[edit]

Find håndplukkede steakhouses i København med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Steakhouse i København er i dag et velkendt fænomen, og hver eneste weekend strømmer københavnere til et af Københavns mange steakhouses for at få serveret en tretrinsraket af mør bøf, sprøde fritter og cremet bearnaise.

Det klassiske steakhouse har sin oprindelse i Amerika tilbage i slutningen af 1800-tallet, hvor det opstod som en udløber af de traditionelle barer og kroer. Siden har amerikanernes umættelige hang til store saftige bøffer medført, at enhver by med respekt for sig selv, er indehaver af et ordentligt steakhouse. 
 

Du finder et udbud af kvalitets-steakhouses hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære steakhouses i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke steak-restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

 

Restaurant Fuego, Indre By

Bag Det Kongelige Teater på Holbergsgade i Indre By, finder du Fuego, som er en moderne argentinsk restaurant. Ejerne af restauranten er fra Mexico og Patagonien i det sydlige Argentina. 

Køkkenet er argentinsk-inspireret og har taget hjemlandets traditioner for tilberedning af kødkvæg med sig til København. På menukortet støder du både på traditionelle tapas-specialiteter og saftige bøffer, som vil gøre enhver bøfglad gæst lykkelig. Kokken står og griller sit kød over det store, åbne ildsted - man mærker hurtigt den charmerende sydamerikanske tilgang til livet, stemningen som også præges af et tilbagelænet mañana-tempo.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUEGO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Asador, Christianshavn

Det hyggelige kælderlokale ud til kanalen på Christianshavn danner ramme for den argentinske bøfhule, Asador. Her går kød og kvalitet hånd-i-hånd og Politikens madanmelder, Helle Brønnum Carlsen, anbefaler Asador for den hyggelige stemning og det saftige kød. 

Bag navnet Asador gemmer sig en reference til maestroen bag grillen (asado). Det er derfor ikke nogen stor overraskelse, at man hos Asador finder saftigt og mørt kød, som er tilberedt på en åben grill. Specialiteten på menukortet er bøfferne fra fritgående Aberdeen Angus-kvæg, som alle kødelskere vil nyde at sætte tænderne i. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ASADOR MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bistro 1620, Vesterbro

Det erfarne team bag Bistro 1620 tæller bl.a. ejer, Søren Haahr, der er anerkendt i restaurationsbranchen, og den garvede kok, Henrik Junker, der udover at have gjort karriere hos restaurant Paustian i København også har slået sine folder i Frankrig og hos restaurant Auberge de Tourrettes. 

Der sammensættes et menukort, der fusionerer mellem de franske og danske goder, og i dagens avis - menukort om du vil - kan du blive inspireret af det lækre smørrebrød eller chefkokkens komplekse retter, der med omtanke for miljøet er blevet tilberedt af frilandskød og sæsonbetonede grøntsager.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BISTRO 1620 MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bastards, Indre By

På Bastards lever de efter mantraet “Gentlemen by day. Bastards by night. Connaisseurs by choice”. 'Gentlemen by day' refererer til serviceniveauet, de sætter en dyd i at holde højt. 'Bastards by night' betegner det rå interiør og industrielle design i restauranten. ‘Connaisseurs by choice’ kommer til udtryk i gastronomien, der er baseret på friske, bæredygtige og lokale råvarer og drager på inspiration fra den nordiske madtradition. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BASTARDS MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bøf & Ost, Indre By

I hjertet af København på det smukke Gråbrødretorv finder du Bøf & Ost i historiske og stemningsfulde lokaler. Restauranten har Siden 1972 serveret klassiske, franske brasserie-retter af sæsonens bedste råvarer. 

Menukortet lever fuldt ud op til restaurantens navn, og indeholder de bedste udskæringer af okse- og kalvekød, samt velasorteret udvalg af gode franske og danske oste. Tartare frites, Boeuf Bearnaise og rosastegt andebryst er blandt de retter som har fundet vej til menukortet. Fisk og skaldyr - heriblandt, østers og hummer – er dog også at finde på menuen. Ostene er nøje udvalgt fra især danske og europæiske osterier, og på restaurantens hjemmeside kan du læse mere om hver ost og deres særegne smagsnuancer, tekstur og meget mere. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BØF & OST MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kul, Vesterbro

I Kødbyen ligger restaurant Kul, der med sin gastronomiske palette af multikulturel karakter giver en spændende, velsmagende og grillet madoplevelse.
Råvareudvalget spænder fra lokale Limfjordsfiskere til amerikanske kvægavlere og nordisk vildt. Og menukortet rummer alt fra asiatiske undertoner med dashi, wasabi og koriander til klassisk bøf bearnaise og indslag fra de mest interessante verdensdele.

Kul fremdyrker en international New-Yorker vibe med hvide slagterfliser og modtager stor lovpris fra anmeldere og gæster - 5 funklende stjerner i Berlingske og 5 blodrøde hjerter i Politiken går til restaurant Kul for at stimulere smagssanser under unikke rammer. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUL MED EARLY BIRD 

 

Restaurant MØR, Vesterbro

I Kødbyen ligger en restaurant der passer ind i den proteinfyldte kultur. Der bliver tilberedt kvalitetskvæg med rig fedtmarmorering på den glohede KOPA-grill, men selvom du ikke tilhøre den kødelskende skare, er der god mulighed for at få et lækkert måltid på MØR. Fjerkræ, fisk og grøntsager tilberedes også med omhu med ild, røg og kul. Til at styre de velsmagende kreationer på de dansende flammer står chefkok Thomas Lund, der før har udfoldet sine kompetencer på den Michelin-bestjernede restaurant Studio.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MØR MED EARLY BIRD 

 

 

Historien om Steakhouse

Det amerikanske steakhouse koncept er blevet eksporteret til resten verden og i alle storbyer kloden rundt, herunder København, kan du finde et steakhouse efter amerikansk tradition. Amerika er dog stadig førende når det kommer til de saftige bøffer. Peter Luger Steakhouse, hvis porterhouse bekrives som 'breathtaking', står som et fyrtårn, som steakhouse i København og resten af verden navigerer efter. 

Det klassiske amerikanske steakhouse blev importeret til Danmark i 1971, da A Hereford Beefstouw åbnede dørene for første gang. Det var dog Herning der kunne bryste sig af at have det første steakhouse og ikke København. Danskerne blev hurtigt forelsket i konceptet og ikke lang tid efter åbnede det første steakhouse i København. 

De første der for alvor fik fænomenet steakhouse ud til den brede befolkning var restaurantkæden Jensens Bøfhus, der i midten af 80’erne leverede steaks til Købehavn og resten af landet. Meget er dog sket siden fra de midt 80’erne åbnede deres egen fortolkning af et steakhouse i København og de op igennem 90’erne serverede bøffer, der blev kørt igennem en stegemaskine og serveret til masserne, akkompagneret af tvivlsomme bådekartofler og ditto sauce. 

Steakhouse oplevede i midten af nullerne starten på en ny guldalder, da flere etablerede kokke i København igen ville tage udgangspunkt i det klassiske amerikanske steakhouse. 

Her ville man igen finde ind til kernen af de klassiske dyder, som steakhousene oprindeligt var blev elsket for; få gode retter baseret på oksekød. 

Centralt i den nye guldalder af steakhouses i København står michelin-kokken Rasmus Oubæk, der med åbningen af Restaurant Oubæk, som sidenhen blev til Rebel, bidrog til, at der igen blev serveret treenigheden af kød, fritter og bearnaise i den ypperste kvalitet for de københavnske kødelskere. Rebel er i dag med i restaurant-tjenesten Early Bird, ligesom Restaurant Oubæk var det. 

Med Københavns genfundne kærlighed til den saftige bøf, ser endnu flere steakhouses dagens lys. Samtidig forsøger flere restauratører at bevæge i andre retninger end den klassiske amerikanske tradition. Det har betydet at flere steakhouses i København, som har deres udgangspunkt i det Sydamerikanske, har fået fodfæste på den gastronomiske scene. 

Se også vores guides med de bedste restauranter inddelt efter bydel: 

Restauranter Indre By - 15 suveræne "value for money" restauranter!Restauranter Nørrebro - 5 suveræne "value for money" restauranter!

Restauranter Vesterbro - 13 suveræne "value for money" restauranter!Restauranter Østerbro - 9 suveræne "value for money" restauranter!

Restauranter Frederiksberg - 10 suveræne "value for money" restauranter! eller Restauranter Amager - 7 suveræne "value for money" restauranter!