[edit]

Find håndplukkede restauranter i Nordsjælland med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Nord for København og langs den nordsjællandske kystlinje er der skønne naturområder, der lokker folk fra det pulserende København til renere og friskere himmelstrøg. Det er ganske nemt og hurtigt at komme nordpå fra storbyen - både med bil eller via offentlig transport.

Tag på langfart og nyd et par timers afbræk fra centrum - Early Bird guider dig her rundt mellem 6 nøje udvalgte restauranter i Nordsjælland. 

 

Du finder et godt udbud af kvalitetsrestauranter i Nordsjælland hos Early Bird. Vi har samlet en god håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Nordsjælland, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter i Nordsjælland, der har ledige borde i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Strandmøllekroen

Kører du langs Strandvejen er det svært ikke at holde ind til siden for at aflægge Strandmøllekroen et besøg. Det er en idyllisk perle i Klampenborg, der under romantiske settings byder på fransk-dansk spise.

Menukortet byder bl.a. på smørrebrød til frokost og til aften, hvor der skrues op for ambitionerne, serveres der alt fra lækre skaldyrsretter, til saftige kødudskæringer og raffinerede desserter i restauranten. Restauranten får 4 stjerner af AOK, hvortil der fremhæves; “De velsmagende og visuelt smukke formel b-style-småretter er en fornøjelse og et godt bud på moderne kromad." 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ STRANDMØLLEKROEN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Kinome 

Hos Kinome kan du smage på det moderne japan - et japansk fusionskøkken, der kombinerer teknikker og ingredienser fra forskellige verdensdele. Restaurant Kinome i Hellerup, Nordsjælland, leger med stil- og ingredienssammensætningerne mellem de forskellige verdenshjørner. “Vores mad har til formål at glæde tallerkenen og skabe fornøjelser for sanserne”, beskriver Hui, som både er ejeren af KINOME og ophavsmanden til restaurantens gastronomiske koncept. 

Indretningen er lys, minimalistisk og indbydende med lette og grønne planter kontra de tunge, men dog meget elegante træplader som bruges til restaurantens spiseborde. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KINOME MED EARLY BIRD

 

Restaurant Den Gule Cottage

I Klampenborg, nord for København, tæt på skov, strand og Øresund ligger et gult bindingsværkshus, der alt i alt minder om et charmerende dukkehus. På bakketoppen med udsigt til Øresund inviterer Den Gule Cottages restaurant på uformel spise under hyggelige rammer. Fra køkkenet serveres klassiske brasserieretter lavet på de bedste og sæsonbestemte råvarer.

Den Gule Cottage blev oprindeligt opført som portnerhus tilbage i 1844 til Klampenborg Vandkuranstalt. Uret og det tilhørende klokkespil, er historisk udsmykning i stråtaget, der formentlig har haft til formål at minde badegæsterne om tiden, så de kunne nå den sidste hestevogn fra Nordsjælland hjem til hovedstaden. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DEN GULE COTTAGE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Helenekilde badehotel

I Nordsjælland, Tisvildeleje, ligger Helenekilde Badehotel velplaceret med måske en af Danmarks’ smukkeste udsigter til Kattegat. Uanset årstid er badehotellet og naturområdet et besøg værd. Helenekildes restaurant byder på velsmagende mad i nordisk stil, lavet på sæsonens friske råvarer. Oplandet leverer restaurantens kød og grønt. Kattegat indfanger dagens fisk til menukortet og hertil serveres nøje udvalgte vine fra forskellige kontinenter, der matcher noterne på tallerkenen. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HELENEKILDE BADETOEL MED EARLY BIRD

 

Restaurant Raadvad Kro

I Nordsjælland slår den prægtige natur sine rødder, og en spadseretur omkring Mølleåen er et besøg værd. Hold pitstop ved Raadvad Kro og spis dig dejlig mæt og glad på kroens restaurant, der serverer nynordisk gourmet, der skifter menu med årstiderne. 

Raadvad Kro's restaurant har fået 5 stjerner af Søren Frank i Berlingske, hvor han afskriver sit besøg med; "Alt i alt en flot aften. Stilistisk set befinder vi os et sted mellem Søllerød Kro og Formel B: Klassisk, men velopdateret.” 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RAADVAD KRO MED EARLY BIRD

 

Nordsjælland

Nordsjælland er rig på natur, kultur og har snesevis af muligheder for at få stillet sulten. Det er storbyens store, grønne forhave og Danmarks svar på en sydlandsk riviera. 

I Nordsjælland får du kulturelle oplevelser - tag på et kunstnerisk besøg hos Louisiana i Humlebæk, tag på barok-eventyr på Fredensborg slot eller hør gamle sagn i Helsingør, hvor Holger Danske våger over Kronborg slot. 

Er du royalist, lokker Nordsjælland med 3 er Nordeuropas eventyrlige slotte; Frederiksborg Slot i Hillerød har en dejlig slotspark og renæssanceslottet, som er Nordens største, har sit eget museum med bl.a. malerier og kunsthåndværker. I sommermånederne er der mulighed for at besøge Fredensborg Slot og det storslåede parkanlæg. Slottet er sommerresidens for dronningen og den kongelige familie, og slottet bruges ofte til store begivenheder. På UNESCO’s verdensarvliste finder du Kronborg Slot, som lægger scene til Shakespears verdensberømte skuespil Hamlet.

Er du til kunst, bør du aflægge et par timers fordybelse hos Louisianas samlinger i Humlebæk. Et museum of modern art, der tiltrækker tusindvis af gæster, fra hele verden, året rundt. Se på kunst indendøre eller oplev spændende og sanselige skulpturer rundt i parken, der tilmed har en formidabel udsigt til Sverige.

Slå vejen forbi Danmarks Tekniske Museum, hvis teknik og opfindelserne har din interesse. Her i Helsingør kan du bevæge dig rundt mellem gamle dampmaskiner, flyvemaskiner og elektriske opfindelser, så har du en ingeniør eller måske en pilot gemt i maven, er museet et besøg værd. 

I Hundested i Nordsjælland er der mulighed for at opleve magisk glaskunst hos glasværkstedet Glassmedjen. Et værksted, hvis arkitektoniske linjer er skabt med respekt for omgivelserne og fanger lyset og vandets refleksioner i det farverige glas. Fortsætter du op på toppen af bakken her i Hundested, finder du en storslået udsigt ud over Kattegat og Knud Rasmussens Hus. Det er et lille, historisk museum, der huser store fortællinger om den dansk/grønlandske polarforskers mange ekspeditioner rundt i Grønland.

Gå ikke glip af det nordsjællandske landskab og de mange fristelser - pak cyklen, bilen, hop på toget og tag afsted til Nordsjælland. 
Afslut en begivenhedsrig dag med shopping, kunst og arkitektur med et dejligt restaurantbesøg gennem Early Bird. God fornøjelse og velbekomme.

 

Hvis du elsker nordisk køkkenkunst og klassisk spise, så byder København på et stort udvalg af dansk/nordiske restauranter.
Generelt finder du et bredt udvalg af spisesteder med gode tilbud i København.