Early bird
Testing

Puss Puss

Velsmagende og legesyge cocktails til 5 hjerter i Politiken - populær cocktailbar med leben.

Puss Puss

Indre By

Velsmagende og legesyge cocktails til 5 hjerter i Politiken - populær cocktailbar med leben.


Cocktailbar med finesse

Bartenderen står i lyserødt forklæde og hakker i og modellere den store isklump. Håndelaget er i orden og tilsat en stor portion fantasi, byder cocktailkortet både på kulørte, pikante og innovative drinks med dét ekstra ekstravagante twist, som Puss Puss er blevet anerkendt for.

 

Hjertevarmt bifald  

Politikens baranmelder, David Nielsen, giver applaus og 5 store, røde hjerter for det legesyge cocktailunivers Puss Puss har shaket sammen og langer over bardisken. 

Ydermere roses baren med flotte gæsteanmeldelser på TripAdvisor:

"God service, opfindsomme drinks og lækker stemning”

"Pusspuss er som Noma til drinks. Drikkevarer er så velafbalancerede og præsenterede, og smagene er så meget mere end den gennemsnitlige cocktailbar"

"Puss Puss har efter min mening hævet søjlen for alle cocktails"

 

Stilfulde rammer på Højbro Plads

Neonlyset over bardisken lyser op i nattetimerne, og fra højtalerne spreder stemningsfuld musik sig ud i lokalet. Puss Puss blander guld og metalliske overfalder med bindingsværk, mursten og lækkert snedkerhåndværk i mørkt træ. Tag plads i baren og følg med i bartenderens kunnen eller mæng dig nede, godt tilbagelænet og nyd barens leben. 

Som en sjov note er Puss Puss et svensk udtryk, der betyder kys-kys og bruges til at sige farvel til sine kære. Så når du har nydt et par liflige drinks, og det er tid til at vende snyden hjem ad, kan du afprøve dit svenske.