City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2020: 15 populære franske restauranter i København med 1/3 skåret af prisen

Guide 2020: 15 populære franske restauranter i København med 1/3 skåret af prisen

Find håndplukkede franske restauranter i København med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Det franske cuisine er et af de mest populære på den københavnske restaurantscene. Dette skyldes de udsøgte smagssammensætninger, teknikker og råvarer det franske køkken byder på.

Det franske køkken favner bredt og tilfredsstiller de flestes smagsløg. Bor du i København, har du sikkert bemærket, at det vrimler med franske restauranter, der sætter en ære i at servere autentisk mad af gode råvarer og traditionelle, franske retter. 

 

Du finder også et udbud af franske kvalitetsrestauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære franske restauranter i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant L'Alsace, Indre By

I en gammel brobelagt baggråd i en af Københavns ældste bindingsværtshuse, finder du restaurant L'Asace, der daterer tilbage til 1978. Stemningen er romantisk og intim. Køkkenet tryller med traditionelle, autentiske franske retter, som skifter fra dag til dag, så det altid er en ny oplevelse at spise på restaurant L'Asace.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'ALSACE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Meille, Indre By

Som lillesøster til Michelin-anbefalede restaurant Mes, har restaurant Meille kompetente forældre. Køkkenchef Mads Rye Magnusson (tidl. Geranium) og hans partner Camilla har åbnet Meille for at sætte fokus på 'affordable luxury'. Der er fokus på bæredygtige, sæsonorienterende, råvarer af højeste kvalitet.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mondän, Frederiksberg

Køkkenchef Mads Dalsgaard, der har et pænt CV fra andre gode restauranter i Københavnsområdet, har nu overtaget køkkent hos restaurant Mondän på Frederiksberg. Her er der fokus på at give gæsten en helhedsoplevelse: at kombinere service, stemning og samværd - og fortrylle gæstens gane med gennemført, gedin madkunst. Trylleriet sker ved at trække franske madtraditioner ind i de nordiske spisevaner, så resultatet bliver et spændende fusionskøkken. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MONDÄN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Pavé, Indre By

I mere end 20 år har resturant Le Pavé serveret traditonelle franske retter i Indre By i København. Som navnet angiver (pavé betyder brosten på fransk), ligger restaurant Le Pavé på Gråbrødretorv, hvor man om sommeren kan nyde udendørsservering på de charmerende, skæve københavnerbrosten. Indenfor emmer det ligeledes af fransk stemning og cuisine. Vinene er fra de bedste distrikter i Frankrig, råvarene altid af højeste kvalitet. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE PAVÉ MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Wining & Dining, Indre By

Som nabo til Le Pavé, finder du resturant Wining & Dining på Gråbrødretorv - tilsvarende i en af Københavns ældste bindingsværksbygninger. Her serveres solide, middelhavsinspirerede, franske retter, med hertilhørende kvalitetsvine i hyggelige omgivelser. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ WINING & DINING MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Coq en Pâte, Østerbro

På Østerbro i København finder du en autentisk, 'petit' fransk bistro ved navn Le Coq en Pâte, hvilket refererer til forkælelse og bekymringsfrihed. Og det er netop hvad du oplever hos restaurant Le Coq en Pâte. Menukortet introducerer moderne nordiske twists til det traditionelle, franske køkken. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE COQ EN PÂTE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Basilic, Vesterbro

Hos restaurant Le Basilic på Vesterbro kan du opleve ærkefransk gastronomi, hvor traditonelle, franske retter pryder menukortet til tonerne af blød, fransk jazz. Indretningen trækker ligeledes på de frankofile (under)toner, og stemningen er intim og autentisk. 

 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE BACILIC MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Chez Bruno, Vesterbro

En af naboerne til Det Ny Teater på Vesterbro hedder restaurant Chez Bruno, som på fransk betyder 'hos bruno'. Den franskfødte køkkenchef på restauranten hedder nemlig Bruno Vandenbulcke og har bl.a. har fortid som souschef hos Michelinbestjernede Kong Hans. Chez Bruno er et uformelt og auentisk brasserie, der byder på ægte fransk, anmelderrost gastronomi. 
 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ CHEZ BRUNO MED EARLY BIRD 


 

Restaurant Buvette, Nordhavn

For enden af Nordhavn finder du en charmerende fransk-inspireret bistro med enestående maritim udsigt over vandets skvulpen. Buvette er kendt for deres rotisseri, hvor kylling og andre velsmagende stykker kød bliver tilberedt til perfektion, mens duften spreder sig i og uden for restauranten. Buvette fusionerer den nordhavnske hygge med den franske charme, og skaber et velkommende etablissementet i skønne omgivelser. 

 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BUVETTE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Den Gule Cottage, Klampenborg

Med enestående udsigt over Øresund og i idylliske omgivelser byder Den Gule Cottage på fransk-nordisk brasseriekøkken. Det nordiske præg udtrykkes igennem råvarevalget og det franske islæt kommer af metoder, teknikker og inspirationsgrundlag for retterne. 

 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DEN GULE COTTAGE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant MA, Indre By 

Restaurant MA serverer en kombination af raffinerede nordiske retter og franske indspark af høj kvalitet. Restaurant MA er anført af køkkenchef Niclas Jensen og restaurantchef & sommelier Lars Spring, der sammen skaber en fuldendt, harmonisk restaurantoplevelse. Gæster såvel som anmeldere af begejstrede for den skarpe gastronomi og både Berlingske, Børsen og Jyllandsposten kvitterer med 5 funklende stjerner. 

 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT MA MED EARLY BIRD

 

Restaurant Hos Otto, Frederiksberg 

Lige ved siden af det velkendte Betty Nansen Teater beligger Hos Otto i historiske lokaler, der engang huserede Bjørnekælderen, der i over 130 var samlingssted for teatergængere. Hos Otto har til mål at bibevare det bedste fra det atmosfærefulde spisested, men ønsker samtidig at bidrage med et personligt præg, som navnet også indikerer. Otto Rantala-Jørgensen har en forkærlighed for det klassiske køkken - især det traditionelle franske, hvilket Politiken belønner med 4 hjerter. 

 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HOS OTTO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Sans Souci, Frederiksberg

Restaurant Sans Souci serverer en kombination af franske klassikere og højbelagt, dansk smørrebrød. De historiske rammer på Frederiksberg byder på uformel hygge med dejlig spise og liflige druer.

Sans Souci er ikke bare en restaurant, men er også en vinstue, der holder dejlige, aromatiske flasker. Oplev en ægte fransk, charmerende atmosfære midt i det pulserende Frederiksberg.

 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SANS SOUCI MED EARLY BIRD

 

Restaurant Reinwald's, Frederiksberg 

På Reinwald's dyrker de den klassiske franske kogekunst, dog tilsat et nutidigt touch. Her er håndværket i højsædet og kærligheden til den gode smag gennemsyrer anretningerne. Menukortet skifter med sæsonen, men nogle af de klassiske favoritter såsom den franske fiskesuppe og den saftige Rib-eye med bearnaise, er fast inventar på kortet på Reinwald's.

 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REINWALD'S MED EARLY BIRD

 

Restaurant Nyhavn 17, Indre By

I en hyggelig bygning fra 1700-tallet i hjertet af Indre By i København ligger restaurant Nyhavn 17. Her serveres klassiske brasserie-retter, akkompagneret af alskens vine, bobler og whiskey. Da restauranten har eksiseret siden 1936, gennemgik den for et par år siden en gennemgående renovering for at fremme følelsen af en intim, nærværende spiseoplevelse med udsigt over Nyhavns pulserende liv. 

 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NYHAVN 17 MED EARLY BIRD 

 

Fransk gastronomi

Fransk mad kan være utrolig enkel - og utrolig kompliceret! Oprindeligt havde hver fransk region sine særegne karakterretter. I Nordvest producerede man smør, crème fraiche og æbler, i Sydvest olivenolie og tomater, i Sydøst foie gras og Karl Johan-svampe og i Nordøst øl, fedt og pølser - med inspiration fra den tyske nabo.

I dag er de geografiske forskelle ikke så tydelige, da de forskellige regionale køkkentraditioner er blevet udvekslet mellem regionerne. Når det er sagt, så har det lokale og regionale køkke oplevet en renæssance i Frankring de sidste par år - som i så mange andre lande, hvor de nære og autentiske traditioner genoplives.

Selvom vi her kun har fremhævet udvalgte franske restauranter i København, har hovedstaden generelt taget de franske cuisine-traditioner til sig og indkorporerer dem i den danske madkultur.

Københavnernes ganer er blevet tilvænnet foie gras, dampede blåmuslinger og velsmagende vine - og en generel glæde og nydelse af måltidet. Den franske måltidssociologi Claude Fischler og hans forskerteam har i den sammenhæng peget på, at glæden ved at nyde et måltid og fokus på kulinariske praksisser er vigtigere for vores sundhed end skrabede diæter. Ja, faktisk har franskmændende det laveste gennemsnitlige BMI i Europa, selvom de slubrer vin, og nyder ost og hvidt brød ved hvert måltid. Så sæt dig til bords med god samvittighed på en af Københavns franske restauranter og lyt til Charles Baudelaire, når han proklamerer 'Enivrez-vous!'
 

Se mere her hvis du søger gode og autentiske italienske restauranter i København eller steakhouses i København.

early bird nyhedsbrev

 

10% TIL NYE KUNDER

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranter, og få 10% på dit første køb.

Gælder kun for nye kunder.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk