City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2019: 10 saftige Steakhouse i København

Guide 2019: 10 saftige Steakhouse i København

Find håndplukkede steakhouse i København med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Steakhouse i København er i dag et velkendt fænomen og hver eneste weekend strømmer københavnere til et af Københavns mange steakhouses for at få serveret en tretrinsraket af mør bøf, sprøde fritter og cremet bearnaise.

Det klassiske steakhouse har sin oprindelse i Amerika tilbage i slutningen af 1800-tallet, hvor det opstod som en udløber af de traditionelle barer og kroer. Siden har amerikanernes umættelige hang til store saftige bøffer medført, at enhver by med respekt for sig selv, er indehaver af et ordentligt steakhouse. 
 

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

Du finder også et udbud af kvalitets-steakhouses hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære steakhouses i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

 

Restaurant Bøf & Ost, Indre By

I hjertet af København på det smukke Gråbrødretorv finder du Bøf & Ost i historiske og stemningsfulde lokaler. Restauranten har Siden 1972 serveret klassiske, franske brasserie-retter af sæsonens bedste råvarer. 

Menukortet lever fuldt ud op til restaurantens navn, og indeholder de bedste udskæringer af okse- og kalvekød, samt velasorteret udvalg af gode franske og danske oste. Tartare frites, Boeuf Bearnaise og rosastegt andebryst er blandt de retter som har fundet vej til menukortet. Fisk og skaldyr - heriblandt, østers og hummer – er dog også at finde på menuen. Ostene er nøje udvalgt fra især danske og europæiske osterier, og på restaurantens hjemmeside kan du læse mere om hver ost og deres særegne smagsnuancer, tekstur og meget mere. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BØF & OST MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Fuego, Indre By

Bag Det Kongelige Teater på Holbergsgade i Indre By, finder du Fuego, som er en moderne argentinsk restaurant. Ejerne af restauranten er fra Mexico og Patagonien i det sydlige Argentina. 

Køkkenet er argentinsk-inspireret og har taget hjemlandets traditioner for tilberedning af kødkvæg med sig til København. På menukortet støder du både på traditionelle tapas-specialiteter og saftige bøffer, som vil gøre enhver bøfglad gæst lykkelig. 

Indretningen på restauranten er minimalistisk med enorme panoramavinduer og et stort åbent ildsted, hvor kokken steger hele lam og gedekid. Man mærker hurtigt den charmerende sydamerikanske tilgang til livet hos Fuego og her bliver der sat stor pris på spontanitet og der leves i et tilbagelænet mañana-tempo.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUEGO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Asador, Christianshavn

Det hyggelige kælderlokale ud til kanalen på Christianshavn danner ramme for den argentinske bøfhule, Asador. Her går kød og kvalitet hånd-i-hånd og Politikens madanmelder, Helle Brønnum Carlsen, anbefaler Asador for den hyggelige stemning det saftige kød. 

Bag navnet Asador gemmer sig en reference til maestroen bag grillen (asado). Det er derfor ikke nogen stor overraskelse, at man hos Asador finder saftigt og mørt kød, som er tilberedt på en åben grill. Specialiteten på menukortet er bøfferne fra fritgående Aberdeen Angus-kvæg, som alle kødelskere vil nyde at sætte tænderne i. Udover oksekød tilbydes også retter med kylling, lam og dagens fisk. De delikate empanadas, må man heller ikke glip af.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ASADOR MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Tango y Vinos, Indre By

I hjertet af København - lige bag Det Kongelige Teater - ligger vinbar og steakhouse Tango y Vinos, hvor vin og musik i sammmenspil hjælper dig frem til en guddommelig oplevelse. Hos Tango y Vinos oser det af kærlighed til god mad og lækker vin. 

Vinlisten er her det, der udgør denne københavnske vinbars krop og ånd. Udvalget af vine er en sammensætning af førende producenter i Argentina, men er selvfølgelig meget mere farverig. Vinkortet byder på eksklusive rødvine, hvidvine, rosé- og dessertvine. Er du til rustikke tapasanretninger eller lækre 3-retters menuer med f.eks. mør og saftig Premium Angus Entrecôte, er køkkenet her leveringsdygtig. Tapas-sortimentet er velasorteret og vil imponere både tilhængere af frisk skaldyr, kødelskere og vegetarer.

Med sit charmerende interiør leverer Tango y Vinos en helt speciel atmosfære, som går lige i hjertet.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TANGO Y VINOS MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Wining & Dining, Indre By

På Gråbrødretorv leverer Wining & Dining velsmagende retter i de hyggeligste omgivelser. Restauranten er blevet anmeldt til 4 hjerter i Politiken. 

Menukortet er præget af retter, hvis udgangspunkt er Middelhavets traditioner med særligt fokus på det franske køkken. Menuen følger sæsonen og udskiftes derfor hver måned. Som navnet antyder, er samspillet imellem maden og vinen det centrale, og det er derfor ikke nogen stor overraskelse, at Wining & Dining tilbyder et enestående udvalg af lækre og smagfulde vine. Vælges et tilkøb af vinmenu er der tilmed genopfyldning ad libitum. 

Wining & Dining er placeret i en hyggelig kælder på Gråbrødretorv midt i København. I sommermånederne er der udendørsservering, og om vinteren er den varme kælder det perfekte sted at gemme sig fra kulden.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ WINING & DINING MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bastards, Indre By

På Bastards lever de efter mantraet “Gentlemen by day. Bastards by night. Connaisseurs by choice”. 'Gentlemen by day' refererer til serviceniveauet, de sætter en dyd i at holde højt. 'Bastards by night' betegner det rå interiør og industrielle design i restauranten. ‘Connaisseurs by choice’ kommer til udtryk i gastronomien, der er baseret på friske, bæredygtige og lokale råvarer og drager på inspiration fra den nordiske madtradition. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BASTARDS MED EARLY BIRD 

 

Restaurant MØR, Vesterbro

I Kødbyen ligger en restaurant der passer ind i den proteinfyldte kultur. Der bliver tilberedt kvalitetskvæg med rig fedtmarmorering på den glohede KOPA-grill, men selvom du ikke tilhøre den kødelskende skare, er der god mulighed for at få et lækkert måltid på MØR. Fjerkræ, fisk og grøntsager tilberedes også med omhu med ild, røg og kul. Til at styre de velsmagende kreationer på de dansende flammer står chefkok Thomas Lund, der før har udfoldet sine kompetencer på den Michelin-bestjernede restaurant Studio.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MØR MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Rebel, Indre By

På rebel har man smidt det gængse dogme om at holde lange taler om mad og vin, men lader istedet maden tale for sig selv. Rebel er ejet af Natthee Søderlund Thungnoi, der har meget erfaring i bagagen med en fortid som restaurant manager på bla. Alberto K, Kokkedal Slot og Kiin Kiin. De sidste seks år har Rebel været optaget som Bib Gourmand-restaurant i Michelinguiden. Både Berlingske og Politiken lader sig begejstre af det skarpe anretninger og luksuriøse franske takter med 5 ud af 6 stjerner.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mondän, Frederiksberg

Det mondæne Frederiksberg gemmer på en masse gode gastronomiske skatte, og en af disse er restaurant Mondän. Her kreeres smagssikre fransk-nordiske retter med æstetisk finesse og detaljeorienteret tilsmagning. Service, samvær og stemning er hovedingredienser på Mondän, hvilket faciliterer muligheden for at invitere gæsten på en fuldendt helhedsoplevelse. Køkkenchef Mads Dalsgaard har et stor erfaringsgrundlag med en fortid på Tinggården hos Jan Friis Mikkelsen, Krogs Fiskerestaurant, Umami, Fredensborg Store Kro og sammen med Mondäns souschef Matthias arbejdet hos Ditto Spiseri i Hellerup da de blev nomineret til bedste nye restaurant i 2015.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MONDÄN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Strandmøllekroen, Klampenborg

Strandmøllekroen ligger i idylliske og maritime omgivelser med udsigt over Øresund. Strandmøllekroen laver moderne fortolkninger af det danske/franske køkken. Med Dyrehaven i baghaven og udsigt til Hven er atmosfæren romantisk og afslappende. Når vejret tillader det, kan du nyde udendørsservering til lyden af bølgen blå under den danske himmel. Strandmøllekroen anmeldes til 4 stjerner i AOK, der især fremhæver, "de velsmagende og visuelt smukke formel b-style-småretter, er en fornøjelse og et godt bud på moderne kromad."

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ STRANDMØLLEKROEN MED EARLY BIRD

 

Historien om Steakhouse

Det amerikanske steakhouse koncept er blevet eksporteret til resten verden og i alle storbyer kloden rundt, herunder København, kan du finde et steakhouse efter amerikansk tradition. Amerika er dog stadig førende når det kommer til de saftige bøffer. Peter Luger Steakhouse, hvis porterhouse bekrives som 'breathtaking', står som et fyrtårn, som steakhouse i København og resten af verden navigerer efter. 

Det klassiske amerikanske steakhouse blev importeret til Danmark i 1971, da A Hereford Beefstouw åbnede dørene for første gang. Det var dog Herning der kunne bryste sig af at have det første steakhouse og ikke København. Danskerne blev hurtigt forelsket i konceptet og ikke lang tid efter åbnede det første steakhouse i København. 

De første der for alvor fik fænomenet steakhouse ud til den brede befolkning var restaurantkæden Jensens Bøfhus, der i midten af 80’erne leverede steaks til Købehavn og resten af landet. Meget er dog sket siden fra de midt 80’erne åbnede deres egen fortolkning af et steakhouse i København og de op igennem 90’erne serverede bøffer, der blev kørt igennem en stegemaskine og serveret til masserne, akkompagneret af tvivlsomme bådekartofler og ditto sauce. 

Steakhouse oplevede i midten af nullerne starten på en ny guldalder, da flere etablerede kokke i København igen ville tage udgangspunkt i det klassiske amerikanske steakhouse. 

Her ville man igen finde ind til kernen af de klassiske dyder, som steakhousene oprindeligt var blev elsket for; få gode retter baseret på oksekød. 

Centralt i den nye guldalder af steakhouses i København står michelin-kokken Rasmus Oubæk, der med åbningen af Restaurant Oubæk, som sidenhen blev til Rebel, bidrog til, at der igen blev serveret treenigheden af kød, fritter og bearnaise i den ypperste kvalitet for de københavnske kødelskere. Rebel er i dag med i restaurant-tjenesten Early Bird, ligesom Restaurant Oubæk var det. 

Med Københavns genfundne kærlighed til den saftige bøf, ser endnu flere steakhouses dagens lys. Samtidig forsøger flere restauratører at bevæge i andre retninger end den klassiske amerikanske tradition. Det har betydet at flere steakhouses i København, som har deres udgangspunkt i det Sydamerikanske, har fået fodfæste på den gastronomiske scene. 

Se også vores guides med de bedste restauranter inddelt efter bydel: restauranter i Indre Byrestauranter på Nørrebrorestauranter på Vesterbro, restauranter i Kødbyenrestauranter på Østerbrorestauranter på Frederiksberg, restauranter på Amager eller restauranter på Christianshavn

 

Eller søger du lækre autentiske Italienske restauranter så ser vores guide her! 

early bird nyhedsbrev

 

Gå ikke glip af nye restauranter

Få vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranttilbud.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

  • early bird politiken ibyen
  • early bird politiken aok
  • early bird børsen
  • early bird cover
  • ekstrabladet
  • early bird euroman
  • early bird tv2
  • early bird information
  • early bird ivækstprisen
  • early bird jyllands posten
  • Mad og venner
  • early bird metroxpress
  • early bird femina
  • early bird søndagsavisen
  • early bird tv2
  • early bird woman
  • early bird trines wardrope
  • early bird bungalow5
  • early bird emily soloman
  • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk