Find håndplukkede franske restauranter i København med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Det franske cuisine er et af de mest populære på den københavnske restaurantscene. Dette skyldes de udsøgte smagssammensætninger, teknikker og råvarer det franske køkken byder på.

Det franske køkken favner bredt og tilfredsstiller de flestes smagsløg. Bor du i København, har du sikkert bemærket, at det vrimler med franske restauranter, der sætter en ære i at servere autentisk mad af gode råvarer og traditionelle, franske retter. 

 

Du finder også et udbud af franske kvalitetsrestauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære franske restauranter i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke franske restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Bistro Cocorico, Indre By 

Frederic, der også ejer Le Coq en Pâte på Østerbro, har udvidet sin passion for det franske køkken med endnu en fransk perle, en charmerende bistro. Her er fokus kvalitetsbevidste råvarer og hjemmelavede retter. 
Både glasset og tallerkenen fyldes med franske herligheder, der er importeret sydfra eller hos lokalproducenter som f.eks. Daniel Letz.
 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BISTRO COCORICO MED EARLY BIRD

 

Restaurant L'Alsace, Indre By

I en gammel brobelagt baggråd i en af Københavns ældste bindingsværtshuse, finder du restaurant L'Asace, der daterer tilbage til 1978. Stemningen er romantisk og intim. Køkkenet tryller med traditionelle, autentiske franske retter, som skifter fra dag til dag, så det altid er en ny oplevelse at spise på restaurant L'Asace.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'ALSACE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Pavé, Indre By

I mere end 20 år har resturant Le Pavé serveret traditonelle franske retter i Indre By i København. Le Pavé er velplaceret på Gråbrødretorv, hvor man om sommeren kan nyde udendørsservering på de charmerende, skæve københavnerbrosten. Indenfor emmer det ligeledes af fransk stemning og cuisine. Vinene er fra de bedste distrikter i Frankrig, råvarene altid af højeste kvalitet. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE PAVÉ MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Wining & Dining, Indre By

Som nabo til Le Pavé, finder du resturant Wining & Dining på Gråbrødretorv - tilsvarende i en af Københavns ældste bindingsværksbygninger. Her serveres solide, middelhavsinspirerede, franske retter, med hertilhørende kvalitetsvine i hyggelige omgivelser. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ WINING & DINING MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Coq en Pâte, Østerbro

På Østerbro i København finder du en autentisk, 'petit' fransk bistro ved navn Le Coq en Pâte, hvilket refererer til forkælelse og bekymringsfrihed. Og det er netop hvad du oplever hos restaurant Le Coq en Pâte. Menukortet introducerer moderne nordiske twists til det traditionelle, franske køkken. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE COQ EN PÂTE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Basilic, Vesterbro

Hos restaurant Le Basilic på Vesterbro kan du opleve ærkefransk gastronomi, hvor traditonelle, franske retter pryder menukortet til tonerne af blød, fransk jazz. Indretningen trækker ligeledes på de frankofile (under)toner, og stemningen er intim og autentisk. 

 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE BACILIC MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Chez Bruno, Vesterbro

En af naboerne til Det Ny Teater på Vesterbro hedder restaurant Chez Bruno, som på fransk betyder 'hos bruno'. Den franskfødte køkkenchef på restauranten hedder nemlig Bruno Vandenbulcke og har bl.a. har fortid som souschef hos Michelinbestjernede Kong Hans. Chez Bruno er et uformelt og auentisk brasserie, der byder på ægte fransk, anmelderrost gastronomi. 
 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ CHEZ BRUNO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mondän, Frederiksberg

Køkkenchef Mads Dalsgaard, der har et pænt CV fra andre gode restauranter i Københavnsområdet, har nu overtaget køkkent hos restaurant Mondän på Frederiksberg. Her er der fokus på at give gæsten en helhedsoplevelse: at kombinere service, stemning og samværd - og fortrylle gæstens gane med gennemført, gedin madkunst. Trylleriet sker ved at trække franske madtraditioner ind i de nordiske spisevaner, så resultatet bliver et spændende fusionskøkken. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MONDÄN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Sans Souci, Frederiksberg

Restaurant Sans Souci serverer en kombination af franske klassikere og højbelagt, dansk smørrebrød. De historiske rammer på Frederiksberg byder på uformel hygge med dejlig spise og liflige druer. Oplev en ægte fransk, charmerende atmosfære midt i det pulserende Frederiksberg.

 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SANS SOUCI MED EARLY BIRD

 

Restaurant Le Caprice, Indre By

Besøg restaurant Le Caprice, der bag de rustikke mure gemmer på en autentisk restaurantoplevelse. Her vil du opleve en ægte gæstfrihed og et personale, der er i øjenhøjde - som gerne deler en historie og guider dig rundt i delikate klassikere på tallerkenen og i glasset. Franskmanden Vincent Chabane er ejer og selv uddannet kok. Han inviterer indenfor til en bid af Frankrig, og deler tilmed nogle af hans egne favoritter. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE CAPRICE MED EARLY BIRD 

 

Fransk gastronomi

Fransk mad kan være utrolig enkel - og utrolig kompliceret! Oprindeligt havde hver fransk region sine særegne karakterretter. I Nordvest producerede man smør, crème fraiche og æbler, i Sydvest olivenolie og tomater, i Sydøst foie gras og Karl Johan-svampe og i Nordøst øl, fedt og pølser - med inspiration fra den tyske nabo.

I dag er de geografiske forskelle ikke så tydelige, da de forskellige regionale køkkentraditioner er blevet udvekslet mellem regionerne. Når det er sagt, så har det lokale og regionale køkke oplevet en renæssance i Frankring de sidste par år - som i så mange andre lande, hvor de nære og autentiske traditioner genoplives.

Selvom vi her kun har fremhævet udvalgte franske restauranter i København, har hovedstaden generelt taget de franske cuisine-traditioner til sig og indkorporerer dem i den danske madkultur.

Københavnernes ganer er blevet tilvænnet foie gras, dampede blåmuslinger og velsmagende vine - og en generel glæde og nydelse af måltidet. Den franske måltidssociologi Claude Fischler og hans forskerteam har i den sammenhæng peget på, at glæden ved at nyde et måltid og fokus på kulinariske praksisser er vigtigere for vores sundhed end skrabede diæter. Ja, faktisk har franskmændende det laveste gennemsnitlige BMI i Europa, selvom de slubrer vin, og nyder ost og hvidt brød ved hvert måltid. Så sæt dig til bords med god samvittighed på en af Københavns franske restauranter og lyt til Charles Baudelaire, når han proklamerer 'Enivrez-vous!'
 

Se mere her hvis du søger gode og autentiske italienske restauranter i København eller steakhouses i København.