City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2020: 11 gode og billige restauranter i Århus med 1/3 skåret af prisen

Guide 2020: 11 gode og billige restauranter i Århus med 1/3 skåret af prisen

Find håndplukkede, gode og billige restauranter i Århus med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Aarhus er en tiltagende populær destination for rejsende, som konsekvens af en topplacering som must-visit destination hos de internationale magasiner og kanaler Vogue, Lonely Planet, CNN, National Geographic og Momondo med flere.

Derfor har Aarhus de seneste år været i blomstrende vækst og nye spændende oplevelsesmuligheder er opstået og supplerer de etablerede seværdigheder og aktiviteter. Også restaurantlandskabet er rigt i den jyske hovedstad. Fra lækker bistromad til Michelin stjerner og street food, har Aarhus en bred palette at byde gæsterne på. 
 

Du finder også et udbud af gode spisesteder i Aarhus hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære spisesteder i Aarhus, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restaurenter i Aarhus du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen her!

 

Restaurant Früd, Aarhus

Aarhus Stifttidende gav i 2019 4 flotte stjerner til restaurant Früd på baggrund af deres eksklusive koncept, hvor kunden forkæles med dejlige serveringer og forfriskende drikkevarer af de bedste importerede druer, til en fordelagtig pris. Serveringerne er enkle, rig på smag, lavet på kvalitetsråvarer med inspiration fra det klassiske, franske gourmetkøkken. Hos Früd ønsker man at give gæsten “value for money” ved at kæle for de sanselige og æstetiske detaljer.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT FRUD MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Dauphine, Aarhus

Blandt Aarhus' ældste spisesteder finder du Dauphine - en nordisk/fransk perle med udsøgt gourmetspise. I mere end to årtier har spisestedet inviteret aarhusianerne på franske retter med danske tilsnit af høj kvalitet. Både Jyllandsposten, Århus Stiftstidende og AoA hylder Dauphine med 5 stjerner, mens madanmelder Jan L. Pedersen fra Aarhus update fortæller: "...blev blæst bagover af restaurant Dauphine" og konkluderer: "Hvis vi gav kokkehuer på Aarhus Update, ville den her aften udløse fuldt hus".

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DAUPHINE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mellemrum, Aarhus

Hvis du ønsker et lille pusterum fra hverdagens strabadser, hvor du kan nyde skøn gastronomi i behagelige omgivelser, er restaurant Mellemrum det rette spisested. Med fokus på håndværk, hygge og energi, tilbyder Mellemrum et velfortjent afbræk fra hverdagen. Jyllands-Posten beskriver en aften på Mellemrum som ”en aften, der alt i alt var helt, som man kunne håbe” og understreger den gode service og gennemgående velsmag og kvitterer med 5 store stjerner. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MELLEMRUM MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Karma Sushi Frederiksgade, Aarhus

Smag Aarhus har kåret Karma Sushi som 'Aarhus' bedste sushi 2018'. Denne kåring er et resultat af gourmetsushi i særklasse, der både fusionerer japansk præcision og europæiske indspark i eksperimenterende og nytænkende konstellationer. Anmelder Jan L. Pedersen fra Aarhus Update erklærer blandt andet de rosende ord "Det er uden tvivl en af de største positive overraskelser, jeg har oplevet i Aarhus længe. Et festfyrværkeri af smag. Karakteren vil være i top".

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI FREDERIKSGADE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Komfur, Aarhus

På restaurant Komfur serveres klassisk, fransk bistromad efter brasserie-traditionen. Ligesom de to søsterrestauranter, Mellemrum og Ombord, tager præstationerne på Komfur udgangspunkt i  de tre kerneværdier: håndværk, hygge og energi. Århus Stiftstidende anmelder Restaurant Komfur til 4 stjerner og konkluderer afsluttende "...er det klassisk god mad inspireret af det franske bondekøkken, så er Komfur afgjort et besøg værd". 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KOMFUR MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Ombord, Aarhus

Gå ombord i veltillavede deleretter og delikate anretninger på restaurant Ombord. Her indrammes den velkendte danske hygge med social dining og nordisk og franskinspirerede retter. Spisesteder beligger i den stemningsfulde Jægersborggade og konceptet er baseret på hygge, håndværk og god energi, ligesom på søsterrestauranterne Komfur og Mellemrum. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OMBORD MED EARLY BIRD 

 

Brasserie Belli, Aarhus

Du har kunnet finde Brasserie Belli i Midtbyen i Aarhus i snart 20 år. Her træder du ind i et ærkefranskt spisested i bedste bistrostil. Spisestedet er ejet og drevet af den landskendte cirkusfamilie Belli. Brasserie Belli indkapsler det folkelige franske bondekøkken med ærlig mad lavet på gode, friske råvarer fra lokale leverandører.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BRASSERIE BELLI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant L'estragon, Aarhus

Den lille charmerende perle, L'estragon, befinder sig i det stemningsfulde Latinerkvarter i Aarhus. L'estragon tilfredstiller enhver frankofil med franske gourmetretter tilberedt af de bedste danske råvarer fra små, lokale producenter. Spisestedet høster hele 5 stjerner i Jyllands-Posten, som er begejstret for den franske madpassion og årstidsafstemte råvareglæde.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'ESTRAGON MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Latin, Aarhus

I snart tre årtier har Restaurant Latin tronet i Midtbyen i Aarhus. Her er det franske lækkerier som Moules Marinières, hjemmelavet fiskesuppe, Steak Bearnaise og Gateau Marcel der hersker på menukortet. Derfor kan du se frem til et troværdigt, ærligt og ærkefransk bistro-måltid ledsaget af jazzede toner fra højtalerne og en hyggelig atmosfære.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LATIN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Slap Af, Aarhus

Spisestedet Slap Af har længe været et populært mødested for aarhusianerne, når lysten er indstillet på dejlig gastronomi i hyggelige omgivelser. Maden konstitueres af årstidens friske, nordiske råvarer tilberedt med traditionelle franske teknikker. Hertil fremtryller baren velmixede cocktails, der matcher menukortet, så smagsnuancerne mellem mad og drikke går op i en højere enhed.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SLAP AF MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bar Plata Dining, Aarhus

Bar Plata startede som didikeret ginbar, og blev kendt som Aarhus' største af slagsen. Nu er Bar Plata et kombineret spisested og bar, hvor førstesalen er indrettet som dining-område og stuen er indrettet som bar. Mad- og cocktailmenuen harmonerer og konstrueres for at matche hinandens smagsfacetter. Bar Plata serverer mad indtil midnat, så det er det perfekte sted at nyde en late night dinner efter en koncert, teaterforestilling eller biograffilm. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BAR PLATA DINING MED EARLY BIRD

 

Den jyske hovedstad

I 2017 blev Aarhus kåret til europæisk kulturhovedstad. Her blev der sat gang i talrige projekter indenfor gastronomi, natur, underholdning etc. Det har samtidig resulteret i øget international opmærksomhed. Også mange nationale og udlandske medier har skrevet guides og ord om Aarhus. For eksempel guider det internationale medie, The Guardian,  til de største seværdigheder, spisesteder og barer. På listen er naturligvis det visuelt genkendelige museum, ARoS, med det regnbue-farvede tag-instellation, det latinske kvarter, den nyskabte havneområde og Den Gamle By. 

Restaurantmiljøet i Aarhus favner spisesteder fra alle verdenshjørner og for enhver pengepung! Fra franske bistroer, italienske ristorante til nordisk elegance og mellemøstiske krydderieksplotioner. Spisestederne er ligeledes placeret i diverse områder i byen - ved det pulserende leben ved åen, i det stemningsfulde, brostensbelagte latinerkvarter og på de populære og hyggelige Jærgersborgsgade og Frederiksgade. 

Se også vores guide til suveræne 'value for money' restauranter i Aarhus og de populæreste spisesteder i Aarhus

early bird nyhedsbrev

 

10% TIL NYE KUNDER

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranter, og få 10% på dit første køb.

Gælder kun for nye kunder.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk