City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2020: 7 populære restauranter på Amager med 1/3 skåret af prisen

Guide 2020: 7 populære restauranter på Amager med 1/3 skåret af prisen

Find håndplukkede restauranter på Amager med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Øen Amager har længe været skydeskive for fordomme og negative associationer. Bydelen har stået bagerst i køen når det kom til byfornyelsen, men nu er det Amagers tur. Amagerbrogade bliver f.eks. i disse dage omdannet til en attraktiv og moderne boulevard med hyggelige cafeer og spændende restauranter. Deluxe-burgere, økologiske syltevarer og vin på glas er nu også ved at indtage Amager.

Øen bider fra sig, og beviser i disse år, at bydelen Amager er en uundværlig del af København - med sin helt egen ama'rkanske kultur og særtræk. Og det tiltrækker stadig flere tilflyttere fra nær og fjern i Danmark. Amager er med andre ord igang med at gennemgå samme makeover som Vesterbro og Nørrebro har været igennem, omend forsinket.
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Amager hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Amager, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Grosen & Falkenbergs, Amager

Træd ombord og få en dejlig spiseoplevelse på vandet. Der siges Ohøj' og du bydes velkommen til ægte husbådshygge med dejlig udsigt til Københavns Havn. Der er en maritim atmosfære og menukortet tager afsæt i det nordiske køkken, dets specialiteter og sæsonbetonede råvarer. Det er klassisk køkkenkunst - fuld af smag og med et flot blikfang. Hos Grosen & Falkenbergs tænker man bæredygtigt, så selvsom der både er fisk og saftige bøffer på menuen, vægtes grønt, økologi og lokale produkter højt.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ GROSEN & FALKENBERGS MED EARLY BIRD 

 

Restaurant 8tallet, Amager

Café 8tallet er placeret i artikektur af verdensberømte Bjarke Ingels - på kanten af byens ophør og fælledens begyndelse -, hvilket giver en unik udsigt under måltidet. Nyd bl.a. en vellavet brunch om morgenen, lækkert smørrebrød eller saftig burger til frokost, og 3-retters middag om aftenen.

Politikens anmelder uddelte 4 ud af 6 hjerter og en håndfuld rosende ord efter en mindeværdig spiseoplevelse på Café 8tallet på Amager. Besøg selv Café 8tallet, og tag en pause fra storbyens tempo. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ 8TALLET MED EARLY BIRD

 

Restaurant RAMBLA Bar & Brill, Amager

Hos RAMBLA Bar & Grill på Amager kan du opleve moderne Barcelona i København. RAMBLA er kendt af amar'kanerne for deres tasting menu - hvad de selv kalder 'family style dining' - hvor du bydes på alt godt fra RAMBLAs varierede køkken, herunder varme og kolde tapasretter, steaks og fisk fra grillen. Indretningen er stilsikker og enkel, stemningen uhøjtidelig og imødekommende. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RAMBLA MED EARLY BIRD

 

Restaurant Rasoi, Amager

Hos Rasoi forenes det bedste fra nordisk, rustikt design og autentisk, indisk køkken. Upolerede træplader og kardemomme kulminerer, og skaber nye (smags)oplevelser. Menuen skifter ca. hver tredje uge, og er tilpasset både chili-Klaus og sarte ganer.

I samarbejde med en garvet sommelier er der blevet udformet et vinkort, der kan matche de krydrede retter - selvom du selvfølgelig også kan skylle efter med en kølig King Fisher-øl eller cremet mango-lassi. Restaurant Rasoi ligger lige under VM-bjerget, og er blevet et stamsted for den moderne amar'kaner. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RASOI MED EARLY BIRD

 

Restaurant LêLê Street Kitchen, Amager

Tag et smut til Vietnam og det eksotiske lands farverige og smagfulde køkken. Hos LêLê Street Kitchen får du stillet appetitten med velsmagende lækkerier i et væld af sprøde, bløde og knasende konsistenser - du møder en spændende smagspalette baseret på vietnamesiske familieopskrifter.

Med dejlig udsigt til Øresund og Amager Strandpark, kan du nyde og se frem til ægte streetfood-klassikere fra det vietnamesiske køkken, såsom friske risnudelsalater, kraftfulde simreretter med varme krydderier og sprøde og friske finger-hapsere.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LÊLÊ STREET KITCHEN MED EARLY BIRD

 

Restaurant 56 Grader, Holmen

Indstiller du kompasset på 56 grader styrer du lige i retning af en særlig kulinarisk oplevelse med nærhed og nordisk i højsæde. I den historiske bygning fra midten af 1700-tallet fastholder mørke fritstående træbjælker og rå stenvægge et glimt af fortiden, der sammen med de klassiske møbler og varme belysning skaber et æstetisk udtryk, der forstærker den gode danske hygge. 

Restaurantens filosofi handler om økologi, bæredygtighed og gode lokale råvarer efter sæsonen, som bruges til at skabe nordisk kogekunst på højt plan.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ 56 GRADER MED EARLY BIRD

 

Restaurant Cock's & Cows, Amager

Vinderen af Byens Bedste Burger hos AOK i ’12,  ́14, ’15 og ‘16 hedder Cock's & Cows. Og det er der en god grund til. Hos Cock's & Cows formår man nemlig at kombinere imødekommende betjening med hyggelig, uformel atmosfære og kvalitetsburgere.

Bøffen er - som altid - 100% bæredygtigt, fritterne er økologiske og diverse dip on-the-side er hjemmelavet. Salat og tomater er sprøde og friske, mens burgerbollen er lun og blød. Med en Cock's & Cows på Amager, er bydelen officelt en del af hovedstadens moderne byliv.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ COCK'S & COWS MED EARLY BIRD 

 

Historien om Amager

Det specialle ved Amager er byområdets variation: fra at være en forlængelse af Christianshavn, strækker Amager sig helt ud til Amager Strandpark, Dragør og endda Lufthavnen. Men Amager er ikke bare endnu et byområde; det er en ø i og for sig selv - bogstavligt talt. Amager er nemlig forbundet med Sjælland via broer og tunneller. 

Oprindeligt blev Amager indvundet fra Øresunds lave vande i 1600-tallet som landbrugs- og landområde, der bl.a. blev brugt til at dyrke afgrødre og forsyne dronning Elisabeth med grøntsager. Men i årene der kom, blev Amager omdannet til et område, hvor københavnerne afleverede deres affald - hereaf udtrykket 'lorteøen' -, indtil 1970'erne, hvor Amager blev det første område i København med organiseret affaldsordning.

I dag er store dele af natur- og skovområdet på Amager stadig bevaret, og bydelens bebyggelse består i højere grad end i resten af København af parcelhuskvarterer. Men udviklingsområderne Islands Brygge, Amager Strand, Ørestaden, Refshaleøen og Papirøren bidrager til førnævnte make-over af Amager, hvilket bl.a. har skabt en opblomstring af nye resturanter og cafeer. Og netop de attraktive, maritime dele af øen kan tage æren for, at København har vundet titlen som verdens bedste badeby, kåret af CNN. 2 ud af 3 grunde til Københavns kåring er netop at finde på Amager (hhv. Amager strand og Islands Brygge). Det er netop nogle af disse faktorer der gør Amager til et af det mest attraktive steder at kigge efter bolig. 

Amager blomster altså på alle måder, hvilket også kan mærkes på restaurantscenen. Så tag et smut til Amager og vær trendsætter for, hvor et lækkert måltid skal indtages i hovedstaden - endda med en 1/3 skåret af prisen, når du bestiller via Early Bird. 

En smuttur over Langebro, så er du i Indre By. Se de mange restauranter i Indre By, du kan spise på med 1/3 skåret af prisen! Eller hvad med en god middag på Christianshavn?

early bird nyhedsbrev

 

10% TIL NYE KUNDER

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranter, og få 10% på dit første køb.

Gælder kun for nye kunder.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk