Testing

Culpa

Syndige drinks, kolde øl og stilrene, nordiske rammer med plads til uagtsom sjov og hygge.

Culpa

Indre By

Syndige drinks, kolde øl og stilrene, nordiske rammer med plads til uagtsom sjov og hygge.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • Plads til hygge og sjov
  • Syndige drinks

 

Syndige cocktails og kolde øl

Besøg Sankt Peders Stræde 45 og tag plads i de stilfulde rammer med skandinaviske, rene linjer, en douch farvepalette og dertil en afslappet og varm atmosfære med kyndige bartendere bag bardisken.

Culpa sørger for syndige drinks og andre forfriskende drikkevarer. Spiritus er linet op på rad og række, og cocktailkortet byder både på pikante og fantasifulde drinks til mere prisvenlige priser, ergo, der er god grund til at smage på de forskellige, liflige lækkerier.

 

Byens nye Cocktailbar

AOK snuser sig hurtigt frem til byens nye og spændende restauranter og barer, og Culpa bar er ingen undtagelse. I et kort interview siger barchef, Thomas Thranow, bl.a.: "For mig er dét at skabe et velfungerende cocktailkort, som at skulle komponere et værk”.

Hans samspil af ingredienser og spiritus påskyndes også af tørstige gæster, der bl.a. anmelder på Facebook:"Spændende signaturcocktails, god stemning og høflig bartender”.

 

Plads til uagtsom sjov og hygge

Som en sjov note er Culpa et juridisk udtryk for ‘uagtsomhed’. Der er plads til både hygge og lidt sjov, når du lægger vejen forbi Culpa. Tag en fyraftensdrink med kollegerne eller få en munter aften i godt selskab med vennerne.