City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Cocktailbarer København - 10 suveræne "value for money" cocktailbarer!

Cocktailbarer København - 10 suveræne "value for money" cocktailbarer!

Leder du efter gode og prisvenlige cocktailbarer i København? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære cocktailbarer i København. Du får tilmed altid 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk

Læs mere om Early Bird konceptet her

Der er altid en undskyldning for at væde gangen i København. Selvom københavnerne er historisk kendt for ølproduktion og øldrikkeri, er vi de seneste år også begyndt at sætte pris en delikat cocktail. En gin & tonic lillefredag med kollegaerne. En whiskey med businesspartnere en stille tirsdag. En strawberry daiquiri med tøserne en festlig lørdag. Eller en long island med drengene på tøsejagt en vild fredag. 

Interessen for cocktails og cocktailbarer er uanset lejlighed steget i takt med, at den generelle gastronomiske scene i København har udviklet sig til en internationalt anerkendt attraktion. København har derfor fået en lang række cocktailbarer i verdensklasse.

Se her hvilke restauranter på Nørrebro, der har ledige borde i aften, med 1/3 skåret af prisen!

Du finder også et udbud af cocktailbarer af høj kvalitet i Købenahvn hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære cocktailbarer i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

 

Atze Peng, Vesterbro

Træd indenfor hos din nye “gode ven”: Atze Peng. Her finder du en cocktailbar som ingen andre steder i København. Gulve og vægge er rå beton, møblerne rustikke og cocktailstilen emmer af Berlin. På bardisken står en stor, massiv isblok, hvorfra der hukkes og hamres isklumper til din drink. Ingredienserne er friske og nøje udvalgte, så din cocktail altid er af højeste kvalitet. 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ATZE PENG MED EARLY BIRD 

 

The Bird & the Churchkey, Indre By

Oplev nordens største ginsamling! The Bird & the Churchkey er en anderledes fugl på den københavnske cocktailscene. Cocktailbaren åbnede dørene for nogle år siden, med løftet om at gøre gin & tonics moderne og eksklusive igen. Og det er lykkedes - endda rigtig godt. Københavnerne flokkes til de intime lokaler ved Gammel Strand for at få serveret gin & tonics på alverdens måder. 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE BIRD & THE CHURCHKEY MED EARLY BIRD 

 

Kester Thomas, Indre By

Nyd cocktails af højeste kvalitet i tilbagelænede, behagelige omgivelser. Cocktailbaren Kester Thomas i hjertet af København er indbegrebet af cocktailbar: en dygtig og serviceorienteret bartender tryller cocktails mens du sætter dig tilrette i nordiskinspirerede, classy møblement til toner af blød jazz.

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KESTER THOMAS MED EARLY BIRD 

 

No Stress, Indre By

Cocktailbaren No Stress er importeret fra vores norske nabo. Baren har vundet Oslo Bar Show Awards og har været nomineret ved den største cocktail festival i verden. Årsagen? No Stress ligger en ære i at servere de bedste cocktails i byen: ingredienserne er håndplukkede, juicerne friskpresset, sirupper hjemmelavede. Og det kan smages. Størstedelen af gæsterne består derfor at tilfredse, tilbagevendende kunder. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NO STRESS MED EARLY BIRD 

 

Aloë Cocktailbar, Indre By

Smagen af Cuba finder du ikke mere autentisk end på Alöe Cocktailbar. Cocktailsene er kulørte og funky og indretningen emmer af cubansk sjæl og charme. Alöe Cocktailbar kunne  endda bryste sig den stolte vinder af "The Havana Grand Prix 2018”.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ALOE COCKTAILBAR MED EARLY BIRD 

 

The Whisky Bar, Indre By

Som i forbudstiden i USA i 1920’erne, har The Whiskey Bar kombineret de dengang udbredte barberhops med nutidens cocktailbar. Om dagen kan du derfor få trimmet skægget, og om aftenen kan du få skænket en old fashioned.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE WHISKEY BAR MED EARLY BIRD 

 

Brass Monkey, Vesterbro

Tika, rom og hula. Det er grundingredienserne hos cocktailbaren Brass Monkey på Vesterbro I København. Cocktailsene er farverige og vilde ligesom indretning og interiør: Palmeblade, kulørte lamper og abehoveder som krus. Alt imens tryller bartenderne med velsmagende cocktails i hawaiiskjorter.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BRASS MONKEY MED EARLY BIRD 

 

P Eatery Snack Bar, Indre By

I forlængelse af gourmetrestauranten P Eatery, byder cocktailbaren P Eatery Snack Bar på udsøgte cocktails før en aften i byen. Der kredses om gode råvarer og friske ingredienser. Der mixes, smages til, tilrettes. Intet overlades til detaljen. Derfor er P Eatery Snack Bar også kendt for sine cocktails i Købehavn. 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ P EATERY SNACK BAR MED EARLY BIRD 

 

Peder Oxes Kælder, Indre By

På hyggelige Gråbrødretorv ligger en uhøjtidelig og historisk restaurant og cocktailbar i en gammel klosterkælder. Navnet er Peder Oxes Kælder, hvor bygningen dateres tilbage til det 14. århundrede. Det betyder dog ikke, at cocktailsene ikke er fulgt med tiden. Tværtimod byder Peder Oxes Kælder på nytænkende og spændende cocktails, foruden de gode klassikere. 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN I PEDER OXES KÆLDER MED EARLY BIRD 

Rastløs, Nørrebro

På hippe Ravnsborggade i København, ligger en helt særlig cocktailbar: Rastløs. Det er verdens første dedikerede akvavitbar. Men ikke akvavit som ved firmajulekfrokosten; nej, akvavit af højeste kvalitet og bedste smag. Rastløs viser med andre ord, at akvavit kan meget mere end københavnerne går og tror. Derfor blev cocktailbaren Rastløs også nomineret til Den Bedste Nye Cocktailbar i Danmark 2018.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RASTLØS MED EARLY BIRD 

 

Fra classy til pang til classy

Cocktails kan dateres tilbage til starten af 1800-tallet, hvor det amerikanske magasin The Balance beskrev en cocktail som “stimulerende drik sammensat af spiritus, sukker, vand og noget bittert”. En betegnelse, der stadig gælder i dag, 200 år senere. 

De første cocktailopskrifter kom 60 år senere, da bartenderen Jerry Thomas udgav hvad der stadig den dag i dag er et klassisk cocktailmesterværk: The Bon Vivant’s Guide on How to mix drinks. 

Smagen for cocktails i Amerika fortsatte - og steg endda - under spriritusforbuddet i 1920’erne, hvor Al Capone havde kronede dage. 

Der gik dog ikke længe herefter, før cocktailen fandt vej fra de amerikanske barer til udenlandske drikkesteder. Paris opfangede først cockail-trenden og gav den et unikt parisisk twist. Herfra gik turen til London, hvor briterne på kort tid udviklede deres helt egne signaturcocktails. 

Efter spiritusforbuddets ophør, blev cocktailen nu en nødvendig ‘accessory’ for Hollywood-stjerner i 1930’erne. Manhattan, Martini og Daiquiri var på alles læber - bogstavligt talt. Cocktails blev et symbol på luksus. 

2. Verdenskrig stoppede heller ikke evolutionen af cocktails. Irish Coffee kom til verdenen som en ægte soldater-cocktail. 

I 1950’erne blev gin, rom og whiskey ‘hotte’ i både Europa og Amerika. Samtidig ændrede kulturen sig radikalt: jazz og rock n’ roll havde sit indtog, hvilket igen påvirkede sammensætning af drinks. Cocktailen Cub Libre fik f.eks. en kortvarig storhedstid i det årti. 

Herefter kom de glade 1960’ere. Hipper og feminisme inspirerede til farverige og vilde cocktails såsom Tequilla Sunrise og Margarita. 

1980’erne bød på en kaotisk og kompleks kultur. Disko så dagens lys. Punk og Yuppieisme kæmpede om at definere verdensordenen. Neonfarvet aerobic skulle sikre, at de ekstra kalorier forsvandt, før man ramte dansegulvet. Cocktailsnene steg derfor i størrelse og faldt i alkoholprocent. Frugtjuicen, de små parasoller og plastikdyr kom på banen som en nye ingredienser i drinks. Det betød, at cocktails som f.eks. Pina Colada og Campari blev født i denne periode. 

Herefter kom Aqua-årtiet: 1990’erne. Sex and the City bragte de klassiske cocktails tilbage i spotlyset. Nu skulle cocktailen ikke længere signalere pang og overflod, men enkelthed og classiness.

Det nye millenium har budt på en større bevidsthed om kvalitet. Forbrugerne vil have naturlige ingredienser og de bedste spiritusmærker. De skal blandes af en professionel bartender - genre uddannet inden for faget. Cocktails er derved blevet en videnskab. De blevet raffinerede og delikate. Det samme gælder cocktailsbarene: musikken er lav, lysniveauet dæmpet, og interiøret elegant. Næsten alle cocktailbarer i København byder på deres egne signaturdrinks. Klientellet er +30, veluddannede og har det økonomiske og tidsmæssige råderum til at nyde en cocktail hvornår de vil - og hvor de vil, for København tilbyder en cocktail på næsten hvert gadehjørne. 

 

early bird nyhedsbrev

 

Gå ikke glip af nye restauranter

Få vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranttilbud.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vores kunder skal være glade. Derfor er vi stolte af at blive bedømt til 'Fremragende' på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi guider til restauranter & barer af høj kvalitet. Der er altid lidt til enhver smag og pengepung.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster for at sikre, at alle får gode spiseoplevelser.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

  • early bird politiken ibyen
  • early bird politiken aok
  • early bird børsen
  • early bird cover
  • ekstrabladet
  • early bird euroman
  • early bird tv2
  • early bird information
  • early bird ivækstprisen
  • early bird jyllands posten
  • Mad og venner
  • early bird metroxpress
  • early bird femina
  • early bird søndagsavisen
  • early bird tv2
  • early bird woman
  • early bird trines wardrope
  • early bird bungalow5
  • early bird emily soloman
  • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk