Find håndplukkede restauranter i Kødbyen med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Vesterbro har gennemgået et større ansigtsløft de sidste to årtier, og er nu et af Københavns mest hippe områder - noget de støt stigende huspriser på Vesterbro også vidner om. Hvad der især er med til at gøre Vesterbro til en attraktiv perle, er Kødbyen. 

Engang var kødbyen - som navnet indikerer - Københavns kødproduktion, men i dag huser Kødbyen nogle af de mest anerkendte, hippe gallerier i Skandinavien, high-end natklubber, barer og moderne, nytænkende restauranter. De rå, upolerede industrifacader er bevarede, mens indmaden er renoveret med respekt for den oprindelige rustikke industristil.
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter i Kødbyen hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Kødbyen, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter på Vesterbro du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!
 

Restaurant Public, Kødbyen

På Halmtorvet, tæt på det pulserende kød distrikt, Kødbyen, får du en autentisk spiseoplevelse, der byder på lækre italienske delikatesser. ”The Italian social dining bar” høster 4 flotte stjerner I Berlingske, bl.a. for sin kreativitet i køkkenet, hvor inspiration hentes fra støvlelandets forskellige egnsretter.

Public byder på stemningsfulde rammer - spis og nyd italienske dråber dejlig tilbagelænet og tag en sludder med personalet om de italienske delikatesser, der nøje udvælges og importeres hjem fra Italien. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PUBLIC I KØDBYEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mangal, Kødbyen

Oplev en autentisk tyrkisk spiseoplevelse i et af Kødbyens rå, upolerede lokaler. Restaurant Mangal har som mål at ændre danskernes forhold til det tyrkiske køkken. Navnet Mangal betyder ‘at grille’, hvilket netop er den tilberedningsform, råvarerne hos restaurant Mangal kommer igennem. Hertil kommer friske, tyrkiske cocktails, matchet menukortet.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MANGAL MED EARLY BIRD

 

Restaurant Kul, Kødbyen

Som navnet vidner om, er den primære tilberedningsform på Kul grilning. Smagsfacetterne på Kul er af multikulturel karakter, og der hersker ingen kulinariske dogmer eller begrænsende koncepter. Fra asiatiske undertoner med dashi, wasabi og koriander til klassisk bøf bearnaise, rummer menukortet indslag fra de mest interessante fra forskellige verdensdele.

Kul har modtaget hele 5 stjerner i Berlingske og 5 hjerter i Politiken. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUL MED EARLY BIRD

 

Restaurant MØR, Kødbyen

På MØR bliver kvalitetskød, fisk, fjerkræ og grøntsager tilberedt på dansende flammer, med grill, kul og røg. Det kulinariske samlingspunkt - den argentinske KOPA-grill, troner midt i det åbne køkken, så gæsterne kan skue deres måltid blive til og dufte det grillede toner, som vækker mundvandet. Råvarevalget er baseret på omtanke for den gode smag og dyrevelfærd.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MØR MED EARLY BIRD

 

 

Historien om Kødbyen

Kombinationen af kultur, mad og musik har gjort Kødbyen til et af københavnernes absolutte favorit go-to byområder. Det er nu ikke længere knudepunktet for kødproduktion, men istedet madfestivaller, loppemarkeder og kulturbegivenheder. Hver lillefredag, fredag og lørdag strømmer unge, stilbevidste københavnere til Kødbyens delikate natklubber, hvor musikken ofte trækker tråde tilbage til 80’ernes nostalgi.

Kødbyen består af hhv. Den Hvide, Den Grå og Den Brune Kødby, alt efter farven på bygningerne.

Byområdet har sin oprindelse i slutningen af 1800-tallet, som en central del af Danmarks industrielle opblomstring. Dengang lå Kødbyen langt fra Købehavns centrum, men skulle via en nærliggende jernbane være knudepunktet for kødproduktion i Københavnsområdet. Faktisk var Kødbyen pr. lov det eneste sted, hvor der måtte slagtes i København i mange årtier. 

Men fra 1930’erne blev kødproduktionen rykket udenfor København, da hovedstaden under industrialiseringen havde haft så kraftig vokseværk, at Kødbyen nu ikke længere lå langt fra Københavns centrum, men var en integreret del af hovedstaden. Kødbyens lokaler blev derfor lejet ud til diverse mindre virksomheder, indtil føromtalte ansigtsløft af Vesterbro blev igangsat i midten af1990’erne. Efter århundredeskiftet blev Kødbyen udpeget som et af de 25 nationale, bevaringsværdige industriminder, med særlig betydning for Danmarks arkitektoniske kulturhistorie.

Da det britiske designmagasin Wallpaper kårede København til verdens bedste by i 2016, var Kødbyen også fremhævet som en af faktorerne der udgjorde resultatet med gode restauranter, barer og klubber og et kvarter, der har sin egen karakter. Kødbyen er altså anerkendt kloden rundt, og der er mange spændende madoplevelser at gå på opdagelse i - også endda med 1/3 skåret af prisen, når du bestiller igennem Early Bird.

Leder du efter spiseoplevelser af en bestemt køkkentype? Så guider vi til gode restauranter for enhver smag, se eksempelvis: Italienske restauranter i KøbenhavnSteakhouses i København, Franske restauranter i København, Sushi restauranter i København.