[edit]

Find håndplukkede restauranter i Nyhavn med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Siden 1600-tallet har Nyhavn været et trækplaster for besøgende fra nær og fjern. Nyhavn startede som en erhvervshavn i 1673 for international handel, men udviklede sig hurtigt til et tilflugtssted for sømænd der trængte til glædespiger, festligheder og god mad. Fornøjelser, der stadig den dag i dag er til stede i Nyhavn.

Du finder stripperklubber side om side med Michelinrestauranter i bevaringsværdige bindingsværkshuse. Det ældste hus i Nyhavn har ikke ændret sig siden 1681, og fortorvet består af nedslidte, ujævne fliser fra Nyhavns ophav. 

 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter omkring og nær Nyhavn hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Nyhavn og omårdet omkring, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter i Indre By, du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Havfruen, Nyhavn

Havfruen kreerer velsmagende undersøiske retter på miljø- og produktbevidste råvarer. Menukortets fisk er gerne MSC og ASC certificeret, og du finder et overflod af lækre delikatesser som blåmuslinger, blæksprutter og det ægte guld; caviar.
Både større og mindre fisk, taskekrabber og rejer er gået i nettet og tilberedes over glohede pander og gryder i kog. Hertil serveres et lækkert, men mere nøjsomt udvalg af garniture - for det er fisken, der er helten og skal hædres på tallerkenen. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HAVFRUEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Karma Sushi, Nyhavn

Som den syvende restaurant i Karma-kæden, har restaurant Karma Sushi Nyhavn bragt kompromisløs gourmet-fusionssushi til Indre By. Hos Karma Sushi Nyhavn er råvarerne udvalgt med omhu og omtanke - alt er bæredygtigt og friskt. Missionen er at udfordre ‘mainstream’ sushi med et bedre og mere miljøvenligt alternativ. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI NYHAVN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Fuego, Indre By

På Fuego træder du ind i det sydlige Argentina. Her tilberedes kødet på ægte argentinsk manér, mens tapas anrettes med sydamerikansk kærlighed til ingredienserne. Som kontrast til menukortets autencitet står en Skandinavisk, elegant indretning, centeret omkring et stort, åbent ildsted. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUEGO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Kompasset, Nyhavn

Hos restaurant Kompasset er du sikret gastronomisk trylleri. Bag gryderne giver kokkene de danske smørrebrødsklassikere et moderne og eksotisk twist. Der leges med svenske klippesø-rejer og tarteletter med trøffelcremesauce, akkompagneret af specialøl fra dansk lokalbryg.

Omgivelserne for spiseoplevelsen er lyse og Skandinaviske, med udsigt til romantiske og charmerende Nyhavn.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KOMPASSET MED EARLY BIRD

 

Restaurant The Modern, Indre By

Blot en lille spadsertur fra det myldrende Nyhavn, ligger The Modern ved den hyggelige Sankt Annæ Plads. Restauranten ejes af tidligere Michelin-kok Christian From, som har slået sine folder på de promoverede restauranter Geranium, d’Angleterres Marchal, Nimb Terrasse og Restaurant Studio på The Standard.

Menuen er sammensat af det bedste fra europæisk cuisine, og trækker tråde til både det italienske, spanske og franske køkken - tilsat nordisk elegance. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE MODERN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Nyhavn 17, Nyhavn

Som navnet angiver, ligger restaurant Nyhavn 17 i Nyhavn. Her har restauranten ligget siden 1936 i en gulmalet bindingsværksbygning fra 1700-tallet. Før Nyhavn 17 blev til en restaurant, husede bygningen forskellige hverv. Lokalerne emmer derfor af historisk charme. Hvor man førhen kun kunne skåle i øl og brændevin, er Nyhavn 17 fulgt med tiden og har udvidet sit vinkort til at inkludere internationale vine og ‘bobler’ - foruden blends, bourbons og whiskey.

Menukortet byder på klassiske maritime brasserie-oplevelser.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NYHAVN 17 MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Ofelia, Nyhavn

I Skuespilhusets storslåede arkitektoniske rammer med panoramudsigt til Købehavns Havn, foruden af Nyhavn, befinder Restaurant Ofelia sig. Restauranten er opkaldt efter Hamlets udkårne i det berømte Shakespeareskuespil.

Menukortet er afstemt sæsonens gode, lokale og bæredygtige råvarer. Køkkenchef Mads Korsgaard ligger vægt på dyrevelfærd og økologi i valget af leverandører. Til frokost kan du opleve nyfortolkninger af dansk smørrebrød. Om aftenen udvides menukortet til varierende nykreationer af danske klassikere. Som tilføjelse kan du nyde Det Kongelige Teaters helt egen øl, Tæppefald. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OFELIA MED EARLY BIRD 

 

Hjertet af København 

På sene sommeraftener kan du nyde et køligt glas rosé eller en kold øl med fødderne ud over havnekanten, til lyden af skibe der vugger i solnedgangens skær. Om vinteren lægger sneen sig på de små huse langs havnekanten som flormelis på brunkagedekorationer. Det får umærkeligt Nyhavn til at ligne et guldaldermaleri i moderne kontekst. 

Nyhavn har er hjemsted for verdenskendte forfatter H. C. Andersen. Her gik han op og ned langs havnekanalen med sin høje hat og fandt inspiration. Han skrev bl.a. Fyrtøjet og Prinsessen på ærten, mens han boede i Nyhavn.

Da Nyhavn befinder sig i hjertet af København, er området tæt på en række seværdigheder, herunder Det Kongelige Teater, Skuespillehuset og Det Kongelige Kunstakademi. Samtidigt er det få minutters gang fra Strøget, som fører dig fra den ene ende af byen til den anden. 

Nyhavn har til alle tider været omdrejningspunkt for besøgende i København. Hver eneste bygning har en unik historie at fortælle. Den smalle havnekanal, omgivet af de brostensbelagte gågader, emmer af charme. Det kan derfor ikke undre, at mange restauranter har valgt at slå sig ned i Nyhavn. Her kan du opleve en bred gastronomisk variation. Hvad enten du er til Italiensk, smørrebrød, fisk og skaldyr, en saftig bøf eller blot en velskænket øl, så har Nyhavn det med garanti.

I løbet af året kan du også opleve skiftende arrangementer i Nyhavn - herunder Julemarked i november og december måned, Jazz Festival, Sildens Dag og Tjenerløb, for blot at nævne nogle få. De bidrager til at skabe den særegne stemning af livlighed og glade dage, som kendetegner Nyhavn.

Hvis du befinder dig lidt væk fra charmerende Nyhavn, kan du se vores guides til gode og billige restauranter i Indre By, 'value for money' restauranter på Frederiksberg, suveræne restauranter på Østerbro eller populære restauranter på Vesterbro.