City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2020: 8 billige & gode restauranter i Århus med 1/3 skåret af prisen

Guide 2020: 8 billige & gode restauranter i Århus med 1/3 skåret af prisen

Find håndplukkede, billige restauranter i Århus med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Aarhus er blevet et rent overflødighedshorn af gode spiseoplevelser! Udbuddet af restauranter i Aarhus er blevet større, og den øgede konkurrence er med til at holde priserne nede på et acceptablet niveau.

De billigere restauranter i Aarhus kan på trods af de lavere priser, godt konkurrere med de dyrere restauranter på kvaliteten. Mange gange kan restauranterne nemlig holde prisen nede ved blot at udnytte de budgetvenlige råvarer i højsæson, som tilgengæld er tilberedt og tilsmagt til perfektion, så den gastronomiske kvalitet holdes oppe på trods af de billige priser. 
 

Du finder også et udbud af de gode og billige restauranter i Aarhus hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de mest populære og bedste billige restauranter i Aarhus, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter i Aarhus du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen her!

 

Restaurant Slap Af, Aarhus

Slap Af byder på lækker mad til aldeles sympatiske priser. Hver uge konstruerer restauranten en 2- og 3-retters menu til en pris, der ikke vælter budgettet. Som navnet antyder, er ambitionen med Slap Af at tilbyde et sted, hvor aarhusianerne trygt kan tage hen, når der skal skrues op for hyggen og ned for hverdagens stress og jag. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SLAP AF MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Ombord, Aarhus

På Ombord kan du nyde a la carte retter og delemenuer, som indtages i bedste social-dining stil til deling mellem selskabet. Ombord serverer dejlig mad– den slags der ikke kræver en doktorgrad i gastronomi, men som ganske enkelt udføres med kyndig hånd og forståelse for den gode smag. Priserne på Ombord er dog venlige mod din tegnebog - det skal ikke koste dig en formue at få en smagssikker spiseoplevelse i hyggelige omgivelser. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OMBORD MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Rick's, Aarhus

Det er de færreste af os, der er store kendere i marokkansk gastronomi, omend de fleste af os sætter pris på de spændende smagsnuancer og eksotiske islæt, det marokkanske køkken åbner op for. Marokkos kulinariske traditioner har indflydelse fra forskellige nærliggende madkulturer, så foruden nationalretten tagine, støder du også på Kemia (eller tapas) på Restaurant Rick's - lækre småretter, som deles af selskabet. Priserne ligger på et lavt niveau, så du kan pifte hverdagen op med et eksotisk indspark for billige penge.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT RICK'S MED EARLY BIRD

 

Restaurant Stechers, Aarhus

På Stechers - beliggende i Midtbyen, lige ned til åen - møder du et aldeles elskbart koncept: kombinationen af delikat tapas og ad libitum vin. I hyggelige lokaler, præget af en rustik charme, kan du se frem til en tapasanretning, der opfylder alle ønsker ledsaget af et solidt og velvalgt vinsortiment. Du kan blandt andet se frem til velskåret pålæg, smagsfulde oste, lækre, cremede tappenader samt surt, sødt og salt. Tilgengæld er priserne overraskende billige, og du kan roligt spise og drikke på Stechers, selv sidst på måneden.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ STECHERS MED EARLY BIRD

 

Restaurant Bluefin, Aarhus

Bluefin kombinerer mad og drikke i en udsædvanlig, dog ganske lovende konstellation - nemlig sushi og gin. Selvom det måske ikke er det mest oplagte gastronomiske makkerpar, går den smagsfriske sushi godt hånd i hånd med skræddersyede gincocktails af veludvalgte gins og specielle tonics. Bluefin holder priserne på et ganske moderat niveau, så du kan få kvalitetssushi til relativt billige penge. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BLUEFIN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Brasserie Belli, Aarhus

Når du træder indenfor hos Brasserie Belli, er det som at besøge en lille, ærkefransk bistro i en charmerende sidegade i Paris. Man sidder tæt ved de små borde, der er beklædt med ternede duge. Levende lys kaster et varmt skær, og lokalet er prydet med spejle, der på fineste vis indrammer den hyggelige atmosfære. Indretningen præges af små finurligheder, der vidner om, at det er cirkusfamilien Belli, som har startet og stadig driver spisestedet. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BRASSERIE BELLI MED EARLY BIRD

 

Restaurant Kamii Sushi & Asian Concept, Aarhus

Kamii Sushi leverer en kombination af sushidelikatesser og smagsrige asiatiske retter. Sushien er baseret på traditionelle konstellationer, dog med europæiske islæt, mens de varme asiatiske retter også har kreative smagsfacetter, men lavet på traditionelle råvarer. Kamii Sushi & Asian Concept i Aarhus er én af hele tre restauranter, som restaurantkæden besidder. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KAMII SUSHI MED EARLY BIRD

 

Restaurant Din Vinbar, Aarhus

I den hyggelige Jærgersborggade ligger Din Vinbar, der først og fremmest specialiserer sig i prægtige vine serveret i en afslappet atmosfære. Her er du velkommen, om du er en vaskeægte vin-connoisseur eller blot nyder et glas fra tid til anden. Vinsortimentet er levende og menukortet opdateres jævnligt. Til at stille sulten, tilbyder Din Vinbar tapasanretninger og snacks, der ledsager vinene i en komplet smagsbalance. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DIN VINBAR MED EARLY BIRD

 

Billige restauranter i Aarhus

De mange nye restauranter i det aarhusianske landskab, øger konkurrencen blandt restauratørerne, og det er til vores - gæsternes - store held! Som i alle andre brancher, holder konkurrencen nemlig priserne nede, så det bliver billigere at spise udsøgte middage i Aarhus. Det kan i højere grad betale sig at invitere venner, familie eller kæreste på en middag - også i hverdagen - da mange restauranter efterhånden tilbyder billige menuer til både hverdag og fest. 

Den skarpe konkurrence medvirker dog, at fortsat mange restauranter må lukke, efterhånden som de ikke kan holde trit med enten prisleje eller kvalitetsniveau. Dette bevirker, at vi efterhånden kun står tilbage med de bedste af de bedste og mest populære restauranter i Aarhus. Tilgengæld har muligheden for billigere, men velsmagende alternativer på den aarhusianske restaurantscene bragt en stigning i antallet, der går ud og spiser. Så gå med på trenden, og spis på en af de billige restauranter på Early Bird, der tilmed gør det endnu billigere ved altid at skære 1/3 prisen!

Se også vores guides til: Guide 2020: 16 suveræne "value for money" restauranter i Aarhus! eller Guide 2020: 11 gode spisesteder i Aarhus!.

early bird nyhedsbrev

 

10% TIL NYE KUNDER

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranter, og få 10% på dit første køb.

Gælder kun for nye kunder.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk