Find håndplukkede, gode og billige restauranter i Århus med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Aarhus er en tiltagende populær destination for rejsende, som konsekvens af en topplacering som must-visit destination hos de internationale magasiner og kanaler Vogue, Lonely Planet, CNN, National Geographic og Momondo med flere.

Derfor har Aarhus de seneste år været i blomstrende vækst og nye spændende oplevelsesmuligheder er opstået og supplerer de etablerede seværdigheder og aktiviteter. Også restaurantlandskabet er rigt i den jyske hovedstad. Fra lækker bistromad til Michelin stjerner og street food, har Aarhus en bred palette at byde gæsterne på. 
 

Du finder også et udbud af gode spisesteder i Aarhus hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære spisesteder i Aarhus, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restaurenter i Aarhus du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen her!

 

Restaurant Dauphine, Aarhus

Blandt Aarhus' ældste spisesteder finder du Dauphine - en nordisk/fransk perle med udsøgt gourmetspise. I mere end to årtier har spisestedet inviteret aarhusianerne på franske retter med danske tilsnit af høj kvalitet. Både Jyllandsposten, Århus Stiftstidende og AoA hylder Dauphine med 5 stjerner, mens madanmelder Jan L. Pedersen fra Aarhus update fortæller: "...blev blæst bagover af restaurant Dauphine" og konkluderer: "Hvis vi gav kokkehuer på Aarhus Update, ville den her aften udløse fuldt hus".

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DAUPHINE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mellemrum, Aarhus

Hvis du ønsker et lille pusterum fra hverdagens strabadser, hvor du kan nyde skøn gastronomi i behagelige omgivelser, er restaurant Mellemrum det rette spisested. Med fokus på håndværk, hygge og energi, tilbyder Mellemrum et velfortjent afbræk fra hverdagen. Jyllands-Posten beskriver en aften på Mellemrum som ”en aften, der alt i alt var helt, som man kunne håbe” og understreger den gode service og gennemgående velsmag og kvitterer med 5 store stjerner. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MELLEMRUM MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Karma Sushi Frederiksgade, Aarhus

Smag Aarhus har kåret Karma Sushi som 'Aarhus' bedste sushi 2018'. Denne kåring er et resultat af gourmetsushi i særklasse, der både fusionerer japansk præcision og europæiske indspark i eksperimenterende og nytænkende konstellationer. Anmelder Jan L. Pedersen fra Aarhus Update erklærer blandt andet de rosende ord "Det er uden tvivl en af de største positive overraskelser, jeg har oplevet i Aarhus længe. Et festfyrværkeri af smag. Karakteren vil være i top".

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI FREDERIKSGADE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Komfur, Aarhus

På restaurant Komfur serveres klassisk, fransk bistromad efter brasserie-traditionen. Ligesom de to søsterrestauranter, Mellemrum og Ombord, tager præstationerne på Komfur udgangspunkt i  de tre kerneværdier: håndværk, hygge og energi. Århus Stiftstidende anmelder Restaurant Komfur til 4 stjerner og konkluderer afsluttende "...er det klassisk god mad inspireret af det franske bondekøkken, så er Komfur afgjort et besøg værd". 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KOMFUR MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Ombord, Aarhus

Gå ombord i veltillavede deleretter og delikate anretninger på restaurant Ombord. Her indrammes den velkendte danske hygge med social dining og nordisk og franskinspirerede retter. Spisesteder beligger i den stemningsfulde Jægersborggade og konceptet er baseret på hygge, håndværk og god energi, ligesom på søsterrestauranterne Komfur og Mellemrum. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OMBORD MED EARLY BIRD 

 

Brasserie Belli, Aarhus

Du har kunnet finde Brasserie Belli i Midtbyen i Aarhus i snart 20 år. Her træder du ind i et ærkefranskt spisested i bedste bistrostil. Spisestedet er ejet og drevet af den landskendte cirkusfamilie Belli. Brasserie Belli indkapsler det folkelige franske bondekøkken med ærlig mad lavet på gode, friske råvarer fra lokale leverandører.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BRASSERIE BELLI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Stechers, Aarhus

Bring dine smagsløg på eventyr med kombinationen af smagsintense mundefulde og dejlige druer på Stechers. Restauranten danner nemlig rammen om et koncept, der er svært ikke at elske - udsøgt tapas kombineret med ad libitum vin og bobler. Sortimentet af tapas-herligheder skifter, men inkluderer altid lækre oste, smagsfulde pølser, cremede tappenader og tilbehør i form af sødt, surt, knasende og saltet.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ STECHERS MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Latin, Aarhus

I snart tre årtier har Restaurant Latin tronet i Midtbyen i Aarhus. Her er det franske lækkerier som Moules Marinières, hjemmelavet fiskesuppe, Steak Bearnaise og Gateau Marcel der hersker på menukortet. Derfor kan du se frem til et troværdigt, ærligt og ærkefransk bistro-måltid ledsaget af jazzede toner fra højtalerne og en hyggelig atmosfære.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LATIN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Slap Af, Aarhus

Spisestedet Slap Af har længe været et populært mødested for aarhusianerne, når lysten er indstillet på dejlig gastronomi i hyggelige omgivelser. Maden konstitueres af årstidens friske, nordiske råvarer tilberedt med traditionelle franske teknikker. Hertil fremtryller baren velmixede cocktails, der matcher menukortet, så smagsnuancerne mellem mad og drikke går op i en højere enhed.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SLAP AF MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bar Plata Dining, Aarhus

Bar Plata startede som didikeret ginbar, og blev kendt som Aarhus' største af slagsen. Nu er Bar Plata et kombineret spisested og bar, hvor førstesalen er indrettet som dining-område og stuen er indrettet som bar. Mad- og cocktailmenuen harmonerer og konstrueres for at matche hinandens smagsfacetter. Bar Plata serverer mad indtil midnat, så det er det perfekte sted at nyde en late night dinner efter en koncert, teaterforestilling eller biograffilm. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BAR PLATA DINING MED EARLY BIRD

 

Den jyske hovedstad

I 2017 blev Aarhus kåret til europæisk kulturhovedstad. Her blev der sat gang i talrige projekter indenfor gastronomi, natur, underholdning etc. Det har samtidig resulteret i øget international opmærksomhed. Også mange nationale og udlandske medier har skrevet guides og ord om Aarhus. For eksempel guider det internationale medie, The Guardian,  til de største seværdigheder, spisesteder og barer. På listen er naturligvis det visuelt genkendelige museum, ARoS, med det regnbue-farvede tag-instellation, det latinske kvarter, den nyskabte havneområde og Den Gamle By. 

Restaurantmiljøet i Aarhus favner spisesteder fra alle verdenshjørner og for enhver pengepung! Fra franske bistroer, italienske ristorante til nordisk elegance og mellemøstiske krydderieksplotioner. Spisestederne er ligeledes placeret i diverse områder i byen - ved det pulserende leben ved åen, i det stemningsfulde, brostensbelagte latinerkvarter og på de populære og hyggelige Jærgersborgsgade og Frederiksgade. 

Se også vores guide til suveræne 'value for money' restauranter i Aarhus og de populæreste spisesteder i Aarhus