[edit]

Find håndplukkede restauranter på Amager med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Øen Amager har længe været skydeskive for fordomme og negative associationer. Bydelen har stået bagerst i køen når det kom til byfornyelsen, men nu er det Amagers tur. Amagerbrogade bliver f.eks. i disse dage omdannet til en attraktiv og moderne boulevard med hyggelige cafeer og spændende restauranter. Deluxe-burgere, økologiske syltevarer og vin på glas er nu også ved at indtage Amager.

Øen bider fra sig, og beviser i disse år, at bydelen Amager er en uundværlig del af København - med sin helt egen ama'rkanske kultur og særtræk. Og det tiltrækker stadig flere tilflyttere fra nær og fjern i Danmark. Amager er med andre ord igang med at gennemgå samme makeover som Vesterbro og Nørrebro har været igennem, omend forsinket.
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Amager hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Amager, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter på Amager, som du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Grosen & Falkenbergs, Amager

Træd ombord og få en dejlig spiseoplevelse på vandet. Der siges Ohøj' og du bydes velkommen til ægte husbådshygge med dejlig udsigt til Københavns Havn. Der er en maritim atmosfære og menukortet tager afsæt i det nordiske køkken, dets specialiteter og sæsonbetonede råvarer. Det er klassisk køkkenkunst - fuld af smag og med et flot blikfang. Hos Grosen & Falkenbergs tænker man bæredygtigt, så selvsom der både er fisk og saftige bøffer på menuen, vægtes grønt, økologi og lokale produkter højt.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ GROSEN & FALKENBERGS MED EARLY BIRD 

 

Restaurant LêLê Street Kitchen, Amager

Tag et smut til Vietnam og det eksotiske lands farverige og smagfulde køkken. Hos LêLê Street Kitchen får du stillet appetitten med velsmagende lækkerier i et væld af sprøde, bløde og knasende konsistenser - du møder en spændende smagspalette baseret på vietnamesiske familieopskrifter.

Med dejlig udsigt til Øresund og Amager Strandpark, kan du nyde og se frem til ægte streetfood-klassikere fra det vietnamesiske køkken, såsom friske risnudelsalater, kraftfulde simreretter med varme krydderier og sprøde og friske finger-hapsere.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LÊLÊ STREET KITCHEN MED EARLY BIRD

 

Restaurant 8tallet, Amager

Café 8tallet er placeret i artikektur af verdensberømte Bjarke Ingels - på kanten af byens ophør og fælledens begyndelse -, hvilket giver en unik udsigt under måltidet. Nyd bl.a. en vellavet brunch om morgenen, lækkert smørrebrød eller saftig burger til frokost, og 3-retters middag om aftenen.

Politikens anmelder uddelte 4 ud af 6 hjerter og en håndfuld rosende ord efter en mindeværdig spiseoplevelse på Café 8tallet på Amager. Besøg selv Café 8tallet, og tag en pause fra storbyens tempo. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ 8TALLET MED EARLY BIRD

 

Restaurant RAMBLA Bar & Brill, Amager

Hos RAMBLA Bar & Grill på Amager kan du opleve moderne Barcelona i København. RAMBLA er kendt af amar'kanerne for deres tasting menu - hvad de selv kalder 'family style dining' - hvor du bydes på alt godt fra RAMBLAs varierede køkken, herunder varme og kolde tapasretter, steaks og fisk fra grillen. Indretningen er stilsikker og enkel, stemningen uhøjtidelig og imødekommende. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RAMBLA MED EARLY BIRD

 

Restaurant Rasoi, Amager

Hos Rasoi forenes det bedste fra nordisk, rustikt design og autentisk, indisk køkken. Upolerede træplader og kardemomme kulminerer, og skaber nye (smags)oplevelser. Menuen skifter ca. hver tredje uge, og er tilpasset både chili-Klaus og sarte ganer.

I samarbejde med en garvet sommelier er der blevet udformet et vinkort, der kan matche de krydrede retter - selvom du selvfølgelig også kan skylle efter med en kølig King Fisher-øl eller cremet mango-lassi. Restaurant Rasoi ligger lige under VM-bjerget, og er blevet et stamsted for den moderne amar'kaner. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RASOI MED EARLY BIRD

 

Restaurant 56 Grader, Holmen

Indstiller du kompasset på 56 grader styrer du lige i retning af en særlig kulinarisk oplevelse med nærhed og nordisk i højsæde. I den historiske bygning fra midten af 1700-tallet fastholder mørke fritstående træbjælker og rå stenvægge et glimt af fortiden, der sammen med de klassiske møbler og varme belysning skaber et æstetisk udtryk, der forstærker den gode danske hygge. 

Restaurantens filosofi handler om økologi, bæredygtighed og gode lokale råvarer efter sæsonen, som bruges til at skabe nordisk kogekunst på højt plan.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ 56 GRADER MED EARLY BIRD

 

Restaurant Nöah, Amager

Med unik beliggenhed ned til Havnevigen på Islands Brygge, ligger de lokales favorit - Cafe Nöah. Her får du en formidabel maritim udsigt over det klare blå vand i havnen med arkitektonisk fornemt nybyggeri i baggrunden.
Café Nöah serverer friske råvarer, velsmag - sprøde salater til frokost og en saftig burger eller en cremet pastaret til aften. Prøv køkkenets veludrustede tapasbræt, der indeholder afbalancerede delikatesser fra middelhavskøkkenet. Du kan blandt andet sætte tænderne i smagsfulde kødudskæringer, lækre oste og frisklavede tapenader. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NOAH MED EARLY BIRD 

 

Historien om Amager

Det specialle ved Amager er byområdets variation: fra at være en forlængelse af Christianshavn, strækker Amager sig helt ud til Amager Strandpark, Dragør og endda Lufthavnen. Men Amager er ikke bare endnu et byområde; det er en ø i og for sig selv - bogstavligt talt. Amager er nemlig forbundet med Sjælland via broer og tunneller. 

Oprindeligt blev Amager indvundet fra Øresunds lave vande i 1600-tallet som landbrugs- og landområde, der bl.a. blev brugt til at dyrke afgrødre og forsyne dronning Elisabeth med grøntsager. Men i årene der kom, blev Amager omdannet til et område, hvor københavnerne afleverede deres affald - hereaf udtrykket 'lorteøen' -, indtil 1970'erne, hvor Amager blev det første område i København med organiseret affaldsordning.

I dag er store dele af natur- og skovområdet på Amager stadig bevaret, og bydelens bebyggelse består i højere grad end i resten af København af parcelhuskvarterer. Men udviklingsområderne Islands Brygge, Amager Strand, Ørestaden, Refshaleøen og Papirøren bidrager til førnævnte make-over af Amager, hvilket bl.a. har skabt en opblomstring af nye resturanter og cafeer. Og netop de attraktive, maritime dele af øen kan tage æren for, at København har vundet titlen som verdens bedste badeby, kåret af CNN. 2 ud af 3 grunde til Københavns kåring er netop at finde på Amager (hhv. Amager strand og Islands Brygge). Det er netop nogle af disse faktorer der gør Amager til et af det mest attraktive steder at kigge efter bolig. 

Amager blomster altså på alle måder, hvilket også kan mærkes på restaurantscenen. Så tag et smut til Amager og vær trendsætter for, hvor et lækkert måltid skal indtages i hovedstaden - endda med en 1/3 skåret af prisen, når du bestiller via Early Bird. 

En smuttur over Langebro, så er du i Indre By. Se de mange restauranter i Indre By, du kan spise på med 1/3 skåret af prisen! Eller hvad med en god middag på Christianshavn?