Testing

Pop's Diner Box

Snaskede burger favoritter med smagpotens hos autentisk Diner under Bispeengbuen.

Pop's Diner Box

Frederiksberg

Snaskede burger favoritter med smagpotens hos autentisk Diner under Bispeengbuen.

Derfor skal du købe take away her:

  • Snaskede, lækre burgere
  • Din nye, lokale burgerjoint

 

Kvalitetsburgere under buen

Det handler ikke om kvantitet, men om kvalitet hos Pop's Diner Box. Pop's fokuserer på den gode burgeroplevelse fuld af velsmag, lavet på friske råvarer. “Vi vil hellere have fire skarpe burgere med tilbehør end et overproppet menukort”, er ordene fra medejer, Kareem Ahmed. 

Her er både en vegansk burgervariant, klassiske burgerkonstellationer og personlige indspark med grønt og kødfyld, som gør op med den mainstream burger. Skåret flankesteak, coleslaw, karamelliserede løg og smeltet ost er nogle af Pop's lækre ingredienser, som kan få tænderne til at løbe i vand.

Alle burgere er godt snaskede, samles af bløde briocheboller, og der er sprøde fritter og dip on the side. Så nap en burger til aften og hent din burgermenu under Bispeengbuen. 

 

Gæsten siger 

"Absolut en anbefaling. Både den veganske og almindelige. Super juicy - lækker smag - gode pomfritter. Servicen er i top" - Anmeldelse fra Facebook

"Snasket og bløde burgere, grove fritter, fint udvalg af dips og til en skarp pris. Jeg er fan" - Anmeldelse fra Facebook

“Snaskede burger ligesom det skal være." - Anmeldelse fra Facebook