City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2019: 13 autentiske italienske restauranter i København

Guide 2019: 13 autentiske italienske restauranter i København

Find håndplukkede autentiske italienske restauranter med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

La bella vita. Det gode liv - og vejen dertil begynder med maden. Med respekt for råvarerne, sans for velsmag, og deres traditionsbundne diversitet fra Lombardiet i nord til Sicilien i syd har italienerne skabt en madkultur rig på ægte nydelse.

Der findes næppe et gastronomisk univers, der er mere mangfoldigt og traditionsrigt end det italienske. Hver af Italiens 20 regioner fortæller nemlig sin særegne historie om maden, vinen og livet - men fælles for alle er kærligheden til de lokale råvarer og mama's madlavning.

Drøm dig til bakkerne og Brunelloen i Toscana, eller forelsk dig i Sardiniens suveræne skaldyrsretter. Fald pladask for Lombardiets ikoniske risottoer, eller forelsk dig i sprøde napolitanske pizzaer i Campania.
 

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

Du finder også et udbud af italienske kvalitetsrestauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære italienske restauranter, hvor du med Early Bird får skåret 1/3 af prisen.
 

Restaurant Trattoria Sud, Indre By

To syditalienske brødre har bragt en bid af Syditalien til hjertet af Indre By. Restauranten har fokus på kvalitetsvine og sæsonens gode råvarer. Menukortet skifter jævnligt, og atmosfæren og indretningen er autentisk og rustik.

Trattoria Sud ligger i smørhullet imellem Torvehallerne og Dronning Louises bro -, så du kan nyde en cremet, varm pasta eller varieret tapas-palette, mens du betragter Københavns pulserende liv.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRATTOTERIA  MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mercante, Indre By

Mercante betyder lokal købmand på italiensk, hvilket afspejler sig i valgtet af autentiske kvalitetsråvarer. Mercante beskriver selv køkkenet som "mad fra det traditionelle italienske køkken, krydret med den nordiske smag". Der er også lagt tanke og energi i indretningen, som er klassisk kombineret med rå, organsike materialer der bidrager til varme og hygge. 

Respekten for det traditionelle, italienske køkken spejler sig i en charmerende, sydlandsk-inspirerede indretning, foruden en betjening, der er nærværende som i en lokal ristorante i Palermo.  

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MERCANTE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant L'Altro, Christianshavn

På italienske L'Altro forkæler chefkok Marcello Rosato med hjemmelavede italienske retter, serveret i en afslappet og hjemlig atmosfære på Christianshavn. L'Altro optræder i Michelinguiden med en Bib Gourmand-udmærkelse, der kendetegner et fantastisk måltid til prisen.

Menukortet dikteres af sæsonens friske råvarer. Dertil er smør, fløde og tunge fond’er i maden bandlyst til fordel for sunde olier, citrus og urter, der letter fordøjelsen og giver en god og let fornemmelse i kroppen.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'ALTRO  MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Ché Fè, Indre By

Gå på kulinarisk opdagelse hos Michelin-anbefalede Ché Fè og oplev rendyrket råvarerespekt og fænomenale italienske retter i ypperlig kvalitet. Dette bio-trattoria byder på en suveræn spiseoplevelse, anført af toscanske Era Ora-pionér og officielle verdensmester i risotto, Alessandro Jacopini.

Ché Fè er certificeret med den gastronomiske udmærkelse "Marchio Q", som udelukkende tildeles restauranter der kreerer kulinariske oplevelser af høj kvalitet med autentiske råvarer importeret direkte fra Italien, så det er ligesom at spise i Italien. Dertil udmærkes Ché Fè med det økologiske spisemærke i sølv, som kun gives til restauranter med 60-90% økologi.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ CHÉ FÈ  MED EARLY BIRD 

 

Restaurant L'imperatore, Østerbro

Der oser af italiensk stemning hos L'imperatore på Østerbro, hvor sicilianske Armando Di Raffaele står bag komfuret. Armando har kokkeerfaring fra restauranter i Italien, og dertil driver han sit eget importfirma, der henter lækre specialiteter hjem fra støvlelandet og leverer til mange af byens bedste italienske restauranter.

L'imperatore betyder kejser på italiensk, og det højtidelige navn lever de eftersigende op til, da Berlingskes anmelder erklærer dem til "Kejseren af Olufsvej" og kvitterer med 4 stjerner. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'IMPERATORE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Brace, Indre By

Hos Brace fremtryller Nicola Fanetti moderne italiensk-nordisk gastronomi. Resultatet er enestående med 5 stjerner i Børsen og Berlingske - og 3 priser til World Luxury Restaurant Awards 2017. Berlingskes madanmelder Søren Frank tilføjer desuden ""...Nicola Fanetti slipper ganske godt fra sit italiensk-nynordiske projekt, ikke mindst når han udtrykker sig naturligt i konteksten, som den italiener han er på den moderne københavnerscene."

Indretningen hos Brace er moderne med mørke, solide træsorter og stilrent møblement.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BRACE  MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Famosi E Golosi, Frederiksberg

Famosi e Golosi er en ægte italiensk madperle, der serverer hjemmelavede, italienske specialiteter. Bag gryderne står Walter Garau, der selv er født i Sardinien. Køkkenet hælder mest til det norditalienske med f.eks. Osso Buco og Vitello Tonnato på menuen, men med Walter Garau's sardiske rødder, kommer man ikke uden om kulinarisk indflydelse fra den middelhavske ø.

Den charmerende italiener på Frederiksberg scorer 4 stjerner i både AOK og Politiken, der kalder spiseoplevelsen for "helstøbt godt italiensk". Besøg Famosi e Golosi og nyd en aften med folkelig italiensk charme og smagssikre signaturretter.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FAMOSI E GOLOSI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Osteria Alfredo, Vesterbro

Osteria Alfredo er en autentisk italiensk restaurant, som er ejet af ægteparret May-Britt & Alfredo Franco. Alfredo kommer fra den italienske landsby Pietrastornina i Campania og han laver al maden fra bunden med inspiration fra sin families gamle opskrifter. Ambitionen for ejerparret er, at gæsterne skal opleve et lille stykke af det autentiske Italien, når de besøger deres hyggelige Osteria Alfredo.

Et italiensk osteria indebærer en uformel og afslappet oplevelse med simpel, men god mad. Du kan bl.a. smage den syditalienske specialitet pasta e fagioli og sprøde glutenfri pizzaer, som bages efter ægte napolitanske traditioner.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OSTERIA ALFREDO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant San Giorgio, Indre By 

Hos San Giorgio dominerer det klassiske sardiske køkken, men her er stadig plads til specialiteter fra øvrige dele af Italien. Køkkenstilen er innovativ og enkel med respekt for Italiens råvarer og traditioner.

Restauranten drives af italienske Achille Melis, som har modtaget hædersbeviser fra den italienske sammenslutning af restauranter, Associazione Ciao Italia, ligesom La Buca og Michelinstjernede Era Ora har, og sågar den italienske minister for udenrigshandel.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SAN GIORGIO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant La Rocca, Indre By

På hjørnet af hyggelige Nansensgade ligger La Rocca. Her kan du opleve et stykke af Italien, der med sin luksuriøse indretning under funklende lysekroner sætter kulissen for en romantisk aften.

Menukortet består af autentiske italienske retter, tilberedt af italienske kokke med masser af kærlighed til landets traditioner, lækre råvarer og la bella vita.

Gæsterne har direkte udsyn igennem store glaspartier til køkkenet, hvor kokkene udøver professionelt håndværk. I sommermånederne kan man nyde middagen i den hyggelige, sydlandsk-inspireret gårdhave.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LA ROCCA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Fabio, Frederiksberg

På Falkoner Allé på Frederiksberg har parret Fabio Avenoso og Christine Aagaard realiseret deres fælles drøm og åbnet en italiensk restaurant. Fabio har fundet inspiration gennem sine italienske rødder, og køkkenet byder på et personligt ”Cucina Casareccia” (landkøkken) inspireret af Fabios kvindelige forbilleder – mor og mormor.

Køkkenet kreerer smagsfulde, enkle og traditionelle italienske retter i autentiske ”La Dolce Vita”-inspirerede rammer og romantisk atmosfære. Du kan nyde de danske lune sommeraftener i Restaurant Fabios fine gårdhave indrettet med toscanske undertoner.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FABIO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Trattoria 54, Frederiksberg

Få en stemningsfuld og autentisk aften på det hyggelige trattoria beliggende i hjertet af Frederiksberg - Trattoria 54. Her er kerneværdierne selskabet, velsmagen og hyggen, hvilke også er de centrale kendetegn ved et ægte italiensk trattoria, som byder på mindre formelle spiseoplevelser, der hylder de traditionelle smage, gode håndværk og afslappet atmosfære. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRATTORIA 54 MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Garda, Valby 

En italiensk ristorante lyser op i landskabet på Vigerslevvej i Valby. Ikke just et sted man forventer at støde på en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige, men på Ristorante Garda serveres autentiske italienske anretninger med kyndigt håndelag. Garda har fået rosende ord med på vejen fra Madanmelder David Dyrholm Nielsen fra Politiken, der til pastaretten med krondyrragout skriver, at det "var intet mindre end en fremragende servering, som snildt kan måle sig med niveauet fra landets ypperste pasta-professionelle".

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RISTORANTE GARDA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant San Marco Junior, Frederiksberg

Det italienske køkken har tronet på hjørnet af Falkoner Allé og Grundtvigsvej siden 1984. Først var restauranten ejet af Belisario Zangrando under navnet San Marco, mens lokalerne nu er overtaget Belisarios søn, Marc. Køkkenet tager dog i højere grad udgangspunkt i det traditionelle brasseriekøkken, tilsat et italiensk præg, for at være tro mod restaurantens historie, som de selv udtrykker det: "New Concept, Same History - Since 1984".

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SAN MARCO JUNIOR MED EARLY BIRD 

 

Italienske Restauranter

Italienske restauranter har været at finde på den danske madscene så langt tilbage vi kan huske. Danskernes kærlighed til de cremede pastaretter og sprøde pizzaer er ikke til at tage fejl af. Københavnernes begejstring for det italienske køkken afspejles også i antallet af italienske restauranter der popper op i hovedstadens by-landskab. Der er nemlig rekordmange italienske restauranter der er åbnet i de sidste par år. 

Og noget tyder på, at vi har nogle talentfulde italienske restauranter her i København - Michelin-restauranten Era Ora er udnævnt til verdens bedste italienske restaurant uden for Italien i 2017. Derudover fastslår Politiken-anmelder Sandra Brovall overraskende »Mange af de nye steder har gjort op med respekten for mamas opskrifter og er ikke bange for at eksperimentere og blande andre køkkener ind. I dag kan du spise bedre italiensk mad i København, end du kan i Rom«

Så der er ingen undskyldning for ikke at nyde en autentisk italiensk - måske med et internationalt indspark og kreativ nyfortolkning - middag på en af Københavns mange kompetente italienske restauranter, når du endda får 1/3 skåret af prisen når du bestiller igennem Early Bird!

Søger du restauranter i specifikke områder af københavn så se her: restauranter i Indre By, restauranter på Nørrebrorestauranter på Vesterbro, restauranter i Kødbyenrestauranter på Østerbro, restauranter på Amager, restauranter på Christianshavn og restauranter på Frederiksberg

Eller søger du store saftige bøffer så se vores guide over Steakhouse her! 

early bird nyhedsbrev

 

Gå ikke glip af nye restauranter

Få vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranttilbud.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk