City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2019: Restauranter Nyhavn - 11 suveræne "value for money" restauranter!

Guide 2019: Restauranter Nyhavn - 11 suveræne "value for money" restauranter!

Leder du efter gode og prisvenlige restauranter i Nyhavn? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære restauranter i Nyhavn. Du får tilmed altid 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk

Læs mere om Early Bird konceptet her

Siden 1600-tallet har Nyhavn været et trækplaster for besøgende fra nær og fjern. Nyhavn startede som en erhvervshavn i 1673 for international handel, men udviklede sig hurtigt til et tilflugtssted for sømænd der trængte til glædespiger, festligheder og god mad. Fornøjelser, der stadig den dag i dag er til stede i Nyhavn. Du finder stripperklubber side om side med Michelinrestauranter i bevaringsværdige bindingsværkshuse. Det ældste hus i Nyhavn har ikke ændret sig siden 1681, og fortorvet består af nedslidte, ujævne fliser fra Nyhavns ophav. 

Nyhavn har også også hjemsted for verdenskendte forfatter H. C. Andersen. Her gik han op og ned langs havnekanalen med sin høje hat og fandt inspiration. Han skrev bl.a. Fyrtøjet og Prinsessen på ærten mens han boede i Nyhavn.

På sene sommeraftener kan du nyde et køligt glas rosé eller en kold øl med fødderne ud over havnekanten, til lyden af skibe der vugger i solnedgangens skær. Om vinteren lægger sneen sig på de små huse langs havnekanten som flormelis på brunkagedekorationer. Det får umærkeligt Nyhavn til at ligne et guldaldermaleri i moderne kontekst. 

Da Nyhavn befinder sig i hjertet af København, er området tæt på en række seværdigheder, herunder Det Kongelige Teater, Skuespillehuset og Det Kongelige Kunstakademi. Samtidigt er det få minutters gang fra Strøget, som fører dig fra den ene ende af byen til den anden. 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter i Nyhavn hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Nyhavn, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Restaurant Nyhavn 17

Som navnet angiver, ligger restaurant Nyhavn 17 i Nyhavn. Her har restauranten ligget siden 1936 i en gulmalet bindingsværksbygning fra 1700-tallet. Før Nyhavn 17 blev til en restaurant, husede bygningen forskellige hverv. Lokalerne emmer derfor af historisk charme. Hvor man førhen kun kunne skåle i øl og brændevin, er Nyhavn 17 fulgt med tiden og har udvidet sit vinkort til at inkludere internationale vine og ‘bobler’ - foruden blends, bourbons og whiskey. Menukortet byder på klassiske maritime brasserie-oplevelser.

 

Restaurant Karma Sushi Nyhavn

Som den syvende restaurant i Karma-kæden, har restaurant Karma Sushi Nyhavn bragt kompromisløs gourmet-fusionssushi til indre by. Hos Karma Sushi Nyhavn er råvarerne udvalgt med omhu og omtanke - alt er bæredygtigt og friskt. Missionen er at udfordre ‘mainstream’ sushi med et bedre og mere miljøvenligt alternativ. 

 

Restaurant Zeleste

Hos Zeleste trylles med sæsonbestemte fransk-nordiske retter i Nyhavns romantiske omgivelser. Fokus på menukortet er skaldyr og fisk, selvom enkelte vegetar- og kødretter også har sneget sig ind. Både sommer og vinter kan du opleve udendørsservering på i en charmerende, brostensbelagt gårdhave med åben pejs.

 

Restaurant Ofelia 

I Skuespilhusets storslåede arkitektoniske rammer med panoramudsigt til Købehavns Havn, foruden af Nyhavn, befinder Restaurant Ofelia sig. Restauranten er opkaldt efter Hamlets udkårne i det berømte Shakespeareskuespil. Menukortet er afstemt sæsonens gode, lokale og bæredygtige råvarer. Køkkenchef Mads Korsgaard ligger vægt på dyrevelfærd og økologi i valget af leverandører. Til frokost kan du opleve nyfortolkninger af dansk smørrebrød. Om aftenen udvides menukortet til varierende nykreationer af danske klassikere. Som tilføjelse kan du nyde Det Kongelige Teaters helt egen øl, Tæppefald. 

 

Restaurant Kompasset

Hos restaurant Kompasset er du sikret gastronomisk trylleri. Bag gryderne giver kokkene de danske smørrebrødsklassikere et moderne og eksotisk twist. Der leges med svenske klippesø-rejer og tarteletter med trøffelcremesauce, akkompagneret af specialøl fra dansk lokalbryg. Omgivelserne for spiseoplevelsen er lyse og Skandinaviske, med udsigt til romantiske og charmerende Nyhavn.

 

Et stenkast fra Nyhavn finder du også en række andre restauranter, med flotte anmeldelser og spændende kogekunst - hvor du ligeledes får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

 

Restaurant PMY

Med national og international årvågenhed har de tre stjernekokke Diego Muñoz fra kartoffellandet Peru, Emilio Macias fra majslandet Mexico og Karlos Ponte fra yuccalandet Venezuela slået sig sammen og skabt en latinamerikansk junglebodega lige bag Det Kongelige Teater. Navnet er PMY. P står for papas (kartoffel), M for majs og Y for yucca. Stemningen er afslappet og intim, og indretningen emmer af autencitet. 

 

Restaurant Fuego

Fra PMY’s latinamerikanske madtraditioner, bevæger du dig hos naboen, restaurant Fuego, ind i det sydlige Argentina. Her tilberedes kødet på ægte argentinsk manér, mens tapas anrettes med sydamerikansk kærlighed til ingredienserne. Som kontrast til menukortets autencitet står en Skandinavisk, elegant indretning, centeret omkring et stort, åbent ildsted. 

 

Restaurant L’Alsace

Med rødder tilbage til 1978, har restaurant L’Alsace længe været en uundværlig del af Indre By. Du kan enten sidde i intime, hyggelige omgivelser indendørs blandt bindingsværksvægge eller bevæge dig ud i restaurantens romantiske terrasse, hvor du kan opleve årstidernes skiften mens du nyder en fransk-østrisk inspireret menu.

 

Restaurant Grønnegade 

Siden 1689 har restaurant Grønnegade huset tilfredse gæster. Grønnegade er efterhånden blevet lidt af et klenodie i København - anmelderrost vidt og bredt -, kendt for kombinationen af udsøgt, moderne dansk-fransk kogekunst omfavnet af hyggelige, historiske rammer. Bæredygtighed, lokal, sæsonorienteret produktion og kvalitet er i højsædet.

 

Restaurant Midori - Izakaya & Greenery

En kort gåtur fra Nyhavn gør restaurant Midori København lidt grønnere. Med en placering på Grønnegade, et navn, der på japansk betyder ‘grøn’, en bæredygtig tilgang til japansk kogekunst og planter fra gulv til loft som en del af indretningen, er Midori en sand oase for livsnyderi. Menukortet byder på izakaya - den japanske version af tapas - foruden øl fra større og mindre bryggerier, vin, drinks og økologiske juicer. 

 

Guldalderidyl i hjertet af København 

Nyhavn har til alle tider været omdrejningspunkt for besøgende i København. Hver eneste bygning har en unik historie at fortælle. Den smalle havnekanal, omgivet af de brostensbelagte gågader, emmer af charme. Det kan derfor ikke undre, at mange restauranter har valgt at slå sig ned i Nyhavn. Her kan du opleve en bred gastronomisk variation. Hvad enten du er til Italiensk, smørrebrød, fisk og skaldyr, en saftig bøf eller blot en velskænket øl, så har Nyhavn det med garanti.

I løbet af året kan du også opleve skiftende arrangementer i Nyhavn - herunder Julemarked i november og december måned, Jazz Festival, Sildens Dag og Tjenerløb, for blot at nævne nogle få. De bidrager til at skabe den særegne stemning af livlighed og glade dage, som kendetegner Nyhavn.

early bird nyhedsbrev

 

Gå ikke glip af nye restauranter

Få vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranttilbud.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vores kunder skal være glade. Derfor er vi stolte af at blive bedømt til 'Fremragende' på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi guider til restauranter & barer af høj kvalitet. Der er altid lidt til enhver smag og pengepung.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster for at sikre, at alle får gode spiseoplevelser.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk