Restauranter Kødbyen - 5 suveræne "value for money" restauranter!

 

Leder du efter gode og prisvenlige restauranter i Kødbyen? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære restauranter i Kødbyen. Du får tilmed altid 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk

Læs mere om Early Bird konceptet her

Vesterbro har gennemgået et større ansigtsløft de sidste to årtier, og er nu et af Københavns mest hippe områder - noget de støt stigende huspriser på Vesterbro også vidner om. Hvad der især er med til at gøre Vesterbro til en attraktiv perle, er Kødbyen. 

Kødbyen består af hhv. Den Hvide, Den Grå og Den Brune Kødby, alt efter farven på bygningerne.

Byområdet har sin oprindelse i slutningen af 1800-tallet, som en central del af Danmarks industrielle opblomstring. Dengang lå Kødbyen langt fra Købehavns centrum, men skulle via en nærliggende jernbane være knudepunktet for kødproduktion i Københavnsområdet. Faktisk var Kødbyen pr. lov det eneste sted, hvor der måtte slagtes i København i mange årtier. 

Men fra 1930’erne blev kødproduktionen rykket udenfor København, da hovedstaden under industrialiseringen havde haft så kraftig vokseværk, at Kødbyen nu ikke længere lå langt fra Københavns centrum, men var en integreret del af hovedstaden.  

Kødbyens lokaler blev derfor lejet ud til diverse mindre virksomheder, indtil føromtalte ansigtsløft af Vesterbro blev igangsat i midten af1990’erne. Efter århundredeskiftet blev Kødbyen udpeget som et af de 25 nationale, bevaringsværdige industriminder, med særlig betydning for Danmarks arkitektoniske kulturhistorie.
I dag huser Kødbyen nogle af de mest anerkendte, hippe gallerier i Skandinavien, high-end natklubber og barer og moderne, nytænkende restauranter. De rå, upolerede industrifacader er bevarede, mens indmaden er renoveret med respekt for den oprindelige rustikke industristil.

Kombinationen af kultur, mad og musik har gjort Kødbyen til et af københavnernes absolutte favorit go-to byområder. Det er nu ikke længere knudepunktet for kødproduktion, men istedet madfestivaller, loppemarkeder og kulturbegivenheder. Hver lillefredag, fredag og lørdag strømmer unge, stilbevidste københavnere til Kødbyens delikate natklubber, hvor musikken ofte trækker tråde tilbage til 80’ernes nostalgi.

Kødbyen byder også på et væld af spændende og kvalitetsbevidste restauranter. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Kødbyen, hvor du med Early Bird får skåret 1/3 af prisen.

 

Restaurant Karma Sushi, Kødbyen

Restaurant Karma Sushi er kendt landet over for deres mission imod ‘mainstream sushi’. Istedet fokuserer de på at levere fusionssushi i gourmetklassen - men til en overkommelig pris. Danske kvalitetsråvarer kombineres med franske delikatesser og amerikansk nytænkning. Resultater er sushi som du aldrig har smagt det - eller set det - før. 

Karma Sushi har nu også åbnet en afdeling i Kødbyen, hvor de bevarer den rå industristil i indretningen som kontrast til højtbelagte sushianretninger, der med garanti stimulerer alle sanser.

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI KØDBYEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant NOSE2TAIL MEATPACKER, Kødbyen

Køkkenchef Martin Sahlholdt har, sammen med hans hold af økokrigere, skabt fokus på bæredygtig (kød)spisning med restaurant NOSE2TAIL MEATPACKER i Kødbyen. Kødet er af højeste kvalitet og kommer fra 100% fritgående, dansk kvæg. Hver uge fragtes en hel gris til restauranten, som tilberedes på alskens måder under fællesbetegnelsen ‘Dagens Svin’, sålænge kød haves. Om aftenen åbnes op for FRIENDS BAR, som supplerer kødet på tallerkenen med smagfulde, friske cocktails.

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NOSE2TAIL MEATPACKER MED EARLY BIRD

 

Restaurant Cock’s & Cows, Kødbyen

Københavns ukronede burgerhersker - Cock’s & Cows -, som  har vundet Byens Bedste Burger hos AOK i ’12,  ́14, ’15 og ‘16, og har taget københavnernes hjerter (og maver) med storm, er nu også åbnet i Kødbyen. Lokalerne er holdt i Kødbyens rustikke stil, men menukortet er det samme: du kan altså fortsat lukke læberne om en brændmærket burgerbolle, og lade tænderne glide ned gennem en 100% bæredygtig bøf, cremet guacamole, sprød salat og friske tomater. Imellem bidderne kan du sippe til en frisk drink eller dyppe øko-fritter i diverse hjemmelavet dip.

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT COCK'S & COWS MED EARLY BIRD

 

Restaurant Fleisch, Kødbyen

Placeret i en af de gamle slagteribygninger i Kødbyen, bringer restaurant Fleisch - som kontrast til samtidens kødforbydende madpyramider - Kødbyen tilbage til dets ophav med et særegent fokus på netop kød. Men ikke hvilket som helst kød. Tværtimod bæredygtigt kød fra velnærede, fritgående dyr. Fleisch indskriver sig derfor i en generel (kød)trend i København - og især i Kødbyen -, hvor kærligheden til kvalitetskød dyrkes. Faktisk er kærligheden til kød så udtalt hos restaurant Fleisch, at du kan få kød i din cocktail - bogstavligt talt. Menukortet byder på rustikke, enkle retter med inspiration fra den klassiske, danske smørrebrødstradition. Indretningen ærer den oprindelige slagtehusbygning, med udsigt til kød der beskæres og modner på krog.

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FLEISCH MED EARLY BIRD

 

Restaurant Mangal, Kødbyen

Oplev en autentisk tyrkisk spiseoplevelse i et af Kødbyens rå, upolerede lokaler. Restaurant Mangal har som mål at ændre danskernes forhold til det tyrkiske køkken. Navnet Mangal betyder ‘at grille’, hvilket netop er den tilberedningsform, råvarerne hos restaurant Mangal kommer igennem. Hertil kommer friske, tyrkiske cocktails, matchet menukortet.

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MANGAL MED EARLY BIRD

 

Se også vores samarbejdsrestauranter på Vesterbro her!

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk

dont remove this