City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2020: 9 populære restauranter på Østerbro med 1/3 skåret af prisen

Guide 2020: 9 populære restauranter på Østerbro med 1/3 skåret af prisen

Find håndplukkede restauranter på Østerbro med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Østerbro er et af de mest attraktive områder i København med grønne åndehuller, brede boulevarder og rolig atmosfære.

I den pæne bydel kan du også opleve kulinariske præstationer fra delikatesseforretninger til Michelin udmærkede restauranter. På Østerbro træffer du eksempelvis den eneste 3-stjernede Michelin restaurant i Danmark, Geranium, Kiin Kiins vegetariske lillesøster Veve, og den grønne restaurant Gro Spiseri, med egen tagfarm på toppen af Nellemannhuset.
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Østerbro hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Østerbro, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant L’Imperatore, Østerbro

I hjertet af Østerbro, på hjørnet af Olufsvej - mellem Trianglen og Brumleby - finder du den siciliansk inspirerede restaurant L’imperatore. Her kan man mæske sig i sicilianske specialiteter og se frem til gennemgående kredsen om maden og råvarerne, som eksempelvis udtrykkes ved, at pastaen er hjemmelavet, brødet friskbagt og al frugt og grønt økologisk.

Den italienske køkkenchef, Armando Di Raffaele, er opflasket med restaurantbranchen, da han som ung arbejdede i sin fars restaurant på Sicilien. Med restaurantblod i årene, har han fagre forudsætninger for at drive L’Imperatore på Østerbro i dag. Tidligere har Armando svunget dirigentstokken i en restaurant af samme navn i den norditalienske by Bolzano. Her åbnede han Ristorante L’Imperatore i et hus, hvor Kejser Joseph engang har resideret. I 2016 skiftede Armando Bolzano ud med Østerbro, og berigede København med Siciliensk gastronomi.

L’imperatore betyder ’kejser’ på italiensk og lever ifølge Berlingskes anmelder op til det prætentiøse navn, da han udnævner restauranten til "Kejseren af Olufsvej" og kvitterer med 4 stjerner.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'IMPERATORE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Det Simrer, Østerbro

Som navnet indikerer, simrer maden på Melchiors Plads 3 på Østerbro. Her får du serveret velkendt og hjemmelig slow-food med fokus på økologi og bæredygtighed. Den smagsfulde comfort-food bærer præg af omhyggelig kælen og kærlighed til råvarerne.

Kvalitet og økologi er i højsædet hos restaurant Det Simrer, og der bestræbes altid på arbejde med økologiske og biodynamiske råvarer fra lokale og nationale leverandører, i det omfang det er muligt.

Herudover bidrager Det Simrer også til miljøet, hvilket afspejles i en række kreative tiltag, der bl.a. skal reducere madspild og spare på el og vand - f.eks. ved fermentering af specialiteter.

De læskende varer består bl.a. af et stort udvalg af kvalitetsøl, herunder øl uden E-numre, konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer. Dog er der også mulighed for at nyde et glas vin, hvis man er mere til velafbalancerede druer.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DET SIMRER MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bindia, Østerbro

Blot et stenkast fra Trianglen på Østerbro finder du et lille stykke af Indien, restaurant Bindia. Bindia refererer til den lille karakteristiske prik, som pryder kvindernes pander i det traditionelle Indien, som et symbol på kærlighed. Restauranten formår i høj grad at viderebringe kærligheden til det indiske køkken, med deres autentiske og særdeles smagfulde retter, baseret på kraftfulde krydderiblandinger og eksotiske ingredienser.

Du kan nyde de påskønnede indiske klassikere såsom butter chicken, tandoori seekh kebab og papadums, men du kan også udvide din kulinariske horisont med mindre velkendte indiske retter.

I mødet med de karismatiske smage og aromaer, glemmer man et øjeblik man sidder midt på Østerbro og ikke i New Delhi i Indien. I øvrigt udmærkes Bindia med Det Økologiske Spisemærke, der gives til spisesteder med 30-60% økologiske råvarer.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BINDIA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Dag H, Østerbro

Lige for enden af søerne, på Lille Triangel, finder du restaurant Dag H. Restauranten er opkaldt efter restaurantens lokation på Dag Hammerskjôlds Allé på Østerbro. Det er en uformel restaurant og café med god stemning og hyggelig atmosfære. Menuen bliver jævnligt opdateret, men du kan altid nyde favoritter som burgers, husmandskost eller finere retter fra aftenkortet.

I de solrige sommermåneder er Restaurant Dag H en af Østerbros mest populære oaser, med deres store terrasse, som sædvanligvis er pakfuld fra morgen til aften. I de kolde vinterstunder bliver der tændt op i pejsen, som spreder varme og hygge.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DAG H MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Coq en Pâte, Østerbro

Le Coq en Pâte er en lille, intim, ærkefransk bistro på Østerbro, som serverer autentisk fransk mad, med et nutidigt touch. ’Comme un Coq en Patê’ er et ældre fransk udtryk, som betyder at bliver forkælet og leve uden bekymringer. Ambitionen er, at gæsten skal sidde tilbage med denne følelse, når de besøger Le Coq en Pâte. 

Restaurantens kokke og skabere, Andrei og Frederic, skaber en tilstedeværende stemning, ved skiftevis at stå bag komfuret i køkkenet og byde gæsterne velkommen og dele oplevelsen med dem ude i restauranten. Den franske bistro-mad kan nydes akkopagneret af et udvalg af hovedsagligt franske druer, men der er også veludvalgte vine fra andre lande. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE COQ EN PÂTE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Hey Darling, Østerbro

Skaberne og ejerne af Hey Darling, har skabt et menukort med udgangspunkt i deres egne livretter og smagsfavoritter. Stedet er især hyldet for deres uovertrufne kødboller, som får selv de italienske mamas til at blive misundelige. Hertil kan du bestille et væld af lækre sides, som f.eks. linguini med parmesan, asparges-risotto eller gnocchi med salviesmør. Hey Darling arbejder med friske, lokale og økologiske råvarer, som sikrer god kvalitet og den bedste smag.

Drikkekortet er ligeså baseret på egne favoritter, og byder bl.a. gæsterne på veludvalgte vine, naturlig sodavand, økologisk saft, prisvindende øl samt 11 forskellige afarter af den populære drink, gin & tonic.

Besøg dit nye potentielle stamsted, Hey Darling, lige overfor kartoffelrækkerne på Østerbro og bring dig selv i overhængende fare for at få hang til de lækre meatballs.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HEY DARLING MED EARLY BIRD 

 

LêLê Street Kitchen, Østerbro

Selvom du ikke er den store kender udi det vietnamesiske køkken, er du sikkert stødt på LêLê før eller siden. Restaurantkæden er i hvert fald næsten umulig at forbigå, med sine hele 7 restauranter og street kitchens samt catering service.

På LêLê Street Kitchen favner de en eksotisk smagspalette med inspiration fra det vietnamesiske gadekøkken, dog tilpasset de danske smagsløg. 

Hos LêLê Street Kitchen får du den ægte gadekøkken-oplevelse, så bordreservationer er ikke muligt og den gængse restaurant-service er der skåret ned på. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LÊLÊ STREET KITCHEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kinome, Hellerup

KINOME er indbegrebet af moderne japansk fusionskøkken. Det ses både i indretningen og på menukortet, hvor de traditionelle japanske spisetraditioner har fået et twist. Det moderne japanske køkken blander ingredienser, smagsvarianter og teknikker fra forskellige verdenshjørner. 

I køkkenet anvendes udelukkende friske og sæsonbestemte råvarer. “Vores mad har til formål at glæde tallerkenen og skabe fornøjelser for sanserne”, beskriver Hui, som både er ejeren af KINOME og ophavsmanden til restaurantens gastronomiske koncept.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KINOME MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Buvette, Nordhavn

Den fransk-inspirerede bistro, Buvette, ligger uforstyrret med udsigt til Nordhavns havneløb. Her er gastronomiske udfoldelser adopteret fra den franske bistro-stil, hvor velsmag er i højsædet. De kreative kokke varierer menuen efter sæson og udbuddet af råvarer. Til at ledsage de franske delikatesser, finder du et bredt udvalg af vine, der står til skue på endevæggen i restauranten.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT BUVETTE MED EARLY BIRD 

 

 

Mere om Østerbro

Østerbro er hjem for børnefamilier, mondæne seniorer og velhavende par, som residerer fra historiske villaer og herskabelige lejligheder på indre Østerbro, til nybyggeri med havudsigt i Nordhavn. Besøgende fra nær og fjern bliver draget af Østerbros maritime seværdigheder og spirende oaser. Østerbro huser nemlig nogle af Københavns største turistmagneter: Den Lille Havfrue, Kastellet, Svanemøllestrand og Fælledparken.

Når vejret tillader det, stimler københavnerne og andre valfartende ud og nyder bydelen på bedste facon. Østerbro er ideel til at nyde et kærkomment solstrejf ved at spadsere en tur langs Langelinje, sidde på en af Østerbros mange caféer med udendørsservering eller samles med venner og familie til boldspil i Københavns største park.

Østerbros har det hele og er en særdeles attraktivt bydel at slå sig ned i - hvilket udtrykkes tydeligt igennem boligpriserne, der i 2016 havde de højeste kvadratmeterpriser i København. 

Østerbro er også i front for at løse en af vor tids største globale udfordringer, ved at være Københavns første klimatilpassede bydel. Det opnår de med større omdannelser af pladser, gårde og gader samt beboere der selv bidrager med grønne projekter og løsninger til håndtering af regnvand. 

Besøg den efterstræbte bydel og oplev unikke kulinariske oplevelser - endda med 1/3 skåret af prisen når du booker bord via Early Bird.

Leder du efter specifikke kulinariske kategorier, guider vi også til saftige steakhouses, autentiske italienske og de bedste franske restauranter i København.

early bird nyhedsbrev

 

10% TIL NYE KUNDER

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranter, og få 10% på dit første køb.

Gælder kun for nye kunder.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk