Find håndplukkede restauranter på Frederiksberg og få 1/3 skåret af prisen med restaurant-tjenesten Early Bird.

Det mondæne Frederiksberg ligger som selvstændig kommune omringet af Københavns kommune. Med mere end 100.000 residerende, er Frederiksberg den tættest befolkede kommune i Danmark. Det er dog ikke noget man sanser i den fornemme bydel, hvor grønne områder, brede boulevarder og herskabsvilla-kvarterer danner bybilledet

Er man på udkig efter gastronomiske oplevelser, har Frederiksberg også et unikt univers af kvalitetsrestauranter. I restaurant-eliten finder du blandt andet Michelin-restaurant Formel B, Mielcke & Hurtigkarl - optaget i White Guide og den Bib Gourmand-udmærkede restaurant, Anarki.
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Frederiksberg hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Frederiksberg, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her, hvilke restauranter på Frederiksberg, som du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Morsel Bao, Frederiksberg

Hos Morsel Bao kan du smage et asiatisk fusionskøkken, der tilbyder et smagfuldt menukort af mindre og større hapsere, asiatiske bowls og luftige, bløde bao boller med velkrydret fyld. Bao (Gut bad) er en populær og gammel, traditionel kinesisk side-dish, som har taget sit indtog i Norden, det seneste årti. I Taiwan sammenlignes bao’en ofte med hamburgeren.

Kokken elsker at være kreativ og afprøver gerne nye smage og teknikker, som restaurant-teamet har tilegnet sig gennem rejser til fjern-østen. Køkkenet har fokus på kvalitet, og råvarerne er friske for at sikre bedst mulig smag.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MORSEL BAO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Frederiksberg Bryghus, Frederiksberg

Med et klassisk, internationalt køkken og en ganske særlig beliggenhed, tiltrækker Frederiksberg Bryghus mange lokale til de historiske lokaler ved Frederiksberg Rådhus. Her finder du bl.a. hvælvede lofter og ild i pejsen, der skaber hygge i de helt særlige rammer. Der er dog også mulighed for at sidde lunt og godt året rundt i den stemningsfulde glastilbygning, hvor du kan observere livet på rådhustorvet, mens du nyder lækker gastronomi samt øl og gin, brygget og destilleret i restaurantens baglokaler. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FREDERIKSBERG BRYGHUS MED EARLY BIRD

 

Restaurant Sans Souci, Frederiksberg 

Besøg en ægte perle på Frederiksberg - Sans Souci inviterer på ægte fransk charme i atmosfæriske lokaler, der har mere end 100 års historie. Det er et stykke Frederiksberg-historie, der kombinerer franske madklassikere med de danske madtraditioner. Hos Sans Souci har man bevaret den franske ånd, som både ses i indretningen, men også i vinkælderen, der bugner af liflige druer, der vil blive velmatchet din menu. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SANS SOUCI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Fabio, Frederiksberg 

På Falkoner Allé på Frederiksberg har parret Fabio Avenoso og Christine Aagaard realiseret deres fælles drøm og åbnet en italiensk restaurant. Fabio har fundet inspiration gennem sine italienske rødder, og køkkenet byder på et personligt ”Cucina Casareccia” (landkøkken) inspireret af Fabios kvindelige forbilleder – mor og mormor.

Køkkenet kreerer smagsfulde, enkle og traditionelle italienske retter i autentiske ”La Dolce Vita”-inspirerede rammer og romantisk atmosfære. Du kan nyde de danske lune sommeraftener i Restaurant Fabios fine gårdhave indrettet med toscanske undertoner.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FABIO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Mondän, Frederiksberg 

På det mondæne Frederiksberg finder du selvfølgelig restaurant Mondän. Her har maden både dansk, nordisk og fransk accent, og skifter nationalitet i løbet af dagen. Frokostmenuen er præget af danske klassikere, dog med et innovativt løft, hvor aftenmenuen i højere grad er fransk inspireret. Dog er kraftfuld smag, råvarerespekt og enkelthed gennemgående nøgleord hos køkkenchef Mads Dalsgaard. Udover kvalitetsråvarer er service, samvær og stemning også hovedingredienser i restaurantens ambition om at invitere gæsten på en fuldent oplevelse.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MONDÄN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Famosi E Golosi, Frederiksberg 

Du finder en ægte italiensk madperle på Rolighedsvej på Frederiksberg. Køkkenet hos Famosi e Golosi er baseret på enkle og oprindelige italienske madtraditioner og hjemmelavede specialiteter af sæsonens bedste råvarer. Famosi E Golosi har store ambitioner indikeret i navnet på restauranten, da de håber at blive berømte (Famosi) blandt folk der sætter pris på god mad (Golosi). 

Restauranten tildeles hele 4 stjerner i både Politiken og AOK, der i særdeleshed fremhæver god smag og hyggelig atmosfære. Desuden blev restauranten optaget i White Guide i 2016, som udelukkende konstitueres af nordens bedste spisesteder. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FAMOSI E GOLOSI MED EARLY BIRD

 

Restaurant Trattoria 54, Frederiksberg

Midt på Falkoner Allé på Frederiksberg, gemmer sig en lille, vaskeitaliensk restaurant. Konceptet trattoria kendetegner spisesteder, der uden højtidelige formaliteter leverer autentiske smage og kyndigt håndværk til gæsterne. På Trattoria 54 er dette ingen undtagelse, og her kokkereres traditionelle retter fra det populære italienske cuisine fra bunden og med selskabet, velsmagen og hyggen i centrum.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRATTORIA 54 MED EARLY BIRD

 

Restaurant Ewalds, Frederiksberg

Manden bag Ewalds, Søren Ewald Fossum, har fulgt i sin families fodspor og gået ind i restaurationsbranchen, hvor han på Frederiksberg har åbnet et autentisk brasserie med franske klassikere på menukortet. Hans sans for kvalitet kommer af mange timer og kokkeerfaring hos bl.a. MASH, Le Sommelier, Gorilla og Bistro Central.

Der kræses om det gode måltid hos Ewalds - nyd f.eks. hvidvinsdampede moules frites, veltilberedte svinekæber med grøntsagspuré og en frisk omgang citronfromage.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN EWALDS MED EARLY BIRD

Restaurant San Marco JUNIOR, Frederiksberg

På Falkoner Allé på Frederiksberg, finder du San Marco JUNIOR. Restauranten har rødder tilbage fra den tidligere restaurant San Marco, som siden 1984 var stedet man besøgte, når smagsløg og humør var indstillet på traditionelt italiensk køkken dirigeret af Balisario Zangrando.

I dag drives San Marco JUNIOR af sønnen Marc Zangrando og serverer, som de selv beskriver det, ”nordisk velsmag med italiensk accent” for at være tro mod stedets historie. Som de selv beskriver det "New Concept, Same History - Since 1984". Anretningerne er af høj kvalitet med udgangspunkt i brasserietraditionen og afspejlet af sæsonens råvarer.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SAN MARCO JUNIOR MED EARLY BIRD

 

 

Frederiksbergs hyggelige liv

Udover at få tilfredstillet smagsløgene, er det også muligt at få stimuleret og udvidet den kulturelle horisont på Frederiksberg. Den populære musik-venue, Forum, agerer værter for lokale samt internationale artister, Zoologisk Have tiltrækker børn og voksne med et unikt dyreunivers og Betty Nansen Teatret inviterer til inspirerende skuespils-præstationer. Derudover huser Frederiksberg flere museer med temaer for en bred skare. Her finder du blandt andet Cisternerne, Danmarks eneste rigtige drypstenshule, Storm P. Museet, hvor du kan møde hans humoristiske og finurlige univers eller Børnemuseet, hvor leg, larm og kreativitet ikke er forbudt. 

Frederiksbergs uofficielle hovedåre, Gammel Kongevej, blev grundlagt i 1620 af Christian IV og er navngivet derefter. Dengang var det de kongeliges vej ud af hovedstaden, og selvom historien stadig viser sig med majestætslige, smukke bygninger, er butikkerne fra fordums tid erstattet af alt fra dyrt design, luksusgenbrug, ølbarer og hyggelige caféer. Frederiksberg er også hjem for Danmarks bedste shoppingcenter 2017 og Nordens bedste 2016 - så du kan roligt slippe din indre shopaholic løs i de mange butikker i Frederiksberg Centeret.

Frederiksberg fungerer som hovedstadens grønne hjerte og huser skønne oaser som Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens hyggelige, intime have. Disse arealer pryder bydelen og tiltrækker besøgende fra hele København, som tager en pause fra det pulserende byliv.

Noget tyder på, at Frederiksberg har det hele – i hvert fald hvis du spørger indbyggerne. Frederiksberg havde i hvert fald de mest tilfredse borgere i 2017, da alle 98 kommuner blev bedømt landet over. Så der er altså god grund til at nyde Frederiksbergs hyggelige haver, købe ind i bydelens favorable shoppemuligheder og nyde en middag på en af de mange kvalitetsrestauranter - endda med 1/3 skåret af prisen når du bestiller bord via Early Bird.

Frederiksberg ligger lige i smørhullet imellem gode spiseoplevelser. Se f.eks. restauranterne i Indre By, restauranterne på Vesterbro eller restauranterne på Nørrebro