City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Restauranter Nordsjælland: 6 gode restauranter nord for København

Restauranter Nordsjælland: 6 gode restauranter nord for København

Find håndplukkede restauranter i Nordsjælland med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Nord for København og langs den nordsjællandske kystlinje er der skønne naturområder, der lokker folk fra det pulserende København til renere og friskere himmelstrøg. Det er ganske nemt og hurtigt at komme nordpå fra storbyen - både med bil eller via offentlig transport.

Tag på langfart og nyd et par timers afbræk fra centrum - Early Bird guider dig her rundt mellem 6 nøje udvalgte restauranter i Nordsjælland. 

 

Du finder et godt udbud af kvalitetsrestauranter i Nordsjælland hos Early Bird. Vi har samlet en god håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Nordsjælland, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter i København, som du kan spise på til aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Strandmøllekroen

Kører du langs Strandvejen er det svært ikke at holde ind til siden for at aflægge Strandmøllekroen, et besøg. Nordsjælland huser mange spændende spisesteder, men Strandmøllekroen er mere end bare end kro, der er velplaceret tæt på Dyrehaven, Øresund og sandstrand. Det er en idyllisk perle i Klampenborg, der under romantiske settings byder på fransk-dansk spise.

Menukortet byder bl.a. på smørrebrød til frokost og til aften, hvor der skrues op for ambitionerne, serveres der alt fra lækre skaldyrsretter, til saftige kødudskæringer og raffinerede desserter i restauranten. En restaurant, der får 4 stjerner fra AOK, hvortil der fremhæves; “De velsmagende og visuelt smukke formel b-style-småretter er en fornøjelse og et godt bud på moderne kromad." 

Kør en tur nordpå og kombiner en udflugt i Dyrehaven med raffineret kro-spise. Strandmøllekroen har formået at bevare den gamle kro-ånd - det er stadig muligt at opleve den kendte Heerup-stue med mørk, alkove-stemning, på trods af at restauranten fik et mere moderne, lyst og nordisk touch under Strandmøllekroens totalrenovering tilbage i 2013.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ STRANDMØLLEKROEN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Kinome 

Hos Kinome kan du smage på det moderne japan - et japansk fusionskøkken, der kombinerer teknikker og ingredienser fra forskellige verdensdele. Restaurant Kinome i Hellerup, Nordsjælland, leger med stil- og ingredienssammensætningerne mellem de forskellige verdenshjørner - en kombination, hvor resultatet er stemningsfulde, lyse og spartansk indrettede lokaler med grønt flora og dertil mørke træsorter som spiseborde.  

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KINOME MED EARLY BIRD

 

Restaurant Den Gule Cottage

I Klampenborg, nord for København, tæt på skov, strand og Øresund ligger et gult bindingsværkshus, der alt i alt minder om et charmerende dukkehus. På bakketoppen med udsigt til Øresund inviterer Den Gule Cottages restaurant på uformel spise under hyggelige rammer. Fra køkkenet serveres klassiske brasserieretter lavet på de bedste og sæsonbestemte råvarer.

Stedets ejere, ægteparret Rikke Kold og Peter Sørensen, driver sammen Den gule cottage og også Raadvad Kro. Begge har succesfulde år på cv’et, bl.a. fra Le Sommelier.

Den Gule Cottage blev oprindeligt opført som portnerhus tilbage i 1844 til Klampenborg Vandkuranstalt. Uret og det tilhørende klokkespil, er historisk udsmykning i stråtaget, der formentlig har haft til formål at minde badegæsterne om tiden, så de kunne nå den sidste hestevogn fra Nordsjælland hjem til hovedstaden. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DEN GULE COTTAGE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Helenekilde badehotel

I Nordsjælland, Tisvildeleje, ligger Helenekilde Badehotel velplaceret med måske en af Danmarks’ smukkeste udsigter til Kattegat. Uanset årstid er badehotellet og naturområdet et besøg værd. Her er rig mulighed for at få vind i håret, gå en tur i skoven, opleve en blodrød solnedgang og efter en begivenhedsrig dag afslutte opholdet med dejlig spise i badehotellets restaurant. 

Helenekildes restaurant byder på velsmagende mad i nordisk stil, lavet på sæsonens friske råvarer. Oplandet leverer restaurantens kød og grønt. Kattegat indfanger dagens fisk til menukortet og hertil serveres nøje udvalgte vine fra forskellige kontinenter, der matcher noterne på tallerkenen. 

Tag en dejlig tur til Nordsjælland og forkæl krop og sind.  

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HELENEKILDE BADETOEL MED EARLY BIRD

 

Restaurant Tisvilde Bistro

Du behøver ikke at krydse landegrænsen, for at opleve svensk ødegårds-stemning. I Nordsjælland, Tisvildeleje, charmerer Tisvilde Bistro med sine idylliske rammer og i kombination med klassisk bistrospise, er du garanteret en sublim helhedsoplevelse. I restauranten får du enkel, men smagsikker bistromad, der er årstidsbestemt efter sæsonens bedste råvarer. Der er fokus på danske og franske bistroretter, som har fået et touch af de moderne teknikker og finesser. 

Denne bistro-restaurant i Nordsjælland er mere end bare et et spisested med romantiske omgivelser. Tisvilde Bistro inviterer et par gange om året til kulturelle arrangementer med foredrag, intimkoncerter med spisning og vinsmagning.  

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TISVILDE BISTRO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Raadvad Kro

I Nordsjælland slår den prægtige natur sine rødder, og en spadseretur omkring Mølleåen er et besøg værd. Denne del af Nordsjælland ville gøre datidens eventyrer og guldaldermalere misundelige. Gå lange ture i naturskønne skovområder, hør åens rislen og hold pitstop ved Raadvad Kro - et spisested med en restaurant, der serverer nynordisk gourmet, der skifter menu med årstiderne. 

Restauranten og Raadvad Kro har fået 5 stjerner af Søren Frank i Berlingske, hvor han afskriver sit besøg med; "Alt i alt en flot aften. Stilistisk set befinder vi os et sted mellem Søllerød Kro og Formel B: Klassisk, men velopdateret.” 

Hop på den to-hjulede eller tag på en hurtig køretur fra byen og nordpå til det naturskønne Nordsjælland. Spis og hør historen om Raadvad kro, der er tidligere produktionssted af de anerkendte køkkenknive af samme navn.  

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RAADVAD KRO MED EARLY BIRD

 

Nordsjælland

Nordsjælland er rig på natur, kultur og har snesevis af muligheder for at få stillet sulten. Det er storbyens store, grønne forhave og Danmarks svar på en sydlandsk riviera. 

I Nordsjælland får du kulturelle oplevelser - tag på et kunstnerisk besøg hos Louisiana i Humlebæk, tag på barok-eventyr på Fredensborg slot eller hør gamle sagn i Helsingør, hvor Holger Danske våger over Kronborg slot. 

Er du royalist, lokker Nordsjælland med 3 er Nordeuropas eventyrlige slotte; Frederiksborg Slot i Hillerød har en dejlig slotspark og renæssanceslottet, som er Nordens største, har sit eget museum med bl.a. malerier og kunsthåndværker. I sommermånederne er der mulighed for at besøge Fredensborg Slot og det storslåede parkanlæg. Slottet er sommerresidens for dronningen og den kongelige familie, og slottet bruges ofte til store begivenheder. På UNESCO’s verdensarvliste finder du Kronborg Slot, som lægger scene til Shakespears verdensberømte skuespil Hamlet.

Er du til kunst, bør du aflægge et par timers fordybelse hos Louisianas samlinger i Humlebæk. Et museum of modern art, der tiltrækker tusindvis af gæster, fra hele verden, året rundt. Se på kunst indendøre eller oplev spændende og sanselige skulpturer rundt i parken, der tilmed har en formidabel udsigt til Sverige.

Slå vejen forbi Danmarks Tekniske Museum, hvis teknik og opfindelserne har din interesse. Her i Helsingør kan du bevæge dig rundt mellem gamle dampmaskiner, flyvemaskiner og elektriske opfindelser, så har du en ingeniør eller måske en pilot gemt i maven, er museet et besøg værd. 

I Hundested i Nordsjælland er der mulighed for at opleve magisk glaskunst hos glasværkstedet Glassmedjen. Et værksted, hvis arkitektoniske linjer er skabt med respekt for omgivelserne og fanger lyset og vandets refleksioner i det farverige glas. Fortsætter du op på toppen af bakken her i Hundested, finder du en storslået udsigt ud over Kattegat og Knud Rasmussens Hus. Det er et lille, historisk museum, der huser store fortællinger om den dansk/grønlandske polarforskers mange ekspeditioner rundt i Grønland.

Gå ikke glip af det nordsjællandske landskab og de mange fristelser - pak cyklen, bilen, hop på toget og tag afsted til Nordsjælland. 
Afslut en begivenhedsrig dag med shopping, kunst og arkitektur med et dejligt restaurantbesøg gennem Early Bird. God fornøjelse og velbekomme.

 

Hvis du elsker nordisk køkkenkunst og klassisk spise, så byder København på et stort udvalg af dansk/nordiske restauranter.
Generelt finder du et bredt udvalg af spisesteder med gode tilbud i København.

early bird nyhedsbrev

 

10% TIL NYE KUNDER

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranter, og få 10% på dit første køb.

Gælder kun for nye kunder.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk