Opdateret 13.09.2023

Find håndplukkede og gode restauranter til efterårsferien med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Vil du spise på restaurant i efterårsferien? Så søg ly fra vind og vejr hos Københavns gode restauranter med masser af varme, smagfulde retter og fantastisk stemning.

 

Du finder et udbud af de bedste og mest populære restauranter i København hos Early Bird. Tag med familien eller vennerne med på en restaurantoplevelse i efterårsferien, hvor du tilmed får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen her!

 

Restaurant Kung Fu II, Nørrebro

Japanske smagshits i bedste Izakaya-stil.

Restaurantens hjemmeside

Tag på en digital byvandring gennem Nørrebro. Lad teknikken give dig en autentisk oplevelse rundt i det hippe og rå nørrebro gennem lyd, video og tekst. Hvis vejret byder på rusk og regn, er det rart at kunne lede tankerne hen til varmere himmelstrøg og eksotiske krydderier. Hos restaurant Kung Fu II sidder du til bords og kan nyde det japanske gastropub-fænomen, Izakaya. 

Izakaya betyder en folkelig, japansk kro de lokale dumper ind på for at drikke en kop sake og få lidt godt at spise i uhøjtidelige og uformelle rammer. 
 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU II MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Asador, Indre By

Hyggelig, argentisk bøfhule byder på møre og saftige bøffer.

Restaurantens hjemmeside

Slip fantasien løs og bliv arkitekt for en dag hos Dansk Arkitektur Center. I efterårsferien fyldes DAC med LEGO og inviterer LEGO-fans, børn og voksne til at bygge spændende bygninger.

Se byen fra Københavns højeste tårn, Christianshavn tårn og nyd bagefter en velfortjent middag hos Asador.

Det argentinske køkken er specielt kendt for sine smagfulde, møre bøffer. Hos restaurant Asador får du saftigt kød fra fritgående Aberdeen Angus-kvæg, der er tilberedt over åben grill. Sæt tænderne i en smagfuld ribeye og nyd en hyggelig stund med dine kære.

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ASADOR MED EARLY BIRD 

 

Efterårsferien 

Efterårsferien står for døren, og vind og vejr rusker udenfor. Der er kulørte blade og dagslyset aftager hurtigere og hurtigere. Efterår er lig hygge, og det er tid til at tænde for varmen og de levende lys. Saml familien og få dejlige restaurantoplevelser. Der skal sul på kroppen og de varme supper, tunge saucer og bestandige kødretter ligger og simrer i køkkengryderne. Spis på restaurant og lad dig overraske af sæsonens smagfulde råvarer. 

Sæsonen byder på gode rødder og sprøde kålsorter. Kartoflen kan tilberedes på utallige måder, og i det søde køkken hitter pære og æblerne især. 

Børnenes efterårsferie giver rig mulighed for at komme byen rundt og være aktiv. Vær kreativ og leg med kastanjedyr og udskær høstens græskar, der kan pynte og også skræmme naboerne væk. Tag i Dyrehaven og hør kronhjortene brøle. Gå lange ture, få røde kinder og vind i håret. Det er tid til at have handsker på og paraplyen fast liggende i tasken.

Efterårsferien og de kølige måneder indbyder til spil, gode bøger, hjemmebag og varm kakao. Nyd hyggen i venners lag og tag på kulturelle og spiselige oplevelser rundt i København med Early Bird. 

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Restauranter i Indre By

Restauranter på Nørrebro

Restauranter på Vesterbro

Restauranter Kødbyen

Restauranter på Østerbro

Restauranter i Frederiksberg

Restauranter på Amager

Restauranter på Christianshavn

Restauranter i Nordsjælland