City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Restauranter Frederiksberg - 5 suveræne "value for money" restauranter!

Restauranter Frederiksberg - 5 suveræne "value for money" restauranter!

Leder du efter gode og prisvenlige restauranter på Frederiksberg? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære restauranter på Frederiksberg. Du får tilmed altid 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk

Læs mere om Early Bird konceptet her

Det mondæne Frederiksberg ligger som selvstændig kommune omringet af Københavns kommune. Med mere end 100.000 residerende, er Frederiksberg den tættest befolkede kommune i Danmark. Det er dog ikke noget man sanser i den fornemme bydel, hvor grønne områder, brede boulevarder og herskabsvilla-kvarterer danner bybilledet.

Er man på udkig efter gastronomiske oplevelser, har Frederiksberg også et unikt univers af kvalitetsrestauranter. I restaurant-eliten finder du blandt andet Michelin-restaurant Formel B, Mielcke & Hurtigkarl - optaget i White Guide og den Bib Gourmand-udmærkede restaurant, Anarki.

Se de populære restauranter på Frederiksberg - du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Frederiksberg hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Frederiksberg, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

 

Restaurant Fabio, Frederiksberg 

På Falkoner Allé på Frederiksberg har parret Fabio Avenoso og Christine Aagaard realiseret deres fælles drøm og åbnet en italiensk restaurant. Fabio har fundet inspiration gennem sine italienske rødder, og køkkenet byder på et personligt ”Cucina Casareccia” (landkøkken) inspireret af Fabios kvindelige forbilleder – mor og mormor. Køkkenet kreerer smagsfulde, enkle og traditionelle italienske retter i autentiske ”La Dolce Vita”-inspirerede rammer og romantisk atmosfære. Du kan nyde de danske lune sommeraftener i Restaurant Fabios fine gårdhave indrettet med toscanske undertoner.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FABIO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Mondän, Frederiksberg 

På det mondæne Frederiksberg finder du selvfølgelig restaurant Mondän. Her har maden både dansk, nordisk og fransk accent, og skifter nationalitet i løbet af dagen. Frokostmenuen er præget af danske klassikere, dog med et innovativt løft, hvor aftenmenuen i højere grad er fransk inspireret. Dog er kraftfuld smag, råvarerespekt og enkelthed gennemgående nøgleord hos køkkenchef Mads Dalsgaard. Udover kvalitetsråvarer er service, samvær og stemning også hovedingredienser i restaurantens ambition om at invitere gæsten på en fuldent oplevelse.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MONDÄN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Famosi E Golosi, Frederiksberg 

Du finder en ægte italiensk madperle på Rolighedsvej på Frederiksberg. Køkkenet hos Famosi e Golosi er baseret på enkle og oprindelige italienske madtraditioner og hjemmelavede specialiteter af sæsonens bedste råvarer. Famosi E Golosi har store ambitioner indikeret i navnet på restauranten, da de håber at blive berømte (Famosi) blandt folk der sætter pris på god mad (Golosi). Restauranten tildeles hele 4 stjerner i både Politiken og AOK, der i særdeleshed fremhæver god smag og hyggelig atmosfære. Desuden blev restauranten optaget i White Guide i 2016, som udelukkende konstitueres af nordens bedste spisesteder. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FAMOSI E GOLOSI MED EARLY BIRD

 

Restaurant San Marco JUNIOR, Frederiksberg

På Falkoner Allé på Frederiksberg, finder du San Marco JUNIOR. Restauranten har rødder tilbage fra den tidligere restaurant San Marco, som siden 1984 var stedet man besøgte, når smagsløg og humør var indstillet på traditionelt italiensk køkken dirigeret af Balisario Zangrando. I dag drives San Marco JUNIOR af sønnen Marc Zangrando og serverer, som de selv beskriver det, ”nordisk velsmag med italiensk accent” for at være tro mod stedets historie. Som de selv beskriver det "New Concept, Same History - Since 1984". Anretningerne er af høj kvalitet med udgangspunkt i brasserietraditionen og afspejlet af sæsonens råvarer.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SAN MARCO JUNIOR MED EARLY BIRD

 

Restaurant Dinner Sushi, Frederiksberg

Et stenkast fra Forum på Frederiksberg beligger Dinner Sushi, der siden 2016 har serveret frisklavede japanske retter. Køkkenet bliver anført af Xin Zhao, som efter et længere ophold i Japan har tillært sig de traditionelle japanske teknikker, udførelse og udvælgelse af den bedste fisk. Han har pakket sushividen og knivskarpt køkkenhåndværk med sig til Frederiksberg. Udover de friske rolls og klassiske sushi-hits, indeholder menukortet også velsmagende sticks (yakitori) af flere arter.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DINER SUSHI MED EARLY BIRD

 

Frederiksbergs hyggelige liv

Udover at få tilfredstillet smagsløgene, er det også muligt at få stimuleret og udvidet den kulturelle horisont på Frederiksberg. Den populære musik-venue, Forum, agerer værter for lokale samt internationale artister, Zoologisk Have tiltrækker børn og voksne med et unikt dyreunivers og Betty Nansen Teatret inviterer til inspirerende skuespils-præstationer. Derudover huser Frederiksberg flere museer med temaer for en bred skare. Her finder du blandt andet Cisternerne, Danmarks eneste rigtige drypstenshule, Storm P. Museet, hvor du kan møde hans humoristiske og finurlige univers eller Børnemuseet, hvor leg, larm og kreativitet ikke er forbudt. 

Frederiksbergs uofficielle hovedåre, Gammel Kongevej, blev grundlagt i 1620 af Christian IV og er navngivet derefter. Dengang var det de kongeliges vej ud af hovedstaden, og selvom historien stadig viser sig med majestætslige, smukke bygninger, er butikkerne fra fordums tid erstattet af alt fra dyrt design, luksusgenbrug, ølbarer og hyggelige caféer. Frederiksberg er også hjem for Danmarks bedste shoppingcenter 2017 og Nordens bedste 2016 så du kan roligt slippe din indre shopaholic løs i de mange butikker i Frederiksberg Centeret.

Frederiksberg fungerer som hovedstadens grønne hjerte og huser skønne oaser som Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens hyggelige, intime have. Disse arealer pryder bydelen og tiltrækker besøgende fra hele København, som tager en pause fra det pulserende byliv.

Noget tyder på, at Frederiksberg har det hele – i hvert fald hvis du spørger indbyggerne. Frederiksberg havde i hvert fald de mest tilfredse borgere i 2017, da alle 98 kommuner blev bedømt landet over. Så der er altså god grund til at nyde Frederiksbergs hyggelige haver, købe ind i bydelens favorable shoppemuligheder og nyde en middag på en af de mange kvalitetsrestauranter - endda med 1/3 skåret af prisen når du bestiller bord via Early Bird.

Frederiksberg ligger lige i smørhullet imellem gode spiseoplevelser. Se f.eks. restauranterne i Indre By, restauranterne på Vesterbro eller restauranterne på Nørrebro

early bird nyhedsbrev

 

Gå ikke glip af nye restauranter

Få vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranttilbud.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vores kunder skal være glade. Derfor er vi stolte af at blive bedømt til 'Fremragende' på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi guider til restauranter & barer af høj kvalitet. Der er altid lidt til enhver smag og pengepung.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster for at sikre, at alle får gode spiseoplevelser.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk