Testing

Dining Room

Pikante cocktails, perlende bobler og tapasherligheder hos chik spisebar.

Dining Room

Indre By

Pikante cocktails, perlende bobler og tapasherligheder hos chik spisebar.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • Pikante cocktails
  • Druer med saft og kraft
  • Snacks og udsøgt tapasbræt

 

Moderne bistrobar - cocktails og middelhavsmad

Hos Dining Room Bar (tidligere Coffee Room) er det ikke længere kun kaffe, menukortet frister med. Nu kan du både spise brunch, frokost og middag og nyde et par læskende drikkevarer.

Mød kollegaerne eller en god ven til et glas vin eller en pikant aftencocktail. Dining Room serverer liflige cocktails, både kendte klassikere og drinks med et twist. Espresso Martini'en er naturligvis lavet på den lækreste kaffe fra The Coffee Collective. Og med procenter og friske ingredienser eksekverer bartenderen magi bag disken og shaker kulørte og forførende drinks.

 

Siesta øjeblikke hos chik bistrobar 

På en sidegade til Strøget, Silkegade 1, gemmer den middelhavs-inspirerede spisebar sig. Bag vinduerne gemmer sig en lille, hyggelig bistrobar med mosaikmønstret gulve og fransk-inspireret interiør, caféborde og stole. Musikken er afdæmpet, stemningen uformel og personalet er smilende og klar på servering.  

Book bord i dag og få en tilbagelænet oplevelse med en let anretning og god bouquet i glasset. 

En Early Bird gæst har allerede anmeldt: “Vinene smagte godt og passede til maden".

 

Lette, middelhavsinspirerede fristelser

Ejerne bag spisebaren har øje for miljøet og bestræber sig på at undgå madspild og handler derfor med leverandører, hvor de gode, bæredygtige værdier er sikret og lig deres egne. 

Køkkenet tager afsæt i middelhavskøkkenet, og på menukortet finder du de populære pastaretter og et udsøgt delikatessebræt.