City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2019: 12 af de bedste danske/nordiske restauranter i København

Guide 2019: 12 af de bedste danske/nordiske restauranter i København

Leder du efter gode og prisvenlige danske/nordiske restauranter i København? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære og nordiske restauranter i København. Du får tilmed altid 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk

Læs mere om Early Bird her!  

Det nordiske køkken har vundet indpas verden rundt og har opnået stor popularitet hos lokale såvel som internationale gæster. Det danske og nordiske køkken er baseret på Nordens rige fauna og flora, der i de senere år er blevet udforsket og udnyttet til fulde på de mange eksperimenterende, nytænkende ny-nordiske restauranter, der skyder op på den københavnske madscene.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

Du finder også et udbud af danske/nordiske kvalitetsrestauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære danske/nordiske restauranter i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

 

Restaurant Lumskebugten, Indre By

På den Michelin-anbefalede restaruant Lumskebugten, der har ligget som fast inventar på Esplanaden i mere end 150 år, hersker dansk gastronomis "Grand Old Man". Erwin Lauterbach dikterer slagets gang på den historiske restaurant og er samtidig trendsættende for, hvad der kendetegner madscenen i Danmark. Det nordiske køkken er i spil og retterne konstitueres primært af lokale råvarer. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LUMSKEBUGTEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Naert, Indre By

Naert modtog hele 5 stjerner i både Politiken og Berlingske og blev i åbningsåret 2015 således en af landets bedst anmeldte restauranter. Inspirationsgrundlagdet er den norske madkultur, kombineret med danske islæt. Køkkenchef Jacob Burmølle-Jensen har tidligere udviklet sine talenter på Kadeau, 28/50 i London og Bare i Bergen, hvor han opnåede stor erfaring inden for de norske kulinariske traditioner. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NAERT MED EARLY BIRD 

 

Restaurant 56 grader, Christianshavn

Det nordiske køkken kommer til sin ret på spisehuset 56 grader, som ligger placeret i idylliske omgivelser på Holmen. I en historisk ejendom, der for mere end 250 år siden agerede ammunitionslager for den danske søflåde, kan du opleve den særlige atmosfære og udsøgt nordisk kogekunst. Filosofien bag restauranten tager udgangspunkt i konceptet nærhed, som udtrykkes gennem valget af økologiske, lokale og sæsonaktuelle råvarer og fokus på bæredygtighed. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ 56 GRADER MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kompasset, Indre By 

Hvis du ønsker en dansk kulinarisk oplevelse, kommer du ikke udenom det velkendte, velsmurte stykke smørrebrød. Kompasset leverer denne nationalspise med præstationsmæssig overlegenhed og stilsikker velsmag. De klassiske stykker smørrebrød bliver dog tilsat nytænkende twists, så dine smagsløg både oplever glæden af velkendte smørrebrødskonstellationer og overraskelsesmomenter af nytilsatte smagsnuancer. De danske gastronomiske udfoldelser foregår ovenikøbet i det perfekte sceneri, midt i Nyhavns pulserende liv.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KOMPASSET MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bodil, Vesterbro

”Ny nordisk, med fokus på masser af smag”, sådan beskriver chefkok Serban Mihai selv køkkenstilen på restaurant Bodil. Serban har et imponerende kokke-cv med en fortid på Noma, Nimb og senest Rambla Bar & Grill. Bodil er et populært stamsted blandt de lokale restaurantgængere, og i den lille restauarant med plads til blot 24 spisende gæster, er stemningen nærværende og intim. Restauranten modtager ros og 4 flotte stjerner fra Politiken. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BODIL MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Helenekilde Badehotel, Tisvilde

I de smukke, fredsfyldte omgivelser i Tisvildeleje, ligger Alexander Kølpins badehotel med formidabel udsigt over Kattegat. Men udsigten er ikke alt du kan se frem til på Helenekilde Badehotel - til den maritime udsigt kan du nemlig nyde enkle, men elegante, nordiske retter i charmerende, lyse rammer. Menuen skifter i takt med årstiden, så retterne kan bestå af sæsonens friske råvarer. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HELENEKILDE BADEHOTEL MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bastards, Vesterbro

De gastronomiske udfoldelser på Bastards bærer præg af nordisk madtradition og er sammensat af friske, bæredygtige og lokalt producerede råvarer. Kødet er behandlet med respekt samt udvalgt øje for kvalitet og grøntsagerne kommer til sin ret på tallerkenen på Bastards. Restauranten indfanger den moderne, laidback og industrielle New Yorker stemning midt i hjertet af København.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BASTARDS MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Gråbrødre Kro, Indre By

På Grøbrødre Kro bliver den klassiske skole praktiseret med særlig vægt på de nordiske og europæiske madtraditioner. Den familiedrevne Gråbrødre Kro beligger på det hyggelige og stemningsfulde Gråbrødre Torv, hvor du når vejret tillader det, kan sidde udendørs og nyde livet på torvet. Frokostkortet på Gråbrødre Kro er præget af klassiske smørrebrødsanretninger, mens aftenmenuen i højere grad er baseret på internationale inspirationskilder. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ GRÅBRØDRE KRO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Ofelia, Indre By

Restaurant Ofelia har en spektakulær beliggenhed i Skuespilshusets storslåede foyer. Med højt til loftet og udsigt over Københavns havn, laver Ofelia elegante og enkle retter med et nordisk take. Ofelia er både en café og restaurant, og i sommermånederne åbner en cocktailbar på terassen, så du kan nyde læskende drinks med udsigt over det glinsende vand enten før eller efter en udsøgt middag. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OFELIA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Strandmøllekroen, Klampenborg

Strandmøllekroen ligger i idylliske omgivelser for enden af Kærlighedsstien i området Springforbi, i Klampenborg. Her kan du både forvente nyfortolkninger af det franske og danske køkken, men også klassiske udformninger af traditionelle retter. Den romantiske setting og de kulinariske udfoldelser får 4 stjerner i AoK, som fremhæver de visuelt elegante og velsmagende retter, Strandmøllekroen tilbyder. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ STRANDMØLLEKROEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant BrewPub, Indre By

BrewPub omfavner kærligheden til klassisk, dansk og fransk gastronomi og passionen for ølbryggeri under samme tag. Således er maden og øllen komponeret for at matche hinandens smagsfacetter, så helhedsoplevelsen bliver fuldendt. Du finder BrewPub placeret i hjertet af København, et stenkast fra Rådhuspladsen, men selvom restauranten befinder sig midt i storbyens travle liv, er du skærmet fra den tunge traffik og mylder i den hyggelige gårdhave med udeservering, eller inde i de lune, hyggelige lokaler. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BREWPUB MED EARLY BIRD

 

Restaurant Den Gule Cottage, Klampenborg

Den fine bindingværksejendom med stråtag beligger med skøn udsigt over Øresund. Den Gule Cottage er intim og idyllen breder sig straks, når mad, omgivelser og det gode selskab går op i en højere enhed. Køkkenet præsterer fransk/nordiske brasserieretter af årstidens tilgængelige råvarer. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DEN GULDE COTTAGE MED EARLY BIRD

 

Nordisk gastronomi

I 2004 blev der udarbejdet et manifest for det nye nordiske køkken blandt 12 nordiske kokke. Her startede missionen om at få den ny nordiske gastronomi på verdenskortet og udnytte regionens særegenhed og rige smagskammer. Den ny nordiske gastronomi bygger på diversitet og udnyttelse af ellers glemte arter og sorter fundet i naturen.

Den ny nordiske madtradition kom også på den politiske dagsorden i 2005, da Nordisk Ministerråd for Fiskeri, Havbrug, Jordbrug, Levnedsmidler og Skovbrug begyndte at arbejde sammen om at skabe en nordisk spise-livsstil, som gavner naturen, menneskene og samfundet som helhed.

To af de 12 initiativtagende kokke er danske - og navnene vækker med garanti genklang, hvis du kender en smule til den danske restaurantscene. Erwin Lauterbach, som er garant for god nordisk gastronomi og ejer af den legendariske restaurant Saison og historiske Lumskebugten, og René Redzepi, chefkok på den verdenskendte restaurant Noma. Disse to herrer har for alvor vist, hvordan den nordiske madtradition kan nå nye højder, og inspirerer og eksperimenterer dagligt med deres kulinariske udfoldelser. 
 

Hvis du vil prøve noget andet end det danske eller nordiske cuisine, så se vores guide til franske restauranter i København, vegetar restauranter i København, italienske restauranter i København.

Læs også vores guide til de bedste 'value for money' restauranter i København

 

 

early bird nyhedsbrev

 

Gå ikke glip af nye restauranter

Få vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranttilbud.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vores kunder skal være glade. Derfor er vi stolte af at blive bedømt til 'Fremragende' på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi guider til restauranter & barer af høj kvalitet. Der er altid lidt til enhver smag og pengepung.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster for at sikre, at alle får gode spiseoplevelser.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk