Testing

Coffee Room Bar

Pikante cocktails, perlende bobler og kaffe med et twist.

Coffee Room Bar

Indre By

Pikante cocktails, perlende bobler og kaffe med et twist.

Derfor skal du vælge denne bar:

  • Mere end bare kaffe
  • Pikante cocktails og bobler 

 

Mere end bare kaffe

Hos Coffee Room er det ikke kun kaffe, menukortet frister med. Liflige cocktails, både kendte klassikere og drinks med et twist, er forfriskende opkvikkere og drikkevarer, som du kan nyde i godt selskab. 

Espresso Martini'en er naturligvis lavet på den lækreste kaffe fra The Coffee Collective og med kvalitetsflasker og friske ingredienser eksekverer bartenderen magi bag disken og shaker kulørte og forførende drinks.

 

Populær kaffebar udvider med brunch og cocktails 

Siden 2011 har Coffee Room budt københavnerne på kvalitetskaffe i den hyggelige café i indre by, men sørger nu også for at shake dit weekendhumør op med f.eks. en ypperlig brunch, bobler eller pikante cocktails til at hygge og skåle over med kollegerne eller vennerne. 

 

Gode råvarer og kaffebønner fra The Coffee Collective

Coffee Room er kendt for at servere en kop kvalitetskaffe, brygget af de allerbedste baristaer. Kaffebønnen er ligesom menukortets andre spiselige råvarer nøje blevet udvalgt. 

Ejerne bag caféen har øje for miljøet og bestræber sig på at undgå madspild og handler derfor med leverandører, hvor de gode, bæredygtige værdier er sikret og lig deres egne.