City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2020: 5 populære restauranter på Christianshavn med 1/3 skåret af prisen

Guide 2020: 5 populære restauranter på Christianshavn med 1/3 skåret af prisen

Find håndplukkede restauranter på Christianshavn med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Det maritime Christianshavn er hjem for mange kulturelle oplevelser og historiske omgivelser. Omgivet af vand beligger nogle af Københavns smukkeste og hyggeligste udsigter til kanalerne i Christianshavn.

Fra en af Danmarks største turistattraktioner, den kontroversielle hippiefristad Christania, til det finkulturelle, ikoniske Operahus og den smukke Vor Frelsers Kirke med det genkendelige guldbelagte tårn. Christianshavn byder på oplevelser for enhver smag, og giver København både kant, hygge og historie. 

Christianshavn er også hjemsted for nogle af Københavns bedste restauranter. Når det gælder udsøgt nordisk gastronomi med Michelinstjerner, findes det på Christianshavn. Her finder du eksempelvis den femdobbelte vinder af verdens bedste restaurant, Noma, den intime gourmetrestaurant, Nærvær, og den bornholmske Michelin-restaurant Kadeau.
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Christianshavn og nærtliggende områder hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Christianshavn og i områderne omkring Christianshavn, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Asador, Christianshavn

På Ovengaden Neden Vandet på Christianshavn finder du et lille stykke af tango-landet Argentina, hvor møre bøffer danser på den glohede grill. Navnet Asador refererer til maestroen bag grillen (asado), og det er derfor en selvfølge, at man hos Asador finder saftigt kød tilberedt på åben grill, som man har for vane i Argentina. Vinene har naturligvis også argentinske aner. 

Restauranten er indrettet som en hyggeligt hule, væggene fyldt med rødvin samt store fotografier fra det argentinske hjemland. Restauranten oser af sydamerikansk stemning, og personalet har sit hjemland i blodet.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ASADOR MED EARLY BIRD 

 

Restaurant 56 grader, Christianshavn

På Krudtløbsvej bag Holmen finder du Charlotte Amalies Bastion, som for 2 århundrede siden blev opført som ammunitionslager. I dag bliver der kun brugt krudt på at fremstille unikke kulinariske oplevelser på restaurant 56 grader. Indstilles kompasset til 56 grader, sætter man kurs mod et nordisk køkken med konceptet nærhed, hvilket afspejles i restaurantens filosofi om økologi, bæredygtighed og gode lokale råvarer efter sæsonen. 

56 grader er desuden anbefalet i Michelin-guiden og høster flotte anmeldelser i både Politiken og Børsen.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ 56 GRADER MED EARLY BIRD 

 

Restaurant LêLê Street Kitchen, Amager

Tag for en kort stund et smut forbi Vietnam og deres eksotiske og farverige køkken. Hos LêLê Street Kitchen Amager kan du få stillet appetitten med smagfulde lækkerier i et væld af sprøde, bløde og knasende konsistenser - du møder en spændende smagspalette baseret på vietnamesiske familieopskrifter.

Hos LêLê Street Kitchen får du den ægte gadekøkken-oplevelse, hvilket vil sige, at der generelt ikke er bordservering, hvor man får præsenteret maden, men i stedet er der selv-service. Du får til gengæld en aromatisk spiseoplevelse med dejlig udsigt til Øresund og Amager Strandpark.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LÊLÊ STREET KITCHEN AMAGER MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Christianshavn Færgecafé, Christianshavn

Christianshavns Færgecafé holder de nationale kulinariske retter i hævd og udviser kærlighed til dansk mad uden dikkedarer. Med et menukort præget af smørrebrød og klassiske middagsretter, dyrkes de traditionelle smagsfacetter. Færgecaféen har både landfaste lokaler i hyggelige rammer og en maritim spisekahyt i færgen til vands.

Til at ledsage de  favoritiserede retter, har Christianshavn Færgecafé et udvalg af hjemmelavede snapse med sjove og nyskabende smagskonstellationer. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ CHRISTIANSHAVN FÆRGECAFÉ MED EARLY BIRD

 

Restaurant Cock's & Cows, Amager

Et stenkast fra Christianshavn, på Amagrbrogade, finder du en af Cock's & Cows populære restauranter. Deres overbevisende niveau har ført til en firdoble titel som “Byens Bedste Burger” i henholdsvis ’12, ́14, ’15 og ‘16.

Her kan du nyde en burger med alt hvad hjertet begærer. Om du er til fisk, vegansk bøf, svin eller dobbelt op på ko, findes svaret på Amagerbrogade. Cock’s & Cows bringer dig i overhængende fare for at få hang til den amerikanske klassiker, men med samvittigheden i behold. De har nemlig svoret til økologiske og friske råvarer, som sikrer kvalitet, velsmag og velvære.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ COCK'S & COWS MED EARLY BIRD

 

Christianshavns maritime & historiske vibe

Christianshavn er også kendt som ‘little Amsterdam’ dels grundet de snævre kanaler, udendørs caféer og alternative attitude. Netværket af kanaler igennem Christianshavn og det alternative Christiania - kendt for hashhandlen på den såkaldte ’pusher-street’- trækker tråde til det stemningsfulde Amsterdam. 

 

I Christianshavns kanaler farer kanalrundfarter, hvor guider beretter om byens historie side om side med hyggelige husbåde, små joller og større sejlbåde. Christianshavn er opkaldt efter kongen selv (Christian IV), og blev oprindeligt grundlagt som en ny by, forbeholdt handelsvirksomheder med brug for havnepladser.

 

Christianshavn er forbundet med Sjælland med Langebro og Knippelsbro og Amager på den anden side. I løbet af den sidste del af 1900-tallet blev Christianshavn omdannet fra industriområde og arbejderkvarter til attraktiv boligkvarter. Indbyggerne på Christianshavn tæller alt fra frisindede, kreative christianitter beboende i den smukke natur langs Christianshavns volde, til fashionable par beboende i nybyggeri med udsigt over kanalen til Københavnsiden.

 

Christianshavn har dannet ramme om mange begivenheder i Københavns historie, som i dag danner grundlag for et utal af byvandringer, hvor nysgerrige deltagere kan lytte til guiders spændende, autentiske fortællinger om Christianshavns særegne historie. Bydelen er altså en af de mest spændende og eftertragtede i hovedstaden, både blandt lokale og turister, og det er der ikke noget at sige til - charmen er ikke til at tage fejl af.

 

Bydelens særlige stemning blev i 70'erne portrætteret og hyldet i den folkekære serie Huset på Christianshavn, som den dag i dag stadig er en hjertevarm klassiker man ikke kan andet end at holde af.

Dog havde bydelen allerede dengang dybe sociale problemer og mennesker på kanten, som Kim Larsen synger om i ”Langebro”. Skæve eksistenser findes fortsat på Christianshavn, men bidrager blot til det autentiske mange søger i en moderne storby. 

 

Selvom vi kun har nævnt nogle stykker, er der mange besøgelsesværdige restauranter på Christianshavn. Selv efter Copenhagen Street Food, som The Daily Meal refererer til som 'The purest of Copenhagen experiences', har flyttet adresse til Refshaleøen i stedet for Papirøen, har Christianshavn stadig mange spændende spisesteder at byde på. Siden Noma rev teltstængerne op i 2017 og reåbnede i nybyggede lokaler på Refshalevej på Holmen, omgivet af iddyllisk natur, er de gamle lokaler overtaget af nye kulinariske kræfter. Restauranten Barr, der serverer retter inspireret af Nordsøregionens madtraditioner, er den nye beboer i Nomas gamle lokaler. Fra ypperlige Michelin restauranter til små, lokale og uhøjtidelige spisesteder finder du på Christianshavn. Selvom kontrasterne er store og diversiteten på den lille ø er høj, er fælles for de mange kulinariske indspark sjælen, som Christianshavn tilfører. Kort sagt byder Christianshavn på noget for enhver smag. 

 

Intet der fristede? En kort gåtur over Knippels Bro, så er du i København K - se vores guide med restauranter i Indre By eller restauranter på Amager

early bird nyhedsbrev

 

10% TIL NYE KUNDER

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranter, og få 10% på dit første køb.

Gælder kun for nye kunder.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk