Testing

Karma Sushi Trianglen

Spis fusionssushi i gourmetklassen hos Østerbros populære sushirestaurant.

Karma Sushi Trianglen

Østerbro

Spis fusionssushi i gourmetklassen hos Østerbros populære sushirestaurant.

Derfor skal du købe takeaway her:

  • Delikat og moderne fusionskøkken, hvor bæredygtighed er i fokus
  • Et festfyrværkeri af en picnic-klassiker
  • En gennemført sushioplevelse, også som take away

 

Fusionssushi i gourmetklassen

I køkkenet eksperimenteres der med alternative og innovative smagsoplevelser og varierende konsistenser, for at udfordre hoben af den ‘mainstream’ sushi i bybilledet. Ingredienserne er grobund for den gode karma, da disse udvælges med bæredygtighed og miljøet for øje. Her er kvalitets råvarer altafgørende for den smagsfulde sushi-oplevelse.
 

Fusionskøkken, der imponerer

"Et fuldstændigt vanvittigt og overdådigt måltid som sent skal glemmes!” 

Sådan lyder ordene fra Gastromands skribent, der med en appetitvækkende artikel beskriver herlighederne og giver et indtryk af, hvor legende og eksperimenterende køkkenet er med smagsgivere inspireret af japansk, fransk og nordisk cuisine.
 

Efter alle kunstens regler

Ingredienser som frisk kongekrabbe, tun og luksus-råvarer som østers og fois gras er nogle af de gourmetprodukter, som Karma Sushi bruger i deres køkken. Her flammegrilles fisk bl.a., der laves vinaigretter af dehydrerede grøntsager, crunch-sirupper og glace. Og sprøde elementer som lotusrod og kataifi er dekorative elementer. 

Take away menuen ‘Roll Premium Selection’ s 32 sushihapsere er fyldt med lækre, frisklavede og smagfulde ruller. Nyd f.eks. Cloudy Rainbow ruller med surimi, syltet wasabi og laks, tun og grønt på toppen. Og Karma Crunch-ruller med tempurareje, avocado og chilimayo og karse.