Find håndplukkede, autentiske italienske restauranter med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

La bella vita - det gode liv. Vejen dértil begynder med maden, og at glæde maven. Med respekt for råvarerne, sans for velsmag og deres traditionsbundne diversitet fra Lombardiet i nord til Sicilien i syd, har italienerne skabt en rig madkultur med ægte nydelse.

Der findes næppe et gastronomisk univers, der er mere mangfoldigt og traditionsrigt end det italienske. Hver af Italiens 20 regioner beretter om egne madtraditioner og historier vedrørende vine og det italienske kulturliv - men fælles for alle er; kærligheden til de lokale råvarer og mama's madlavning.

Drøm dig til bakkerne og Brunelloen i Toscana eller forelsk dig i Sardiniens suveræne skaldyrsretter. Fald pladask for Lombardiets ikoniske risottoer eller forelsk dig i sprøde napolitanske pizzaer i Campania.
 

Du finder også et udbud af italienske kvalitetsrestauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære italienske restauranter, hvor du med Early Bird får skåret 1/3 af prisen.

Se her hvilke italienske restauranter, du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

 

Restaurant Pizzeria MaMeMi, Vesterbro

Det italienske cuisine prioriteres højt i de danske hjem og muligheden for at få en bid af støvlelandets delikatesser er utællelig i den danske hovedstad. Lyster du for en pizza i gourmetklassen? Måske at spise på et pizzasted, som selv italienerne påskynder?

Pizzeria MaMeMi fører et økologisk menukort og hædres i den italienske mad bibel, Gambero Rosso. Det meget anerkendte, italienske madmagasin, Gambero Rosso, har lagt vejen forbi København for at kortlægge byens bedste italienske restauranter. På bladets top liste for 2020 finder du Pizzeria MaMeMi, hvortil der citeres: ”Det er en fornøjelse at komme her og nyde pizzaerne skabt af et team af unge folk fra Rom.” 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PIZZERIA MAMEMI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Public, Vesterbro

Træd indenfor og få en uformel, hyggelig restaurantoplevelse under stemningsfulde rammer. Her kombineres et råt look af mursten og malerisk graffiti på væggene med stemningsfuld, blød belysning.

Her i det pulserende kød distrikt, Kødbyen, får du en autentisk spiseoplevelse fra det italienske cuisine, der høster 4 flotte stjerner I Berlingske for sin kreativitet i køkkenet og de traditionelle egnsretter. Hos ”The Italian social dining bar” serveres det bedste af det bedste fra Italien. Produkter som salami og vine udvælges nøje og importeres fra Italien.  

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PUBLIC MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Trattoria Sud, Indre By

To syditalienske brødre har bragt en bid af Syditalien til hjertet af Indre By. Restauranten har fokus på kvalitetsvine og sæsonens gode råvarer. Menukortet skifter jævnligt, og atmosfæren og indretningen er autentisk og rustik.

Trattoria Sud ligger i smørhullet imellem Torvehallerne og Dronning Louises bro -, så du kan nyde en cremet, varm pasta eller varieret tapas-palette, mens du betragter Københavns pulserende liv.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRATTORIA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant L'imperatore, Østerbro

Der oser af italiensk stemning hos L'imperatore på Østerbro, hvor sicilianske Armando Di Raffaele står bag komfuret. Armando har kokkeerfaring fra restauranter i Italien, og dertil driver han sit eget importfirma, der henter lækre specialiteter hjem fra støvlelandet og leverer til mange af byens bedste italienske restauranter.

L'imperatore betyder kejser på italiensk, og det højtidelige navn lever de eftersigende op til, da Berlingskes anmelder erklærer dem til "Kejseren af Olufsvej" og kvitterer med 4 stjerner. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'IMPERATORE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Famosi E Golosi, Frederiksberg

Famosi e Golosi er en ægte italiensk madperle, der serverer hjemmelavede, italienske specialiteter. Bag gryderne står Walter Garau, der selv er født i Sardinien. Køkkenet hælder mest til det norditalienske med f.eks. Osso Buco og Vitello Tonnato på menuen, men med Walter Garau's sardiske rødder, kommer man ikke uden om kulinarisk indflydelse fra den middelhavske ø.

Den charmerende italiener på Frederiksberg scorer 4 stjerner i både AOK og Politiken, der kalder spiseoplevelsen for "helstøbt godt italiensk". Besøg Famosi e Golosi og nyd en aften med folkelig italiensk charme og smagssikre signaturretter.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FAMOSI E GOLOSI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Osteria Alfredo, Vesterbro

Osteria Alfredo er en autentisk italiensk restaurant, som er ejet af ægteparret May-Britt & Alfredo Franco. Alfredo kommer fra den italienske landsby Pietrastornina i Campania og han laver al maden fra bunden med inspiration fra sin families gamle opskrifter. Ambitionen for ejerparret er, at gæsterne skal opleve et lille stykke af det autentiske Italien, når de besøger deres hyggelige Osteria Alfredo.

Et italiensk osteria indebærer en uformel og afslappet oplevelse med simpel, men god mad. Du kan bl.a. smage den syditalienske specialitet pasta e fagioli og sprøde glutenfri pizzaer, som bages efter ægte napolitanske traditioner.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OSTERIA ALFREDO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant San Giorgio, Indre By 

Hos San Giorgio dominerer det klassiske sardiske køkken, men her er stadig plads til specialiteter fra øvrige dele af Italien. Køkkenstilen er innovativ og enkel med respekt for Italiens råvarer og traditioner.

Restauranten drives af italienske Achille Melis, som har modtaget hædersbeviser fra den italienske sammenslutning af restauranter, Associazione Ciao Italia.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SAN GIORGIO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Spazio 26, Indre By

Manden bag restaurant Spazio 26 er Mads Rye Magnusson, som bl.a. står bag restaurant-succeserne MES og Meille - restauranter, der høster flotte anmeldelser hjem fra bl.a. Berlingske og tilmed har fået Michelin-anbefalinger.
Bagkataloget er i orden, råvarerne er lokale og mottoet er, at det skal være en luksusoplevelse, som er til at betale. Spazio 26 er italiensk cuisine - retterne er raffinerede og med Mads’ fortid hos bl.a. Noma og Geranium bærer menukortet præg af gourmet, og ren harmoni opstår på tallerken. Her serveres lækre 5 og 7-retters menuer eller der kan vælges a la carte.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SPAZIO 26 MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Fabio, Frederiksberg

På Falkoner Allé på Frederiksberg har parret Fabio Avenoso og Christine Aagaard realiseret deres fælles drøm og åbnet en italiensk restaurant. Fabio har fundet inspiration gennem sine italienske rødder, og køkkenet byder på et personligt ”Cucina Casareccia” (landkøkken) inspireret af Fabios kvindelige forbilleder – mor og mormor.

Køkkenet kreerer smagsfulde, enkle og traditionelle italienske retter i autentiske ”La Dolce Vita”-inspirerede rammer og romantisk atmosfære. Du kan nyde de danske lune sommeraftener i Restaurant Fabios fine gårdhave indrettet med toscanske undertoner.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FABIO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Trattoria 54, Frederiksberg

Få en stemningsfuld og autentisk aften på det hyggelige trattoria beliggende i hjertet af Frederiksberg - Trattoria 54. Her er kerneværdierne selskabet, velsmagen og hyggen, hvilke også er de centrale kendetegn ved et ægte italiensk trattoria, som byder på mindre formelle spiseoplevelser, der hylder de traditionelle smage, gode håndværk og afslappet atmosfære. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRATTORIA 54 MED EARLY BIRD 

 

Italienske Restauranter

Italienske restauranter har været at finde på den danske madscene så langt tilbage, som vi kan huske. Danskernes kærlighed til de cremede pastaretter og sprøde pizzaer er ikke til at tage fejl af. Københavnernes begejstring for det italienske køkken afspejles også i antallet af italienske restauranter der popper op i hovedstadens by-landskab. Der er nemlig rekordmange italienske restauranter der er åbnet i de sidste par år. 

Og noget tyder på, at vi har nogle talentfulde italienske restauranter her i København. I 2017 blev den tidligere Michelin-restaurant Era Ora udnævnt til verdens bedste italienske restaurant uden for Italien. Derudover fastslår Politiken-anmelder Sandra Brovall »Mange af de nye steder har gjort op med respekten for mamas opskrifter og er ikke bange for at eksperimentere og blande andre køkkener. I dag kan du spise bedre italiensk mad i København, end du kan i Rom.«

Så der er ingen undskyldning for ikke at nyde en autentisk italiensk - måske med et internationalt indspark og kreativ nyfortolkning - middag på en af Københavns mange kompetente italienske restauranter, når du endda får 1/3 skåret af prisen gennem Early Bird!

Søger du restauranter i specifikke områder af København, så se bl.a. her: Restauranter i Indre By, restauranter på Nørrebrorestauranter på Vesterbrorestauranter på Østerbrorestauranter på Amager og restauranter på Frederiksberg

Lyster du for et par delikate sushihapsere, så find inspiration her til de bedste sushi restauranter i København eller er du mere til en saftig bøf, så se vores guide over steakhouses i København her.