[edit]

Find håndplukkede, populære spisesteder i Aarhus med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

I mange år har hovedstaden været hjem for de bedste gourmetrestauranter i landet. De seneste år har restaurantscenen i København dog fået konkurrence fra vest. Mange kvalitetsrestauranter er blomstret op i det gastronomiske landskab i det jyske, og især i Aarhus er antallet af anmelderroste restauranter steget markant. 
 

Du finder også et udbud af populære kvalitetsrestauranter i Aarhus hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de mest populære, anmelderroste restauranter, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen her!

 

Restaurant Mellemrum, Midtbyen

Hos Mellemrum kreerer de kompetente kokke nordisk gastronomi med en personlig tilgang. Kokkenes kærlighed til håndværket udtrykkes gennem elegante anretninger, som er en fryd for både øje og gane. Mellemrum tildeles hele 5 stjerner i Jyllands-Posten, som især fremhæver god service og gennemgående velsmag og afsluttende konkluderer ”en aften, der alt i alt var helt, som man kunne håbe”.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MELLEMRUM MED EARLY BIRD
 

Restaurant Karma Sushi Frederiksgade, Midtbyen

Som modtræk til den udbredte 'mainstream-sushi', har Karma Sushi gradvist vokset sig til en række restauranter, der ved at bruge forskellige stilarter, smage og konsistenser, der gør op med den traditionelle sushi. Resultatet er fusionssushi i gourmetklassen, men til en overkommelig pris, som alle kan være med på. 

Karma Sushi er kendt for deres eksperimenterende og velsmagende kombinationer, som tilfredsstiller både blik og gane - og har også resulteret i 'Aarhus' Bedste Sushi 2018' af magasinet SMAG AARHUS.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI MED EARLY BIRD

 

Restaurant Dauphine, Midtbyen

Køkkenets høje ambitionsniveau afspejles i lækre, årstids afstemte retter. Stilen er fransk, men med danske tilsnit. Her er skruet op for råvareglæden og i bedste nynordiske stil inddrages skvalderkål og ramsløg som smagspift, når køkkenchefen Rolf Nordentoft kokkererer.

Madanmelderne roser det høje niveau og den kyndige betjening. Både JP., Århus Stiftstidende og AoA giver Dauphine 5 stjerner, mens madanmelder Jan L. Pedersen fra Aarhus update skriver; "blev blæst bagover af restaurant Dauphine" og konkluderer videre "Hvis vi gav kokkehuer på Aarhus Update, ville den her aften udløse fuldt hus".

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DAUPHINE MED EARLY BIRD

 

Brasserie Belli, Midtbyen

Brasserie Belli har ligget i Midtbyen i snart 20 år, og gør sig med traditionelle franske retter i ægte bistrostil. Her serveres ærlig mad af gode, kvalitetsråvarer fra lokale leverandører. Som navnet antyder, så er Brasserie Belli startet og drevet af familien Belli, der har rødder tilbage i det gamle cirkus.

Michelinguiden anbefaler en middag hos Belli - og ligeledes gør Aarhus Update, der "...var overraskede over, hvor god oplevelsen var til prisen."

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BRASSERIE BELLI MED EARLY BIRD

 

Restaurant Slap Af, Frederiksbjerg

Slap Af har i mange år været et favorit mødested for mange lokale aarhusianere. Dette er resultatet af opmærksom og personlig betjening kombineret med smagsfuld gastronomi. Maden konstitueres af årstidens friske, nordiske råvarer tilberedt med traditionelle franske teknikker. Anretningerne skal indramme Aarhus' omkringliggende natur, og de ingredienser der kan fremskaffes lokalt, er prioriteret. Eksempelvis plukker Slap Af krydderurter som ramsløg i nærliggende skove.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SLAP AF MED EARLY BIRD

 

Restaurant Ricks, Frederiksbjerg

Det er de færreste af os, der er store kendere i marokkansk gastronomi, omend de fleste af os sætter pris på de spændende smagsnuancer og eksotiske islæt, det marokkanske køkken åbner op for. Marokkos kulinariske traditioner har indflydelse fra forskellige nærliggende madkulturer, så foruden nationalretten tagine, støder du også på Kemia (eller tapas) på Restaurant Rick's - lækre småretter, som deles af selskabet. Priserne ligger på et lavt niveau, så du kan pifte hverdagen op med et eksotisk indspark for billige penge.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RICK'S MED EARLY BIRD
 

Restaurant Stechers, Midtbyen

SRestauranten danner nemlig rammen om et koncept, der er svært ikke at elske - udsøgt tapas kombineret med ad libitum vin og bobler. Sortimentet af tapas-herligheder skifter, men inkluderer altid lækre oste, smagsfulde pølser, cremede tappenader og tilbehør i form af sødt, surt, knasende og saltet. Således kan du gå på opdagelse i forskellige konstellationer af de mange smagsindtryk og konsistenser.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ STECHERS MED EARLY BIRD

 

Restaurant Ombord, Aarhus C

Ombord drives efter konceptet: hygge, håndværk og god energi. Det handler om, at berige gæsterne med spiseoplevelser af høj kvalitet, uden samtidig at berøve deres pengepunge. Samtidig handler Ombord om at få alle ombord i spiseoplevelsen - så at sige. God mad og gode mennesker rundt om bordet. Sådan starter vores verdensberømte danske hygge for det meste.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OMBORD MED EARLY BIRD

 

Restaurant Latin, Latinerkvarteret

På restaurant Latin får du et troværdigt, ærligt og autentisk bistro-måltid. Med et klassisk repertoire der blandt andet tæller Moules Marinières, hjemmelavet fiskesuppe, Steak Bearnaise og Gateau Marcel, kan du roligt se frem til en ærkefransk kulinarisk oplevelse.
De ledsagende vine taler overvejende med fransk accent, men inkluderer også andre vindyrkende nationaliteter.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LATIN MED EARLY BIRD


Restaurant Komfur, Latinerkvarteret

Som sine søster-restauranter, Mellemrum og Ombord, drives restaurant Komfur også efter de 3 kerneværdier: håndværk, hygge og energi.
Værdierne afspejles i køkkenets stærke håndelag og brugen af kvalitetsråvarer, i den imødekommende betjening og indretningen. Her lægges op til hygge og ikke en formel oplevelse i byen. Stilen er klassisk fransk - bistromad med danske råvarer og dertilhørende gode vine - kræfterne er lagt i smagsoplevelsen.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KOMFUR MED EARLY BIRD
 

Restauranter i Aarhus

Selvom Aarhus endnu ikke har slået helt igennem til den ypperligste prisudeling inden for gastronomiens verden - Michelin - har byen stadig mange restauranter af høj kvalitet at byde på. Da Aarhus var værtsby for Michelin-uddelingen i 2019, blev det hverken til flere eller færre stjerner end tidligere - og byen bibeholdte således de fire stjerner, der til sammen blev tildelt de fire restauranter Restaurant Frederikshøj, Substans, Domestic og Gastromé i 2018. Aarhus gemmer dog stadig på massere af restauranter af høj karat, som de kvalitetsbevidste aarhusianere ynder at spise på.


Udover Michelin-guiden er der naturligvis også mange andre anmeldelser, der tæller som en stor bedrift at modtage rosende ord og mange stjerner fra. For eksempel de professionelle madanmeldere, der vurderer og nedfælder deres dom i tidskrifterne Jyllands Posten, Århus Stiftidende, AOA etc.

Blandt disse anmeldelser, stiger antallet af restauranter, der får tildelt stjerner i den høje ende. I 2018 blev antallet af restauranter der modtog 5 stjerner i Århus Stiftidende fordoblet, fra 4 til 8 ud af 52 anmeldelser. Det er således stadig forbeholdt de få, at modtage så hæderlige anmeldelser, men stigningen tyder på, at restaurantscenen i Aarhus bliver mere og mere kvalitetsorienteret. Blandt de velanmeldte og populære restauranter, finder du både gamle kendinge og nyeåbnede restauranter. Nogle har tiltrukket glade stamkunder i mange år, mens andre lige er begyndt at etablere sig i det kulinariske landskab. Der er altså en bred vifte af kvalitetsrestauranter, der er værd at kigge forbi i Aarhus!

Vil du se vores guide til de bedste restauranter i Aarhus? Eller leder du efter populære restauranter i København?