City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2020: 7 populære restauranter i Kødbyen med 1/3 skåret af prisen

Guide 2020: 7 populære restauranter i Kødbyen med 1/3 skåret af prisen

Find håndplukkede restauranter i Kødbyen med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Vesterbro har gennemgået et større ansigtsløft de sidste to årtier, og er nu et af Københavns mest hippe områder - noget de støt stigende huspriser på Vesterbro også vidner om. Hvad der især er med til at gøre Vesterbro til en attraktiv perle, er Kødbyen. 

Engang var kødbyen - som navnet indikerer - Københavns kødproduktion, men i dag huser Kødbyen nogle af de mest anerkendte, hippe gallerier i Skandinavien, high-end natklubber, barer og moderne, nytænkende restauranter. De rå, upolerede industrifacader er bevarede, mens indmaden er renoveret med respekt for den oprindelige rustikke industristil.
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter i Kødbyen hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Kødbyen, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Public, Kødbyen

På Halmtorvet, tæt på det pulserende kød distrikt, Kødbyen, får du en autentisk spiseoplevelse, der byder på lækre italienske delikatesser. ”The Italian social dining bar” høster 4 flotte stjerner I Berlingske, bl.a. for sin kreativitet i køkkenet, hvor inspiration hentes fra støvlelandets forskellige egnsretter.

Public byder på stemningsfulde rammer - spis og nyd italienske dråber dejlig tilbagelænet og tag en sludder med personalet om de italienske delikatesser, der nøje udvælges og importeres hjem fra Italien. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PUBLIC I KØDBYEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant NOSE2TAIL MEATPACKER, Kødbyen

Køkkenchef Martin Sahlholdt har, sammen med hans hold af økokrigere, skabt fokus på bæredygtig (kød)spisning med restaurant NOSE2TAIL MEATPACKER i Kødbyen. Kødet er af højeste kvalitet og kommer fra 100% fritgående, dansk kvæg. Hver uge fragtes en hel gris til restauranten, som tilberedes på alskens måder under fællesbetegnelsen ‘Dagens Svin’, sålænge kød haves.

Om aftenen åbnes op for FRIENDS BAR, som supplerer kødet på tallerkenen med smagfulde, friske cocktails.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NOSE2TAIL MEATPACKER MED EARLY BIRD

 

Restaurant Mangal, Kødbyen

Oplev en autentisk tyrkisk spiseoplevelse i et af Kødbyens rå, upolerede lokaler. Restaurant Mangal har som mål at ændre danskernes forhold til det tyrkiske køkken. Navnet Mangal betyder ‘at grille’, hvilket netop er den tilberedningsform, råvarerne hos restaurant Mangal kommer igennem. Hertil kommer friske, tyrkiske cocktails, matchet menukortet.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MANGAL MED EARLY BIRD

 

Restaurant MØR, Kødbyen

På MØR bliver kvalitetskød, fisk, fjerkræ og grøntsager tilberedt på dansende flammer, med grill, kul og røg. Det kulinariske samlingspunkt - den argentinske KOPA-grill, troner midt i det åbne køkken, så gæsterne kan skue deres måltid blive til og dufte det grillede toner, som vækker mundvandet. Råvarevalget er baseret på omtanke for den gode smag og dyrevelfærd.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MØR MED EARLY BIRD

 

Restaurant Kul, Kødbyen

Som navnet vidner om, er den primære tilberedningsform på Kul grilning. Smagsfacetterne på Kul er af multikulturel karakter, og der hersker ingen kulinariske dogmer eller begrænsende koncepter. Fra asiatiske undertoner med dashi, wasabi og koriander til klassisk bøf bearnaise, rummer menukortet indslag fra de mest interessante fra forskellige verdensdele.

Kul har modtaget hele 5 stjerner i Berlingske og 5 hjerter i Politiken. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUL MED EARLY BIRD

 

Restaurant BOB Bistro, Kødbyen

BOB - Biomio Organic Bistro er et 100% økologisk spisested placeret i det livlige kvarter, Kødbyen. På BOB Bistro er filosofien baseret på tre grundværdier: gæsterne, bæredygtighed og økologiske råvarer. Anretningerne er af international karakter, enkle og rustikke, hvor råvarerne skinner igennem og taler for sig selv. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BOB BISTRO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Cock’s & Cows, Kødbyen

Københavns ukronede burgerhersker - Cock’s & Cows -, som  har vundet Byens Bedste Burger hos AOK i ’12,  ́14, ’15 og ‘16, og har taget københavnernes hjerter (og maver) med storm, er nu også åbnet i Kødbyen.

Lokalerne er holdt i Kødbyens rustikke stil, men menukortet er det samme: du kan altså fortsat lukke læberne om en brændmærket burgerbolle, og lade tænderne glide ned gennem en 100% bæredygtig bøf, cremet guacamole, sprød salat og friske tomater. Imellem bidderne kan du sippe til en frisk drink eller dyppe øko-fritter i diverse hjemmelavet dip.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ COCK'S & COWS MED EARLY BIRD

 

Historien om Kødbyen

Kombinationen af kultur, mad og musik har gjort Kødbyen til et af københavnernes absolutte favorit go-to byområder. Det er nu ikke længere knudepunktet for kødproduktion, men istedet madfestivaller, loppemarkeder og kulturbegivenheder. Hver lillefredag, fredag og lørdag strømmer unge, stilbevidste københavnere til Kødbyens delikate natklubber, hvor musikken ofte trækker tråde tilbage til 80’ernes nostalgi.

Kødbyen består af hhv. Den Hvide, Den Grå og Den Brune Kødby, alt efter farven på bygningerne.

Byområdet har sin oprindelse i slutningen af 1800-tallet, som en central del af Danmarks industrielle opblomstring. Dengang lå Kødbyen langt fra Købehavns centrum, men skulle via en nærliggende jernbane være knudepunktet for kødproduktion i Københavnsområdet. Faktisk var Kødbyen pr. lov det eneste sted, hvor der måtte slagtes i København i mange årtier. 

Men fra 1930’erne blev kødproduktionen rykket udenfor København, da hovedstaden under industrialiseringen havde haft så kraftig vokseværk, at Kødbyen nu ikke længere lå langt fra Københavns centrum, men var en integreret del af hovedstaden. Kødbyens lokaler blev derfor lejet ud til diverse mindre virksomheder, indtil føromtalte ansigtsløft af Vesterbro blev igangsat i midten af1990’erne. Efter århundredeskiftet blev Kødbyen udpeget som et af de 25 nationale, bevaringsværdige industriminder, med særlig betydning for Danmarks arkitektoniske kulturhistorie.

Da det britiske designmagasin Wallpaper kårede København til verdens bedste by i 2016, var Kødbyen også fremhævet som en af faktorerne der udgjorde resultatet med gode restauranter, barer og klubber og et kvarter, der har sin egen karakter. Kødbyen er altså anerkendt kloden rundt, og der er mange spændende madoplevelser at gå på opdagelse i - også endda med 1/3 skåret af prisen, når du bestiller igennem Early Bird.

Leder du efter spiseoplevelser af en bestemt køkkentype? Så guider vi til gode restauranter for enhver smag, se eksempelvis: Italienske restauranter i KøbenhavnSteakhouses i København, Franske restauranter i København, Sushi restauranter i København.

early bird nyhedsbrev

 

10% TIL NYE KUNDER

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranter, og få 10% på dit første køb.

Gælder kun for nye kunder.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk