske Spisemærke, der gives til spisesteder med 30-60% økologi. Den indiske restaurant byder på et rigt menukort med klassiske og populære, asiatiske retter kombineret med mindre velkendte retter til de nysgerrige.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BINDIA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Ferment, Indre By

På Ferment er japanske og kinesiske street-food klassikere omdrejningspunktet. I særdeleshed den japanske ramen, som er en slurpende ret af nudler i en smagspotent suppe, ofte akkompagneret af en slags protein, grøntsager og smilende halveret æg, der gør det til en yderst æstetisk ret. Ferment har yderligere specialiseret sig i den kinesiske bao, som betegner en dampet bolle med fyld af alskens art. Besøg Ferment og få en autentisk asiatisk street-food oplevelse!

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FERMENT MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Midori, Indre By

Den traditionelle, japanske izakaya kendetegner et udbud af sammensatte småretter, som deles mellem gæsterne ved bordet. Midori er det japanske ord fra grøn - og restauranten indeholder både direkte og indirekte referencer til navnet - placeringen på grønnegade, de hængende planter fra loftet mod gulvet og de mange grønsagsbaserede småretter på menukortet er alle faktorer, der understreger navnet. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MIDORI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kung Fu II, Nørrebro

På Kung Fu II kan du også opleve det japanske gastropub-fænomen, Izakaya, i folkelig stil og hyggelig atmosfære. Madanmelder Lars Bjerregaard fra Information erklærer efter besøget på Kung Fu II: “imponerende er det, når køkkenet på så nyt et sted, kører så godt, som det er tilfældet hos Kung Fu-krigeren i Ravnsborggade. Han står mere end på spring til noget stort.”

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU II MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Hot Pot Republic, Vesterbro

Den traditionelle, kinesiske spise hot pot, kan bedst beskrives som Asiens svar på den franske fondue - dog mere kalorielet og smagsfrisk. Hot Pot Republic byder nemlig på friske grøntsager, velskåret kød, dumplings og nudler, som skal tilberedes af gæsterne selv i de varme supper placeret midt på bordet. Dette skaber en hyggelig atmosfære og uformel social-dining stemning, der passer perfekt til en aften med familien, kæresten eller vennerne. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HOT POT REPUBLIC MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Morsel Bao, Frederiksberg

Det asiatiske køkken byder på et bredt udvalg af mindre og større hapsere, asiatiske bowls og luftige, bløde bao boller med velkrydret fyld. Fokus er friske grøntsager og veltilberedte råvarer for at sikre den bedste smag. 
Morsel Bao er et spisested, hvor menukortet byder på retter, der gennem familieopskrifter er blevet finpudset, men afprøver også moderne og nye teknikker fra det nordiske køkken, som fermentering og gennem Bao-teamets rejser til fjern-østen.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MORSEL BAO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kinome, Hellerup

Kinome praktiserer fusionen af traditionsrig japansk cusine og ingredienser samt smagsvariationer fra andre verdenshjørner. “Vores mad har til formål at glæde tallerkenen og skabe fornøjelser for sanserne”, beskriver Hui, som både er ejeren af KINOME og ophavsmanden til restaurantens gastronomiske koncept. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KINOME MED EARLY BIRD 

 

Det asiatiske køkken

Det asiatiske cuisine differentierer sig fra nord til syd og fra øst til vest og spænder over et væld af forskellige smagsnuancer, råvarer og teknikker. Et af fællestrækkene i det asiatiske køkken er brugen af ris, som hovedsaglig dyrkes i Sydøstasien. Et andet fællespunkt er de intense smage, der tilføres af de mange eksotiske krydderier og ingredienser, som kendetegner de fleste afkroge af det asiatiske køkken. Chili, ingefær, koriander og soya er nogle af smagsgivere vi kender allerbedst fra det asiatiske køkken. Smage som disse giver en dybere intensitet end vi er vant til i det nordiske køkken - hvor fedt, salt og sødt typisk udgør hovedsmagene.

Selvom Asien består af hele 49 lande, er det tydeligt, at vi har taget nogle udvalgte landes cuisine til os. I den københavnske restaurantsamling, er det hovedsagligt kinesisk, japansk, indisk, thailandsk og vietnamesisk mad, der repræsenterer den asiatiske gastronomi. Men der er god grund til at fortsætte med at udforske det eventyrlige og eksotiske kulinariske landskab, som Asien har at byde på - det er nemlig både sundt, smagsfuldt og giver et friskt indspark til det gængse middags-repetoire vi danskere almindeligvis besidder!

Hvis du hellere vil opleve og nyde smagen af et andet cuisine, kan du se vores guides til andre køkkener her:

Guide 2020: 15 af de bedste franske restauranter i København, Guide 2020: 12 af de bedste danske/nordiske restauranter i KøbenhavnGuide 2020: Bedste sushirestauranter i København eller Guide 2020: 14 autentiske italienske restauranter i København.