Testing

Olufs Taverna

Taverna med fyldigt, italiensk vinkort og uformelt bar-univers til 5 hjerter i Politiken.

Olufs Taverna

Østerbro

Taverna med fyldigt, italiensk vinkort og uformelt bar-univers til 5 hjerter i Politiken.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • Hyggelig, moderne taverna
  • Smagen af italienske druer
  • Kølige, friske hvidvine og kraftige, aromatiske rødvine
  • Cocktails til dem, der foretrækker procenter

 

Italiener bringer bouquet og lækkerier til Olufsvej

Den sicilianske kok, Armando Di Raffaele, har godt tag i Olufsvej på Østerbro. Hans familiedrevet restaurant L'Imperatore har serveret italienske herligheder gennem en årrække på modsatte side af denne taverna. 

Armando bringer Italien til Olufsvej, og med hans moderne taverna kombineres det bedste i ét som vin-, cocktail og spisebar. Olufs Taverna samler vennerne omkring en gode flaske eller liflige, friske og sprudlende cocktails. 

 

Vinkort med fylde

Olufs Taverna står som en hyggelig spise- og vinbar med tilbagelænet, sydlandsk og indbydende atmosfære. Rammerne fremstår moderne, nordisk og med rene, bløde linjer. Men interiørets farvevalg, kalkmalede vægge, vintønder og vinkasser i massevis, foruden oliventræerne udenfor tavernaen et middelhavs-vibe. Åbner du vinkortet er der ingen tvivl - du kan mæske dig i Italiens sødme og fyldige aromaer.

Tavernaen henter vin hjem fra støvlelandets mange regioner - fra Sicilien i syd og 'hælen' Puglia til Italien i nord: Piemonte og Toscana. Kun det bedste når vinkortet. Skål f.eks. i Brunello di Montalcino, Primitivo di Manduria, Amarone eller lillebror Ripasso. 

 

Plads til en lille bid mad

Er du lækkersulten og synes, at der skal en bid mad til din vin eller Aperol cocktail, så har Olufs Taverna heldigvis et indbydende menukort. Her dikteres tavle- og sæsonretterne af sydens smagskonstellationer. Og der er både gourmet toasts lavet på surdejsbrød til eftermiddagstimerne og rundhåndet portionsanretninger til aften.