Early bird
Testing

XOCOVINO

Vin og chokolade på hyggelige Gråbrødretorv.

XOCOVINO

Indre By

Vin og chokolade på hyggelige Gråbrødretorv.


2 lækkerier i én

XOCOVINO startede som et passioneret kærlighedsprojekt for vinens verden, og gør derfor en ære ud af at sammensætte vine med chokolade - to lækkerier, der for mange kan give smil på læben og lede tankerne hen til varmere himmelstrøg.

XOCOVINO er dermed en kombineret vinbutik, vinbar og chokoladehandel, gemt i en gammel, hyggelig bygning ved chamerende Gråbrødretorv.

Vinen er håndplukket fra alle verdenskroge og chokoladen er importeret fra gourmetchokoladeproducenten Willie’s, men kommer også fra Fyn, hvor en belgisk chocolatier rører og former hver enkel chokoladebid fra bunden.
 

Tilfredse gæster

På TripAdvisor modtager XOCOVINO topanmeldelser fra tilfredse, tilbagevendende gæster.

"Vi blev meget godt modtaget af vores tjener, der serverede 5 chokolader og efterfølgende 5 vine, én ad gangen. Han var god til at beskrive sammenhæng mellem chokolade og vin. Det smagte dejligt og kan bestemt anbefales"

"Der serveres mange fremragende vine"
 

Autentiske rammer

Hos XOCOVINO kombineres alle former for sanselig nydelse: bløde puder, dæmpet belysning, kvalitetsvine og gourmetchokolade.

Indretningen er uformel og intim og har vinflasker fra gulv til loft, rustikke vintønder som træborde og lavthængende glødepærelamper. 


© 2020 earlybird.dk ApS