City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2020: 4 populære restauranter på Nørrebro med 1/3 skåret af prisen

Guide 2020: 4 populære restauranter på Nørrebro med 1/3 skåret af prisen

Find håndplukkede restauranter på Nørrebro med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Fra tidligere at have været et arbejderkvarter, er Nørrebro nu en af Københavns mest 'hippe' bydele. Gader og bygninger har bevaret deres charme fra fordums tid, men huser nu alt fra stamhusbodegaer og kebabsteder til trendy tøjbutikker og moderne restauranter. 

Du finder endda flere Michelin restauranter på Nørrebro, nemlig restaurant Kiin Kiin på Guldbergsgade og Restaurant Relæ på Jægersborggade.  

Er det overskyet, bevæger københaverne sig indenfor hos en af de mange spændende barer, cafeér og restauranter på Nørrebro, især omkring Sankt Hans Torv. Men du finder også mange Nørrebro restauranter på og omkring Nørrebrogade, Elmegade og Jægersborggade. Udover at besøge en god restaurant på Nørrebro er det oplagt at tage en tur i den lokale Empire Bio, som er en af byens hyggeligste biografer.
 

Se her hvilke restauranter på Nørrebro, der har ledige borde i aften, med 1/3 skåret af prisen!  

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Nørrebro hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Nørrebro, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.
 

Restaurant Ravnsborg Vinbar, Nørrebro

Titlen som AOK's Byens Bedste Vinbar (x 2) er ikke ufortjent. Restaurant Ravnsborg Vinbar på Nørrebro, kombinerer det bedste fra spansk kolonistil til storby livsstil. Retterne er rustikke og middelhavsinspirerede med fokus på sæsonens skiftende, lokale råvarer. Vinudvalget er imponerende og udsøgt -, og altid akkompagneret af en god historie.

Væggene er pryddet med mosaik og tavler med nice-to-know-information om vin. Du går med andre ord fra Ravnsborg Vinbar på Nørrebro med både viden, velbehag og velsmag.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RAVNSBORG VINBAR MED EARLY BIRD

 

Restaurant Kung Fu II, Nørrebro

Ravnsborggade er måske den mest pulserende gade med flest gode restauranter på Nørrebro, som også gemmer på et japansk fusionskøkken.

Restaurant Kung Fu er, hvad de selv betegner, en japansk gastropub - Izakaya - hvor de lokale (nørrebroanere) kan slå sig ned og nyde en fuldendt umami-spiseoplevelse.

Sæt dig til bords i uformelle rammer og bliv forkælet med stribevis af spændende, små, japanske tapasretter og opdag, at det japanske køkken er meget mere end bare sushi.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU II MED EARLY BIRD

 

Restaurant Tribeca NV, Nørrebro

Som bydelen Tribeca på den anden side af Atlanten i New York, er restaurant Tribeca NV også placeret i en rå industribygning fra 1930'erne - dog i det danske nordvest-miljø på Nørrebro.

Køkkenet er italiensk, men med et karakteristisk newyorksk twist og udgangspunkt i lokale, danske råvarer. Tribeca NV er lidt af en institution blandt restauranter på Nørrebro, da den har henrykt de lokale i mange år og været med til at gøre det Københavns nordvest-kvarter hipt.

Slå dig ned i restaurant Tribeca NV's rå lokaler, gårdhave eller tagterrasse, og tag en pause fra den hektiske, københavnske hverdag. Restauranten har dejligt højt til loftet - bogstavligt talt og i overført betydning.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRIBECA NV MED EARLY BIRD

 

Restaurant Cock's n Cows, Nørrebro

Du kender måske allerede den populære burgerrestaurant, som har høstet ikke en, ikke to, ikke tre men hele 4 x AOK-anbefalet Byens Bedste Burger. Hvis navnet Cock's n Cows ikke ringer en klokke, så er du 'in for a treat’. 

Burgerbollen er lun og let ristet, guacamolen cremet og frisk, bøffen saftig og fra 100% fritgående kvæg. Hertil kommer læskende, kølige drikkevarer, samt søde og sprøde desserter. 

Med adresse på den (ligeså) populære restaurantgade på Nørrebro: Ravnsborggade, er det oplagt at gå en tur i diverse gallerier, antikvitets- og tøjbutikker, for så at ende med prikken på i'et af selvforkæling på Restaurant Cock's n Cows.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ COCK'S N COWS MED EARLY BIRD 

 

 

Nørrebros charme

Nørrebro strækker sig op og tangerer med Nordvest, helt ned til det pulserende, attraktive liv ved Søerne. Hver gang solen kigger frem bag skyerne, klumper københaverne sig sammen på den ene langside af Dronning Louises Bro - bindeleddet mellem Indre By og Nørrebro eller spadserer en tur i Assistens Kirkegården - ét af Nørrebros grønne åndehuller, hvor kendte tænkere såsom H. C. Andersen og Søren Kirkegaard ligger begravet. Nørrebro er altså samlingssted for både unge og børnefamilier.

Selvom tilflytningen af nyt (især ungt) blod har ændret gadebilledet de seneste par år, har Nørrebro absolut ikke mistet sin farverige, multikulturelle kant. Den mangfoldige vibe er med til at gøre Nørrebro til en af Københavns hotteste bydele. Og diversiteten i befolkningen afspejles også i diversiteten i restaurant-sortimentet. Nørrebro er eksempelvis epicenteret for mange eksotiske spise, blandt andet den lovpriste shawama, hvor AOK hvert år kårer vinderen af Nørrebros bedste shawarma, så de hungrende nørrebroboere ved hvor de skal gå hen, når tømmermændende skriger på proviant. En anden fastfood klassiker - pizzaen - er gjort til en absolut særklasse oplevelse på den autentiske italienske restaurant, Bæst, med hovederne bag Relæ som ejere. 

Du finder også alt fra hyggelige stambarer til fancy drinks og nyskabende smagssammensætninger til små bodegaer, der skænker en øl med manér. Det er ikke kun de lokale der ynder at gå ud i bylivet på Nørrebro, også folk fra andre bydele samles for at opleve det stemningsfulde, lokale Nørrebro og dets charme. 

Fra fastfood til fine dining, fra nordisk til asiatisk - på Nørrebro finder du noget for enhver smag. Så gå på opdagelse i Nørrebros spændende menukort - endda med 1/3 skåret af prisen når du bestiller via Early Bird. 

Vil du hellere spise på restauranter på Vesterbro eller restauranter i Kødbyen?

early bird nyhedsbrev

 

10% TIL NYE KUNDER

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranter, og få 10% på dit første køb.

Gælder kun for nye kunder.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk